Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Steam Sonbahar İndirimlerinde Son Tarih 29 Kasım 23.00!

İçindekiler.
İçindekiler

    Herkese merhabalar, bildiğiniz üzere Steam üzerinde dönem dönem indirimler gerçekleşmektedir. Şu an içerisinde bulunduğumuz Steam indirim dönemi ise "Sonbahar İndirimleri"dir. Sonbahar indirimleri başladı ve bitmek üzere! Elinizi çabuk tutun! Steam Sonbahar İndirimleri 22 Kasım'da başladı ve 29 Kasım 23.00 tarihinde ise sona erecek.

    Steam Sonbahar İndirimlerinde kaçırılmayacak fırsatların sizleri beklediğini söylemeden geçemeyeceğiz. Steam üzerinde beklediğiniz oyunu almak için bakiye yüklersen Steam Cüzdan Kodu nereden alabilirim diye düşünmeyin! Kopazar üzerinden Steam Cüzdan Kodu'nu alarak, Steam Sonbahar İndirimlerinde beklediğiniz oyunları kolay bir şekilde satın alabiliriniz! Hemen kopazar.com/steam-cuzdan-kodu adresinden Kopazar'ın Steam Cüzdan Kodu satış sayfasına girin ve bütçenize uygun olan kodu satın alarak hemen hesabınıza tanımlayabilir ve harcamaya başlayabilirsiniz. Peki Steam Cüzdan Kodu hesaba nasıl tanımlanır:

    1. kopazar.com/steam-cuzdan-kodu adresinden Steam Cüzdan Kodu'nuzu otomatik teslimat avantajı ile satın aldıktan sonra Steam'e giriş yapıyoruz.
    2. Steam'i açtığımız zaman sol üstte bulunan "Oyunlar" menüsünde bulunan "Steam Cüzdan Kodu Kullan" butonuna basıyoruz ve burada karşımıza gelen boşluğa Kopazar'dan almış olduğumuz Steam Cüzdan kodunu giriyoruz "Devam Et" butonuna basıyoruz.
      Evet, bu şekilde Kopazar'dan almış olduğunuz cüzdan kodunuzu kolayca etkinleştirebilir ve hemen harcamaya başlayabilirsiniz.

    Şimdi de dilerseniz biraz da Steam Sonbahar İndirimleri 2022'de öne çıkan oyunlara göz atalım:

    • Hunt:Showdown - %60 İndirim ile 100 TL yerine 43,60 TL
    • Tom Clancy's Rainbot Six Siege - %60 İndirim ile 89 TL yerine 35,60 TL
    • Forza Horizon 5 - %35 İndirim ile 599 TL yerine 389,35 TL
    • Red Dead Redemption 2 - %67 İndirim ile 299 TL 98,67 TL
    • EA Sports FIFA 23 - %40 İndirim ile 699,99TL yerine 419,99 TL

    Evet, Steam Sonbahar İndirimleri 2022'nin öne çıkan oyunları bu şekildeydi. Sizler de Kopazar'dan Steam Cüzdan Kodu alarak hem bir sonraki alışverişlerinizde kullanabileceğiniz bonus kazanabilir hem de indirimlerini beklediğiniz oyunları kolay ve pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.

    Canlı Destek