Bakiye Bakiyem 0.00 ₺
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı
İlanlar
11600 ilan bulundu
Fiyat Aralığı
Sınıfı
Knight Server
Reverse mi?
Çoklu İlan ?
Artı

< >
Knight Online Item

knight online item

Knight Online Item Nedir?

Knight Online Item, dünya genelinde büyük bir popülariteye sahip olan ve yıllardır kendini geliştirerek oyunculara macera dolu bir evren sunan Knight Online’ı ayrıcalıklı bir şekilde oynamak için tercih edilebilecek premium paketlerden biri, aynı zamanda da oyun içerisinde ihtiyaç duyulan eşyaların ismidir.

Knight Online, oyuncuların kazandıkları mücadele ve oyuna harcadıkları mesai ile doğru orantılı olarak level geçtikleri bir oyundur. Oyuncu, oyuna emek vermeden ve başarılı olmadan level atlayamaz ve üst seviyelere ulaşamaz. Oyuncu level atladıkça ise, çeşitli eşyalar ve özellikler oyuncu için kullanılabilir hale gelir. Standart Knight Online’da güç, yetenek ve eşyalara sahip olmak için muhakkak level atlanması gerekir.

Knight Online Item, özellikle yeni başlayan oyuncular ya da hesabını kapatıp oyuna tekrar giriş yapanlar için oldukça verimli bir özelliktir. Bu özellik sayesinde, oyuncuların güç, yetenek, eşya sahibi olması için level atlamaya ihtiyacı yoktur. Knight Online Item modunda oyuncular eşyaları, yetenekleri ve çeşitli güçleri level atlayarak değil satın alarak edinir. Böylece zaman kaybı yaşanmaz ve oyuncu direkt olarak karakterini geliştirmeye başlayabilir.

Knight Online Item Ne İşe Yarar?

Knight Online, Mgame Corporation ve Noah System tarafından geliştirilmiş, ilk olarak 15 Temmuz 2002 tarihinde piyasaya sürülmüş ve o günden itibaren dünya genelinde büyük bir oyuncu kitlesi kazanmış olan çok oyunculu bir çevrimiçi rol yapma oyunudur. Oyun, devasa bir evreni konu alır ve evrenin içinde farklı ırklar, sınıflar, bunlar arasında geçen pek çok mücadele yer alır. Oyuncular bu mücadeleleri kazandıkça ve başarı elde ettikçe leveli yükselir.

Bu mücadeleleri kazanmak için de oyuncuların karakterlerini geliştirmesi gerekir. Knight Online, oyunculara karakterlerini geliştirebilmeleri için Power Up Store adında bir mağaza sunmuştur. Bu mağazada, cash adı verilen para birimi kullanılır ve oyuncular mağazadan diledikleri itemi, gücü ya da yeteneği satın alabilir. Fakat her biri her oyuncu için ulaşılabilir değildir. Bazı eşya, yetenek ya da güçler için yüksek levellerde olmak gerekir. Knight Online Item de bu koşulu ortadan kaldıran bir premium sürümüdür.

Knight Online Item, özellikle yeni başlayan kullanıcılar arasında oldukça popüler bir uygulamadır. Bu özellik sayesinde oyuna yeni başlayan oyuncular sıfırdan bir karakter yaratmak için çok uzun zamanlar ve mesailer harcamak zorunda kalmaz. Ya da bir eşyanın satın alınabilir duruma gelmesi için level yükseltmesi gerekmez. Knight Online Item ile kullanıcılar eşya, güç ya da yetenek satın alırken direkt olarak satın alma işlemini gerçekleştirebilir, böylece karakterlerini çok daha kısa süre içerisinde güçlendirebilir.

Knight Online Item Özellikleri Nelerdir?

Knight Online Item, temel olarak toplamda 80’den fazla ülkede yayın hayatına devam etmekte olan Knight Online oyunu içinde hem oyuncuların ihtiyaç duyduğu eşyalara ve özelliklere verilen isimdir, hem de oyunun premium bir sürümüdür. Bu sürüm, oyuncuların eşya almak için konulan level sınırını kaldırmasını sağlar. Bu sürümün en önemli özelliği, kullanıcıların eşyaları direkt olarak satın alabilmesine olanak sağlamasıdır. Knight Online Item’in sahip olduğu diğer özellikler ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Knight Online Item, bekleme sürelerini ortadan kaldırır ve oyuna 7/24 bağlanma olanağı sağlar. Böylece bu özelliğe sahip olan oyuncular diledikleri zaman oyuna giriş yapabilir.
  • Eşyalar NPC’lere kolayca satılabilir, veya yok edilen yaratıklardan toplananlarla daha fazla noah elde edilebilir.
  • Normal yani premium paketine sahip olmayan bir Knight Online oyuncusuna nazaran çok daha hızlı level atlanmasını ve EXP puanlarının yükselmesini sağlar.
  • Pek çok bonus eşya ve ekstra krediler, Knight Online Item sahibi olan oyuncuya yönlendirilir.
  • Eşya düşürme yani item drop oranlarında büyük bir artış gerçekleşir.

Knight Online Item Nasıl Alınır?

Knight Online Item premium sürümünü edinmek için yapılması gereken şey, Power Up Store’u ziyaret etmektir. Knight Online mağazası üzerinden, Knight Online premium sürümlerinden biri olan Knight Online Item satın alınabilir ve level yükseltmeye gerek kalmadan dilenen eşya, güç ve yetenek satın alınabilir. Tabiiki bu sürümü edinmek için de belirli bir miktarda cash sahibi olmak gerekir. Oyunun para birimi üzerinden hesaplanan sürümü satın almadan önce, güvenli internet siteleri aracılığıyla Knight Online hesabına yükleme yapmak mümkündür.

Knight Online Item, aynı zamanda oyun içerisinde karakterleri geliştirmek için ihtiyaç duyulan eşyalar, güçler ve yeteneklerin de genel adı olarak tanımlanabilir. Bu itemlere sahip olmak için de Power Up Store kullanılır. Fakat dikkat edilmesi gereken nokta, her itemin her kullanıcı için satın alınabilir durumda olmadığıdır.

Item alırken görüleceği üzere, her itemin satın alınabileceği bir level mevcuttur. O levele ya da belirtilen levelden daha üst bir levele sahip olmayan kullanıcılar, bu itemlere sahip olamaz. Ayrıca hesabında satın alınmak istenen iteme yetecek kadar cash bulunmayan oyuncular da, bu itemleri alamayacak ve karakter güçlendirmesi yapamayacaktır.

Knight Online Item Çeşitleri Nelerdir?

Knight Online Item, hem oyunun level atlamaya gerek kalmadan item almayı sağlayan bir sürümü, hem de oyuncuların karakterlerini geliştirmek için ihtiyaç duyduğu her türlü eşya, güç ve yeteneğin genel ismidir. Bu eşya, güç ve yetenekler pek çok farklı çeşide sahiptir.

Bu çeşitler oyunun gelişmesi ve değişmesiyle birlikte evrilmekte, pek çok farklı çeşit item Knight Online evrenine katılmaktadır. Yüzlerce çeşide sahip olan itemler, kendi aralarında serverlere, sınıflara, ırklara göre farklılık gösterir. Her bir itemin oyuncuya kazandıracağı güç ya da yetenek farklı olacaktır. Bu sebeple item alımı yapmadan önce oyuncu tam olarak neye ihtiyacı olduğunu analiz etmeli ve karakterini buna göre geliştirmelidir.

Knight Online evreninde tercih edilebilecek 2 farklı ırk ve her bir ırk için de 5 farklı karakter sınıfı mevcuttur. Item alırken de karakterin hangi sınıfa ve ırka mevcut olduğu dikkate alınarak alışveriş yapılır. Itemler de bu doğrultuda çeşitlenir. El Morad (insan) ve Karus (ork) olarak belirlenen iki ırkta mensup olunacak Warrior ( savaşçı), Rogue (Okçu, süikastçı), Magician (büyücü), Priest (rahip, ruhban sınıfı), Porutu ve Kurian sınıfları mevcuttur.

Knight Online Item Nasıl Seçilir?

Knight Online üzerinde item seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar mevcuttur. Bunların en başında, item alınacak karakterin hangi ırka ve hangi sınıfa mensup olduğudur. Ayrıca mücadele edilecek karşı tarafta ağırlıklı olarak hangi sınıfın bulunduğu da item tercihinde önemlidir. Her bir senaryo için tercih edilebilecek item farklıdır ve birçok farklı item çeşidi bulunmaktadır. Ayrıca oyunda farklı serverler için farklı itemler mevcuttur.

Knight Online’da Zero, Pandora, Agartha Item, Felis Item, Destan, Minark, Dryads Item ve Oreads olmak üzere 8 farklı server bulunmaktadır. Bu serverler item seçimi üzerinde etkilidir çünkü her bir server için kullanılması gereken item de farklılaşacaktır. Ayrıca itemlerin artı miktarları da tercih yapma noktasında önemlidir. Itemin dual mi yoksa tek mi tercih edileceği, itemin unique olup olmadığı, set olup olmama durumu da item seçimi üzerinde etkilidir.

ÖNEMLİ UYARILAR : 
 
* İteminiz satıldığı zaman bizimle iletişime geçeceğiniz tek adres sitemizdeki canlı destek hattımızdır. Bunun dışında telefon,skype,mail adresi gibi yollarla veya oyun içinden pm atarak  asla iletişime geçmeyin.İtemi teslim etmek için SADECE canlı destek hattımızı kullanın.
 
* İteminiz satıldığı zaman size gelen sms te gönderici 0850 259 11 66 olarak görünür bunun dışında farklı numaralardan gelen sms lere itibar etmeyin
 
*Sitemize verdiğiniz ilanlara kesinlikle iletişim bilgisi yazmayın ve ilan resmi eklerken pm niz görünmesin. Bu tür ilanlar onayımızdan geçmeyecek ve sitede yayınlanmayacaktır.
 
*Kendini kopazar yetkilisi gibi tanıtarak bizim adımıza sizden item almaya çalışan kişilere kesinlikle güvenmeyin.

Yeni sunucular için( Agartha item, Pandora item, Felis item, Zero item) Kopazar üzerinden itemlerinizi alıp/satabilirsiniz.

Knight Online Item Sıkça Sorulan Sorular

Knight Online + Nasıl Basılır ?

 Knight Online'da Moradon haritasında bulunan <Magic Anvil> yardımıyla eşyalarınızın seviyesini arttırabilirsiniz. Her eşyanın özel bir basım kağıdı mevcuttur. 
Düşük seviyeli eşyalar için Low Class Scroll kullanılır.
Orta seviyeli eşyalar için Middle Class Scroll kullanılır.
Yüksek seviyeli eşyalar için Blessed Upgrade Scroll kullanılır.
Unique eşyaları açabilmek için Blessed Elemental Scroll kullanılır ve her basım için 240,000 noah coins harcar.
 

Knight online İtemi sattıktan sonra paramı nasıl alırım ?

İteminiz satıldıktan sonra itemi bize teslim ettğiniz anda sitedeki üyeliğinize paranız bakiye olarak yüklenir.Bu bakiyenizle isterseniz sitemizden alışveriş yapabilirsiniz isterseniz Nakit Çek bölününden nakit olarak banka hesabınıza alabilirsiniz.

Knight Online İtem satımak için ücret ödemem gerekiyor mu ?

Hayır Sitemize Knight online item satış ilanı vermek ücretsizdir. Kopazar satış sonrasında satıcının itemi sattığı ücret üzerinden komisyon almaktadır ;  Bu komisyon ilanı eklerken sitemizden görülmektedir ve sadece satıcıdan kesilir alıcı herhangi bir komisyon ödemek durumunda değildir.

Knight Online Item Nasıl Satılır?

Sitemizde item satmanız için ilan vermeniz gereklidir. Sitemize ilan vermek ÜCRETSİZDİR. Satışa eklediğiniz iteminiz satıldığı anda sitedeki kayıtlı telefon numaranıza gönderici "0850 259 11 66" olacak şekilde sms ile bilgi verilecektir.Satış bilgilendirme mesajını aldığınızda sitedeki canlı destek hattımıza bağlanıp iteminizi bize teslim etmeniz gerekmektedir.Size gelecek olan bilgi mesajında sadece iteminizin satıldığı bilgisi yazar bunun dışında teslimat yeri, teslimat nicki gibi bilgiler bulunmaz , bu bilgiler size canlı destek hattımıza bağlandığınızda verilir.Canlı destek hattımız dışında sizlerle iletişim kuracağımız herhangi bir iletişim kanalı bulunmamaktadır. Canlı destek hattımıza bağlandığınız zaman ilgili arkadaşlar size yardımcı olarak yönlendirecek ve itemi sizden teslim alacaklardır.İtemi bize teslim ettiğiniz anda paranız sitedeki üyeliğinize bakiye olarak yüklenecektir.Bu bakiye ile sitemizden alışveriş yapabilirsiniz dilerseniz banka hesabınıza nakit olarak alabilirsiniz. Knight online item satmak için tıklayın

Alacağım item illegal olabilirmi ?

KOPAZAR sitemizde satılan itemlere legal veya illegal diye bir garanti vermez . İtemleri üyelerimiz sattığı için itemin öncesini sonrasını bilemeyiz. KOPAZAR sadece satıcıdan alıcıya item aktarımın güvenli bir ortamda gerçekleştirir.

Knight online İtem siparişi verdim sürekli bilgisayar başında beklemem gerekiyor mu?

Hayır gerekmiyor. İteminiz satıcı tarafından bize teslim edilince size sms ile bilgi verilir siz de müsait olduğunuz zaman sitemizden canlı destek hattımıza bağlanıp iteminizi teslim alabilirsiniz. 

Knigh online itemi nasıl teslim alırım?

Sipariş ettiğiniz Knight online  item bize teslim edildiğinde yani iteminiz hazır olduğunda size sms ile bilgi verilir.Sms sitede kayıtlı olan cep telefonunuza gönderilir.Bu sms i aldığınızda sitemizdeki canlı destek hattına bağlanmanız yeterlidir.İlgili arkadaşlar sizi yönlendirerek iteminizi teslim edecektir.

Knight online itemi ne kadar sürede teslim alırım ?

Sipariş verdiğiniz itemin satıcısına  1 saat içinde ulaşamazsak veya satıcıdan dönüş alamazsak sizin talebinize göre siparişinizi iptal edebilir veya satıcıya biraz daha süre tanıyabiliriz. Sipariş verdiğiniz item hakkında satıcıdan bilgi aldıysak satıcının itemi teslim etmek için min. 6 saat süresi vardır,bu süre sizin isteğinize göre uzatılabilir ve satıcıya daha fazla süre tanıyabiliriz.Bu süre zarfında sizin bilgisayar başında beklemeniz gerekmez. item hazır olunca  size bilgi sms yollayacagız  ve siz müsait olduğunuzda destek hattımıza bağlanarak  iteminizi bizden teslim alabileceksiniz.
 
İpucu : Her ilanda satıcının yapmış olduğu başarılı item satış sayısı ve  ortalama teslim süresi önceki satışları göz önünde bulundurularak eklediği ilanların altında görünmektedir.Bu bilgiler sipariş vereceğiniz itemi seçmekte size yardımcı olacaktır.

Knight online itemleri nasıl satın alırım ?

Sitemizdeki knight online itemlerden birisini satın almanız için öncelikle ödeme yaparak bakiye yüklemeniz gerekmektedir.Bakiyenizi yükledikten sonra iteme sipariş verdiğiniz anda satıcının cep telefonuna iteminin satıldığı bilgisi sms olarak gönderilir.Satıcı canlı destek hattımızdan iletişime geçerek itemi bize teslim eder. Bu aşamalarda sizin bilgisayar başında beklemeniz GEREKMİYOR,  satın aldığınız item bize teslim edildiğinde cep telefonunuza iteminizin hazır olduğuna dair sms gönderilir ve siz de müsait olduğunuzda iteminizi canlı destek hattımıza bağlanarak teslim alabilirsiniz.

Knight online item alış satış sistemi nasıl işlemektedir?

KOPAZAR item alışverişlerinin güvenli bir ortamda yapılmasını sağlayarak item satışlarına aracılık eder.İtem satış sistemimizde alıcının veya satıcının dolandırılma ihtimali yoktur. Alıcı ödemesini Kopazar a yapar  ve itemini Kopazar dan teslim alır. Satıcı itemi Kopazar a teslim eder ve parasını Kopazar dan alır.Kopazar alıcı ve satıcı arasında köprü vazifesi görür. Böylece iki tarafında riski  "0"  a inmiş olur.

Canlı Destek