Bakiye Bakiyem 0.00 ₺
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı
Apex Legends Mobile 9365 + 2135 Syndicate Gold
0 ⓚ 1,499.99 ₺
  • 00
    Gün
  • 00
    :
  • 00
    :
  • 00

Kopazar'ın 15 yıllık tecrübesi ile Apex Legends Mobile 9365 Syndicate Gold satın al ve hemen dilediğin gibi harcamaya başla! İndirimli olarak Kopazar'dan alacağınız Apex Legends Mobile Syndicate 9365 Gold kodu anında teslim edilir ve anında hesabınıza eklenebilir. Apex Legends Mobile 9365 Syndicate Gold almak için yukarıda bulunan "Satın Al" butonuna tıkla, aşamaları takip et ve kodunu al. Kodunu aldıktan sonra aşağıdaki rehberimizden adımları takip et, kolaylıkla kodunu etkinleştir.

Apex Legends Mobile Syndicate Nasıl Alınır?

Kopazar olarak sizlerin uygun fiyatlarla Syndicate Gold almanıza olanak sağlıyoruz. Apex Legends Mobile’da kostümlere ve diğer özel içeriklere ulaşabilmeniz için Syndicate Gold’a ihtiyacınız vardır. Kopazar üzerinden Syndicate Gold Satın Al ve maceraya katıl. Bunlar için öncelikle bir Kopazar üyeliğiniz olması gerekmektedir. Bu işlemleri şu şekilde tamamlayabilirsiniz:

1. Satın almak istediğiniz ürün için öncelikle web sitemiz üzerinden Kayıt Olmanız gerekmektedir. Kopazar'a üye olmak çok basit ve ücretsizdir.

2. Üye olduğunuz hesabınıza, alışveriş yapacağınız tutar kadar ödeme yapmanız gerekmektedir. Sitemizde sizlere uygun ödeme seçeneklerini (Kredi Kartı- Havale- Eft- Mobil Ödeme) kontrol edip bakiye yükleyebilirsiniz.

3. Sitemizde Ürün siparişi vermeniz gerekmektedir. Satın alacağınız ürün satış sayfasını ziyaret ederek almak istediğiniz miktarı seçiniz ve "Satın Al" butonuna tıklayınız.

4. Sipariş verdikten sonra kısa sürede E-pin kodlarınız "E-pin Siparişlerim" Bölümüne gelecektir. Siparişleriniz 7/24 hızlı bir şekilde teslim edilir ve istediğiniz hesabınızda bu kodları kullanabilirsiniz.

Apex Legends Mobile Syndicate Gold Nasıl Yüklenir?

Apex Legends Mobile Syndicate Gold yükleyebilmek için öncelikle Player ID'ye ihtiyacınız vardır. Player ID'yi oyunda, profilinizden bulabilirsiniz. Bu numarayı aldıktan sonra yükleme işlemlerine başlayabilirsiniz.

Player ID'niz şu şekildedir:

1- Öncelikle redeem.meplay.com adresine giriş yapınız.

2- Site içerisinde, hesapl bilgilerinizle giriş yapınız. Hesabınız yoksa lütfen hesap oluşturunuz.

3- Hesap detayları adı altında, oyuncu ID doğrulama bölümüne gidiniz.

4- Daha önce öğrenmiş olduğunuz Player ID'nizi buraya yazınız ve doğrulayınız.

5- Kod Kullan sayfasından, Kopazar'dan almış olduğunuz kodunuzu aktif hale getirebiliriniz.

Tebrikler, başarıyla Apex Legends Mobile Syndicate Gold yüklemeniz başarıyla tamamlandır!

Ödeme Seçenekleri

Aşağıdaki ödeme yöntemlerini kullanarak üyeliğinize 7/24 bakiye yükleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.



Yorumlar

0.00 / 0

Apex Legends Mobile

Sen de yorum yap!

Yorum Yap
Canlı Destek