Bakiye Bakiyem 0.00 ₺
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

ICS OTP Kodunun Geçerlilik Süresi Hakkında

İçindekiler.
İçindekiler

    Herkese Merhaba,

    NTT Game olarak siz oyuncularımıza ekstra hesap güvenliği sağlamak adına ücretsiz olarak sunduğumuz ICS/OTP sistemimizde yapılan bir güncelleme hakkında sizlere bilgi vermek istiyoruz.

    Knight Online'a girişte ve hesabınızdaki bilgi güncellemelerinde sizden istenen OTP kodlarının aktiflik süreleri ile ilgili bir çalışma yapıldı. Bildiğiniz üzere AnyOTP programının sizler için ürettiği OTP kodu 60 saniyede bir yenilenmektedir. Bu süre sonunda ise program size yeni bir kod üretir, fakat eski kod bir süre daha aktif olarak kullanılabilir.

    Yaptığımız bu çalışma ile OTP kodlarının aktiflik süresi maksimum 60 saniye olarak belirlenmiştir. Yani AnyOTP programı sizin için yeni bir kod ürettiğinde eski kod hiçbir şekilde kullanılamayacaktır.

    AnyOTP Programı bizim için "330831" numaralı OTP kodunu üretti. Bizim bu kodu başarılı bir şekilde kullanabilmemiz için 31 saniye içerisinde yapmamız gereken işlemi tamamlamamız gerekmektedir. Bu süre sonunda aktivasyon gerçekleştirilmemişse kod geçerliliğini yitirecektir. İşleminizi tamamlamanız için AnyOTP'nin yeni ürettiği kodu kullanmanız gerekecektir.


    Bundan sonraki süreçte AnyOTP programının sizin için ürettiği kodu kullanırken AnyOTP programı üzerindeki kullanım süresini kontrol ediniz.

    Tüm oyuncularımıza iyi eğlenceler dileriz.

     

     

    Canlı Destek