Bakiye Bakiyem 0.00 ₺
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Knight Kırmızı Tavuk İstilası Başlıyor - Kırmızı Tavuk Etkinliği [2023]

İçindekiler.
İçindekiler

    Knight Online, heyecan dolu etkinliklerine bir yenisini ekleyerek oyuncularını Kırmızı Tavuk İstilası'na davet ediyor. Bu eşsiz etkinlik, Knight Online dünyasını kana bulayan, kırmızı tavuklarla dolu bir macerayı sunuyor. Knight kırmızı tavuk istilası, oyunculara mücadele dolu bir deneyim yaşatırken aynı zamanda zorlu görevlerle dolu bir oyun deneyimi sunuyor. Kırmızı tavuk etkinliği ödülleri arasında nadir eşyalar, kıymetli madenler ve güçlü silahlar yer alıyor. Knight Online Kırmızı Tavuk İstilası, eğlence ve heyecan dolu anlar için oyuncuları bekliyor.

    Kırmızı Tavuklar istilaya başladı!

    Adonis kıtasını bu istilaya karşı savunarak eşsiz ödüllerin sahibi olabilirsiniz.



    Moradon kalesinin önünde ortaya çıkan kırmızı tavuk yavrularını avlayarak savunmada yer alabilirsiniz.

    Kırmızı tavukları öldürdüğünüzde tavuk eti ya da tüyü elde etme şansına sahipsiniz.



    Kırmızı Tavuk Eti eşyaları 6 dakika boyunca can ve mana değerlerinizi 300 artıracaktır.


    Eğer 10 adet Kırmızı Tavuk Tüyü eşyasını toplamayı başabilirsiniz bu tüyleri NPC Magpie'a teslim ederek eşsiz Kırmızı Kolye ödülünün sahibi olacaksınız. Kırmızı Kolye görevini sadece bir defa yapabileceğinizi unutmayın.


    İstila henüz bitmedi, kırmızı tavuk yavrularının annesi çok sinirli ve sizleri Moradon adasında yüzleşmek için bekliyor!



    Sinirli ve aşırı büyük Kırmızı Tavuk Anne'yi öldürdüğünüzde milyonlarca tecrübe puanı ve 30 günlük etkinlik ambleminin sahibi olabilirsiniz.

    Canlı Destek