Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

ON Dijital Bankacılık Müşterisi Ol 350 TL Kopazar Bakiyesi Senin Olsun

İçindekiler.
İçindekiler

    ON müşterilerine özel Kopazar’da kullanabilecekleri 350 TL Hediye edilecektir.


    ● Kampanya 06.03.2024 / 14.05.2024 tarihleri arasında geçerlidir.
    ● Kampanyadan sadece yeni ON Dijital Bankacılık müşterileri faydalanabilir
    Kampanyadan faydalanmak için https://burgan.com.tr/on/b/Dg8y6B3E üzerinden ON Dijital Bankacılık müşterisi olma adımları tamamlanmalıdır.
    ● Kopazar ve ON Dijital Bankacılık iş birliğiyle gerçekleşecek kampanya kapsamında, yeni ON müşterilerine özel Kopazar.com’da geçerli 350 TL Kopazar Bakiyesi hediye edilecektir. 
    ● Kampanya kapsamında bakiye kodu alan kullanıcılar kopazar.com’da kullanabilecekleri 350 TL Kopazar Bakiyesi kazanacaklardır. Müşterilerin hak ettikleri Kopazar Bakiyesini harcayabilmek için; öncelikle www.kopazar.com ‘a üye
    olmaları ve kendilerine ON Dijital Bankacılık tarafından iletilen kodların girişini yapmaları gerekmektedir.
    ● Müşteriler, ON ile yapılan Kampanya’ya ait Kopazar Bakiye kodların girişini yaparak üyeliklerine Kopazar Bakiye yükleyebileceklerdir. 
    ● Müşterilerin puanlarını harcayabilmek için ON müşteri olma adımlarını tamamladıktan sonra, www.kopazar.com ‘da üyeliklerini oluşturmaları, eğer üyelikleri varsa “Bakiye kod kullanım” sayfasında kodları aktif hale getirmeleri yeterli olacaktır. 
    ● Kopazar Bakiye Kodları ON müşterisi olduktan 1 iş günü sonra SMS ile ON Dijital Bankacılık’a kayıtlı iletişim numaranıza iletilir. 
    ● SMS'ler 1 iş günü sonra iletilmektedir, CUMA günü başvuru yapan üyelerin kodları haftasonundan dolayı PAZARTESİ iletilir.
    ● Kopazar Bakiye kod kullanım rehberi buradan incelenebilir.
    ● Müşteri ol adımında "davet kodu" yazılmadan ilerlenebilir. Yukarıda müşteri ol linkine tıklanarak giriş yapıldığı için kopazar kupon kodunuz iletilecektir.
     
    Kopazar ve ON Dijital Bankacılık Kampanya koşullarını değiştirme, sonlandırma hakkını saklı tutar.

    Canlı Destek