Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

PUBG Mobile Benzeri En İyi 15 Oyun

İçindekiler.
İçindekiler

    İlk çıktığı günden bu yana büyük ilgi gören tüm oyun dünyasını etkileyen PUBG (PlayerUnknown'sBattlegrounds) halen popülaritesini arttırmaya devam ediyor. Bu durum karşısında yapımcı şirketler benzeri battleroyal oyunları yapıyor pubg Mobile alternatif olmaya çalışıyor. Oyuncular tarafından tercih edilen PUBG Mobile benzeri en iyi 15 oyun;

    • Call of Duty: Warzone
    • Fortnite Battle Royale
    • ApexLegends
    • Ring of Elysium
    • CuisineRoyale
    • Fallout 76 NuclearWinter
    • Battlefield V Firestorm
    • RedDead Online
    • Call of Duty: Black Ops4’sBlackout
    • RealmRoyale
    • Call Of Duty Mobile
    • GarenaFree Fire
    • CyberHunter
    • ZombsRoyale.io
    • LastDay on Earth

    Hızlı Mekaniklere Sahip Call Of Duty: Warzone

    InfinityWard tarafından geliştirilen ve Activision tarafından piyasaya sürülen oyun daha seri ve daha hızlı mekanik değere sahip. Battle royal daha eğlenceli ve daha farklı şekilde yaşamak için oyuncular tarafından şans verilen oyundur.

    Eğlenceli Fortnite Battle Royale

    Oldukça farklı mekanik ve atmosfere sahip olan oyun eğlenceli ve farklı şekilde deneyimleniyor. Battle royal daha eğlenceli ve daha farklı şekilde yaşamak için oyuncular tarafından şans verilen oyundur.

    Apokaliptik ApexLegends

    Apokaliptik atmosferiyle diğer oyunlardan farklılaşıyor. Mekanik olarak Titanfall oyununa andıran ApexLegends oyun dünyasına farklı bir soluk getirdi.

    Başarılı Olamayan Ring Of Elysium

    PUBG'nin optimize hali şeklinde lanse edilerek piyasaya sürüldü ancak onu dünyasında başarılı olmadı. Yayıncıları arasında Garena ve Tencent olmasına rağmen oyun dünyasından pay alamayan oyun ilgi görmeyen PC oyunları içerisinde yer almaya devam ediyor.

    Nişancı Oyunu CuisineRoyale

    Ölümcül mistik ve inanılmaz süper güçlere sahip gerçekçi silahlar ile oynanan acımasız bir nişancı oyunudur. Sık sık yeni içeriklerin eklendiği oyundaki mistik güçler, farklı kostümler, tılsımlar, malzeme karşıtı silahlar, keskin nişancı tüfekleri devasa ve yoğun bir PvP savaşları yaşanıyor.

    52 Oyunculu Fallout 76 NuclearWinter

    PUBG Mobile benzeri en iyi 15 oyun içerisinde 2019 yaz ayında piyasaya çıkan oyun Fallout 76 NuclearWinter, 52 oyuncu ile oynanan bir mod olarak ilgi görüyor.

    2. Dünya Savaşı Konseptli Battlefield V Firestorm

    PUBG Mobile benzeri en iyi 15 oyun içerisinde bulunan konsol oyunu II Dünya Savaşı konseptli. 64 kişiye kadar oynanabilen oyun battlefild mekaniğini battleroyal türü ile birleştirdiği için yoğun ilgi ile karşılandı ama ücretli olmasından dolayı muadilleri ve PUBG kadar ilgi göremedi.

    Mevcut Temalardan Sıkılanlara RedDead Online

    Battle royal oyunlarının temalarından sıkılan oyuncular için biçilmiş bir kaftan olarak sunuldu. Rockstar Games, GTA V ile GTA online getirdiği gibi aynı şekilde RedDeadRedemption 2 oyununa da çevrimiçi çok oyuncu modu getirdi. Bunlardan biri de RedDead Online oyunu oldu.

    Klasik Modların Dışında Call Of Duty: Black Ops4’sBlackout

    Activision tarafından 2018 yılında piyasaya sürülen konsol oyunu klasik oyun modlarının dışındadır. Blackout hikâyesinin yanı sıra Battle Royalmodunu da deneyimlemek isteyenler için mükemmel bir seçimdir.

    Türün En Tatlı Oyunu RealmRoyale

    PUBG Mobile benzeri en iyi 15 oyun arasında yer alan RealmRoyale türün en iyi oyunlarından biri değil ama en tatlı oyunlarından biridir. Steam'a geldiği ilk zamanlarda yoğun ilgi ile karşılaşan oyun, aynı şekilde Sadık oyuncu kitlesine konsolda da ulaştı. Rahatlamak ve eğlenmek isteyenlerin şu an serdiği oyun tercih edilenler arasında ilk sıralarda yer alıyor.

    Cod Mobile İlePUBG Mobile Ekibinin Geliştirdiği Call Of Duty Mobile

    PUBG Mobile benzeri en iyi 15 oyun arasında mobil oyunlar sıralamasında ilk 5 içerisinde yer alan Call of Duty Mobile oyunu PUBGMobile’den sıkılanların ve farklı bir konsepte battleroyale deneyimlemek isteyenler tarafından tercih ediliyor. CoD Mobile ile PUBG Mobile ekibinin geliştirdiği oyun Tencent Games tarafından yayınlandı.

    En Çok İndirilen Mobil Oyun GarenaFree Fire

    Tarafından geliştirilen GarenaFree Fire 2019 yılında en çok indirilen mobil oyun olarak adını yazdırdı. PUBG Mobile benzeri en iyi 15 oyun arasında bulunan oyun bunun için biçilmiş bir kaftan olarak ön plana çıkıyor.

    Çin Yapımı CyberHunter

    Akla gelen PUBG Mobile benzeri en iyi 15 oyun arasındaki CyberHunter, Çinli menşeili bir şirket tarafından geliştirilen oyunlar içerisinde yer alıyor. Fornite ve PUBG karışımı bir battleroyal oyunu isteyenler için en iyi alternatiflerden birisidir.

    Kendine Özgü Kitleye Sahip Zombsroyale.io

    İlk çıktığında 2Dbattleroyal oyunu olarak tarayıcı üzerinden oynanabilen ZombsRoyale.io oyunu, PubG Mobile benzeri en iyi 15 oyun arasında kendine özgü bir oyuncu kitlesine sahip. Düşük sistem gereksinimleri bulunan oyun herkes tarafından rahatlıkla oynanabiliyor, ayrıca rahatlatıcı eğlenceli bir deneyim sunuyor.

    LastDay On Earth İle Hayatta Kal

    Android ve iOS için geliştirilen LastDay on Earth mobil hayatta kalma oyunları arasında en iyisi. Oyuncu kendini savunmak ve hayatta kalmak için oyunda malzemeler toplayarak kendini bir ev inşa eder. Çünkü zombiler her an ona saldırabilir zorda bırakabilir. Burada şeklindeki arabalar ve enkazlar arasında silah arayan oyuncu çevresinde bulunan zombileri yok ederek kendini güveni alır. Öldüren düşman sonrasında tecrübe puanı kazanılır ve puanlar da seviye atlanır. Atlanan her seviyede farklı yetenekler bulunur ve seçilebilecek üç ayrı yetenek vardır. Kraft sistemi oldukça güzel olan oyunda 132 farklı eşya yapılabiliyor, Onların bir kısmı kolay yapılırken bir kısmı ise zaman alıyor. Ayrıca oyunda bir de bir yerden başka yere gitmek için enerji sistemi bulunuyor.

    Canlı Destek