Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Pubg Mobile Hile

İçindekiler

    Pubg Mobile Hile

    Hilenin anlamı sözlükte “ bir kimseyi aldatmak, yanıltmak için yapılan oyun.” olarak geçse de oyun dünyasında bizce anlamı; “ yeteneksiz oyuncuların kendilerini iyi birer oyuncu gibi hissetmelerini sağlamak için kullandıkları harici ve yasal olmayan yazılımlar bütünü ” dür. Oyun dünyasında  “ kolsuz “ olarak da adlandırdığımız bu arkadaşların büyük prim verdikleri bu yazılımlar oyuncu dünyasının sinirlerini bir hayli bozuyor olsa da bu yazılımların önüne geçilebilmesi şuan için mümkün görünmüyor. Peki bir çok oyunda olduğu gibi Pubg Mobile’ da da boy gösteren bu yazılımlar yani Pubg Mobile hile nedir? Bu sorunun yanıtını bu yazımızda sizlere elimizden geldiğince vermeye çalışacağız.

    Pubg Mobile Hile Nedir?

    Girişte de biraz bahsettiğimiz bu yazılımlar kullanan için oyun içi üstünlükler sağlarlar. Pubg Mobile’ da; oyunda hedefleri herhangi bir yere nişan alsanız da tutturmaya, rakibin yerini görebilmeye, araçların yerlerini kolay tespit edebilmeye v. s yarayan hileler oldukça yaygın bir biçimde kullanılmakta. Bu  yazılımları  kullanmayan  dürüst oyuncu  dediğimiz, kendi başarılarına gölge düşürmeyecek ve yine kendi  yeteneklerine güvenip  bunu  sergileyebilecek olan oyuncuların laneti  olan  bu  yazılımlar  kullanıcısı  için her ne kadar  işe  yarar  görünse de oyun dünyasına büyük  darbe vurabilmekte. Bahsettiğimiz oyun Pubg Mobile adından da anlaşılacağı  gibi  telefon veya  tabletlerden oynanabilecek  bir oyun olarak  tasarlanmıştır. Mobil uygulamalarda bu  tarz  hile yazılımları  görmek  mümkün  olmayacak  kadar azdır. Daha çok  oyun yazılımı  hatalarından  elde edilebilir  hileler yapılabilir  ki  bunun geri  dönüşü yapıldığında oyun teknik  ekibi  tarafından o  açık  kapatılır. Böylece haksız kazanç  ortadan kalkar. Ancak  Pubg Mobile “ emülatör “ üzerinden de  oynanabilmektedir. Emülatörle ilgili  daha  uzun  bir  yazı sunacağız  yakın zamanda ama şuan  kısaca  bahsetmek  gerekirse “ mobil  platformlarda oynayabildiğiniz  oyunları  bilgisayarınızda da oynayabilmenizi sağlayan programlar “ diyebiliriz. Bu  programlar  sayesinde sizlerin mobil  platformlarda oynadığınız oyunu  bilgisayardan  oynayabilen oyuncularla eşleştirilebilmesi  gibi  bir  durum  söz konusu. Bu  da Hilelerin kullanılabilirliğini  ve bu  yazılımı  yapan  kişiler için daha kolay açık bulunmasını  kolaylaştırmış durumda. Bu hilelerin en  yaygın  olanlarına baktığımızda 2019 Pubg Mobile hileleri  olarak karşımıza vn hax  çıkmakta. 2020 Pubg Mobile hileleri olarak  bakıldığında da  sonuç  değişmiyor.  Buralardan  indireceğiniz  programlar virüs  yazılımlarla  bilgisayarınıza keylogger olarak  adlandırılan programlar  yükleyerek  kişisel  bilgilerinizi  ele  geçirme riskini  taşır. Tabii milyonların  aklında tek bir soru  “ Bunun bir çözümü  yok mu  kardeşim? “ . Sizlerin de bu türde bir soru sorduğunuzu duyar gibiyiz.

    Pubg Mobile Hile Nasıl Engellenir ?

     Bu  sorunu cevabını size çok  net bir  biçimde verebilmek  isterdik  ancak araştırmalarımızda bunu pekte  mümkün olmadığını  gördük. Yazılım  dünyasında her yazılımın bir  açığı olduğu  gerçeği  bizi  bu konuda en  az sizler kadar üzüyor. Bu  sebeple  insanların haksız kazançla biryere  varamayacaklarını  anlamarını  ümit etmek  yapbileceğimiz  tek  şey gibi  görünüyor. Tabii bunu yanında oyun içinde hile kullandığına  emin olduğunuz kişileri  oyun yetkililerine  bildirmeniz de uzun  vadede bir sonuç  getirebilir. Peki  bu  Pubg Mobile hilenin  yasal olanı varmıdır ?

    Yasal ( Orijinal ) Pubg Mobile Hile

    Bu konuya her ne kadar başlık açmış olsakta böyle bir  yazılım  tabiki bulunmamakta. Ancak  oyunun  kendi içerisnde size sunduğu  bir  takım  güzellikler bulunuyor. Bazı oyunlarda oyun içi  satın alımlarla  ulaşacağınız ürünler size diğer oyunculardan  daha üstün  yetenekli  karakterler sunsa da Pubg Mobile oyuncuların birbirlerine üstünlük  sağlayabileceği  ürünler sunmuyor. Bu da haksız  rekabeti  minimize ediyor. Bu  oyuncular için gayet hoş bir durum  ama yine de bir  takım  farlılıklar  yenilikler istemekte haksız olmadığımızı  düşünüyoruz. Bu  nedenle  Pubg  Mobile karakaterinizin ve oyun içinde görmüş olduğunuz  her tür itemin dış  görünüşünü  diğerlerinden farklı  görebileceğiniz ürünler sunuyor. Bunları oyunda uc ( unknown cash ) olarak geçen  oyun parası  ile alabiliyorsunuz. Uc ‘ i de nereden alabileceğinizi  bizce  biliyorsunuz ama bilmeyenler için yine de link  bırakacağız.  

    Son olarak  bardağın dolu  tarafına  bakacak  olursak bu hileler oyuncu  lugatına  “ hile  misin “ , “ hile kullanıyor gibi  oynuyorsun “ gibi  övgü  sözleri  eklememize  sebep oldu. Hile kullanmadığı  halde bu  sözlere maruz  kalan  oyuncuların  haklı olarak  övgü  kabul ettikleri  bu  terimler her  ne kadar ironikte olsa  bir o  kadar gururlandırıcı gibi …. 

    Canlı Destek