Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

PUBG Mobile Uc Kodu Girme

İçindekiler.
İçindekiler

    PUBG Mobile dünya çapında birçok oyuncu tarafından sevilerek oynan bir battle royale oyunudur. Ayrıca Mobile oyuncuların da en çok ilgi gösterdiği oyunlardan birisidir. Maç içerisinde oyuncular 100 oyuncu arasında hayatta kalarak 1. Olmaya çalışmakta. Her oyuncu rekabete tek başına ya da takım olarak girebilmekte. Ayrıca oyuncular karakterlerine silah kaplamaları, kıyafetler alarak özellikler katmakta ve diğer oyunculara karşı kendi farklarını ortaya koymaktadır. Pubg mobile dünyasında yüzlerce kıyafet, silah ve çeşitli öğeler bulunmakta. Bu öğelere sahip olmak için Pubg Mobile içerisinde geçerli olan UC’ye ihtiyaç vardır. Sizler de PUBG UC Satın Alarak kendi karakterinizi geliştirebilirsiniz.
    Bu makalemizde Kopazar’dan Uygun fiyatlarla almış olduğunuz UC’yi nasıl hesabınıza yükleyeceğinizi anlatacağız. PUBG Mobile Uc Kodu Girme işlemi oldukça basittir. Lütfen şu işlemleri takip ediniz,

    • 1. Satın almış olduğunu UC’ye “Epin Siparişlerim” kısmından ulaşabilirsiniz.
    • 2. Almış olduğunuz E-pin kodunu aktif etmek için BURADA bulunan siteyi ziyaret ediniz.
    • 3. Siteye Facebook ya da farklı bir üyeliğiniz ile giriş yapınız.
    • 4. Vermiş olduğumuz bağlantı üzerinden oyun içerisinde bulunan “Oyuncu ID” numaranızı Oyuncu No Doğrulama bölümüne doğru bir şekilde yazınız ve "TAMAM" Butonuna tıklayınız.

    • 5. Kopazar’dan satın aldığınız E-Pin kodunu aşağıdaki kutucuğa yazınız.
    • 6. “OK” tuşuna bastığınızda, ID’sini girdiğiniz oyuncunun hesabına satın almış olduğunuz E-pin miktarı kadar UC yüklenecektir.

    Kopazar üzerinden her zaman 7/24 Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. PUBG Mobile UC fiyatları ve Uygun PUBG Mobile fiyatları Kopazar’da. Hemen UC Satın Al ve maceraya katıl.

    Canlı Destek