Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Valorant 6.11 Yama Notları Açıklandı - Valorant Yama Notları [Güncel]

İçindekiler

    Valorant'in son güncellemesi olan 6.11 Yama Notları hakkında heyecan verici haberler var. Valorant oyuncuları için beklenen bu güncellemeyle birlikte oyunun dinamikleri büyük ölçüde değişecek. Valorant Yama notları, Valorant 6.11 güncellemesi ile birlikte oyuna dahil olacak yeni özellikleri ve düzeltmeleri içeriyor. Bu güncelleme, oyunculara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla birçok yeniliği beraberinde getirecek. Oyuncular, Valorant'ın en son güncellemesiyle birlikte geliştirilmiş oyun dengesi, haritalar, silahlar ve ajanlarda yapılan değişikliklerin tadını çıkaracaklar. Valorant 6.11 Yama Notları, Valorant Yeni yama notları ve Valorant güncellemesi gibi konularda Kopazar olarak siz değerli oyuncular bilgilendirmekteyiz. Bu tüm bu yenilikler hakkında detaylı bilgilere erişebilirsiniz. Bu heyecan verici güncellemeyi kaçırmamak için hazırlıklı olun ve Valorant'ın en son güncellemesinin keyfini çıkarın. Hazırsanız Riot Games tarafından yayınlanan Yama notlarına göz atalim,

    Riot Games-

    Ajanlar ve silahlar üzerinde çalışan ekiplerimiz bir süredir Chamber, Viper, Shorty ve Frenzy dahil olmak üzere bazı ajanlara ve silahlara irili ufaklı değişiklikler getirmek için harıl harıl çalışıyordu. Ayrıca Pearl'ün B Bölgesi de epey bir değişti.

    Her zamanki gibi 6.11 Yaması'na dair düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin. İyi eğlenceler!

    AJAN GÜNCELLEMELERİ

    breach-banner.png

    Breach

    • Zelzele (X)
      • Uyarı görselleri ultinin etki alanını daha net belirtecek şekilde güncellendi. Böylece ultiden etkilenip etkilenmeyeceğinizi daha kolay anlayabileceksiniz.

    chamber.jpg

    Chamber

    Chamber'ın 5.12 Yaması'ndaki değişikliklerden sonra seçilme oranı genel olarak epey düşmüştü. O dönemde Chamber'ın etki alanını hatırı sayılır derecede daraltmıştık. Chamber'ın haritada gezinme kabiliyetini biraz daha arttırmak ve kendisine dizilimlerinde daha fazla esneklik sağlamak istiyoruz.

    • Randevu (E)
      • Işınlanma sonrası silah kuşanma gecikmesi kaldırıldı: 0,7 sn. >>> 0 sn.
    • Kartvizit (C)
      • Devre dışı kalma menzili arttı: 4000 >>> 5000
      • Tuzağın kurulma hızı azaldı: 4 sn. >>> 2 sn.
    • Keskin Tarz (X) (X)
      • Atış hızı %15 arttı.

    viper-banner.png

    Viper

    Aşağıdaki Viper değişikliklerini, Viper yeteneklerinin haritayı işgal etmediği zaman penceresini genişletmek ve Viper ile Harbor'ın birlikteyken görüş kapatma konusundaki başarılarını dengelemek amacıyla gerçekleştirdik.

    Viper ve Harbor'ın birbirlerinden bağımsız güçlü tercihler olmasını istiyoruz ama tabii aynı zamanda rakip takımların da bu ajanlara karşılık verecek stratejiler üretebilme imkânı bulacağından da emin olmalıyız. Bu değişiklikle Viper'ın yeteneklerini kullandığında sahip olduğu gücü koruyoruz ancak yeteneklerini ne zaman kullanacağınızı daha temkinli seçmeniz gerekiyor. Böylece saldıran takımdaki rakipler Viper'ı zehrini kullanması için daha etkili bir şekilde yemleyebilecek, savunan takımdaki rakiplerin ise bölgeleri geri almaya çalışırken rahat hareket edebilecekleri daha çok vakitleri olacak. Ayrıca artık Viper ve Harbor duvarlarını değişimli kullandıklarında bile bu yeteneklerin haritayı işgal etmediği bir zaman penceresi açılacak.

    Her zamanki gibi bu değişikliklerin önümüzdeki aylarda oyunu nasıl etkileyeceğini yakından takip edeceğiz ve başka bir güncelleme gerekip gerekmediğine dair tespitlerde bulunacağız.

    • Yakıt Yenilenmesi
      • Saniye başına yakıt yenilenmesi azaldı: %5 >>> %3,3
        • Yakıt tükendikten sonra maksimum yakıt seviyesine ulaşma süresi: 20 sn. >>> 30 sn.

    Çeşitli Güncellemeler

    • Yoru'nun Fake At'ı (C) sersemleten yeteneklerden isabet aldığında artık görsel olarak etkileniyor.
    • Omen'ın Gölgelerin İçinden (X) yeteneğinin repliği ayırt edilebilirliği arttırmak adına daha çabuk oynatılacak.
    • Sova'nın pelerin dinamikleri elden geçirildi ve daha pürüzsüz hale getirildi. Pelerinin silueti, Sova'nın vücuduna rakiplerine konumunu açık etmeyecek kadar yakın kalmaya devam edecek.
    • Sova'nın Şok Oku (Q), Keşif Oku (E) ve Brimstone'un Yakıcı'sı (Q) gibi el bombası benzeri fırlatılabilir yeteneklerin havada seyrettikleri rotaya dair kodlamanın üzerinde biraz temizlik yapıldı.
      • Bu gibi değişikliklerle oyun hatalarından kaçınmış oluyor ve ileride oyuna getireceğimiz heyecan verici içeriklere odaklanabiliyoruz. Fark edeceğiniz bir değişiklik değil ama gözümüzden kaçan bir şeyler varsa mutlaka bize bildirin!

    HARİTA GÜNCELLEMELERİ

    pearl-banner.jpg

    Pearl

    Pearl'ün B Bölgesi'nde saldıranların Spike yerleştirildikten sonraki senaryolarda yapabilecekleri tercihlerin epey fazla olması bu bölgeyi savunmayı epey zorlaştırıyordu. Bunları göz önünde bulundurarak bu sorunu çözmek için Champions'dan önce ufak değişiklikler yapmak istedik.

    • B Rampa'daki ekran güncellendi ve hücre kaldırıldı.
      • B Rampa'daki ekran taktiksel açıdan çok çeşitli imkânlar sunduğu için bölgeyi geri almaya çalışanlara epey sorun çıkarıyordu. Ekran kısaltıldı ve rampa yerine kutu eklendi. Böylece bu pozisyondaki rakiplerle baş etmek ve hareketlerini tahmin etmek daha kolay hale gelecektir.
      • B Rampa'daki hücre kaldırıldı. Böylece Spike'ı gözetleyecek pozisyon sayısı azalmış oldu ve burada konumlanan oyuncular arkalarından dolanacak rakiplere karşı daha savunmasız hale geldi.

     >

    • B Ekran değiştirildi.
      • B Ekran savunanlara farklı seçenekler sunacak şekilde değiştirildi. Oyunculara daha geniş oyun alanı vermek için Ekran uzatıldı, kurşun geçirmez bir kısım eklendi ve farklı oynanış seçenekleri sunacak birkaç kutu eklendi. Ayrıca dumanlar ve Sage duvarı gibi yeteneklerin buraya sığabilmesini sağlamak adına bunların hepsi B Rampa'ya yaklaştırıldı.

    >

    • B Salon'a yeni bir hücre eklendi.
      • Buradaki hücre savunanlara pozisyon alabilecekleri farklı bir mevzi sunuyor. Bu hücre gelen yeteneklerden kaçınmak için kullanılabilecek bir konum olmasının yanı sıra Spike'ın uzun tarafındaki sıklıkla yerleştirildiği noktanın veya B Geçit'in tutulabileceği yeni açılar da sağlıyor.

    >

    •  B Bölgesi'ndeki sütun genişletildi.
      • B Bölgesi'ndeki sütunun boyutu daha rahat hareket edebilmenizi sağlayacak şekilde değiştirildi. Böylece bu noktada yetenek ve mermi yağmuruna tutulma ihtimaliniz de azalacaktır.

    >

    ​​​​​​​

    Canlı Destek