Bakiye Bakiyem 0.00 ₺
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı
3000 Zula Altın
3.000 Zula Altın

3000 Zula Altın

10 ⓚ 39.00 ₺
  • 00
    Gün
  • 00
    :
  • 00
    :
  • 00

Kopazar'ın 15 yıllık tecrübesi ile 3000 Zula Altın ve hemen Zula oyununda avantajları yakala! İndirimli olarak Kopazar'dan alacağınız 3000 Zula Altın hızlıca teslim edilir ve anında hesabınıza eklenebilir. 3000 Zula Altın almak için yukarıda bulunan "Satın al" butonuna tıklayınız, aşamaları takip ediniz ve E-pin kodunuz hesabınıza yüklensin. Satın alma işleminden sonra kısa sürede 3000 Zula Altın hesabınıza tanımlanacaktır.

3000 Zula Altın Nasıl Alınır?

Kopazar olarak sizlerin uygun fiyatlarla Zula Altın almanıza olanak sağlıyoruz. Zula'da özel içeriklere ulaşabilmeniz için Zula Altın'a ihtiyacınız vardır. Kopazar üzerinden Zula Altın Satın Al ve oyuna hız kesmeden devam et. Bunlar için öncelikle bir Kopazar üyeliğiniz olması gerekmektedir. Bu işlemleri şu şekilde tamamlayabilirsiniz:

1. Satın almak istediğiniz ürün için öncelikle web sitemiz üzerinden Kayıt Olmanız gerekmektedir. Kopazar'a üye olmak çok basit ve ücretsizdir.

2. Üye olduğunuz hesabınıza, alışveriş yapacağınız tutar kadar ödeme yapmanız gerekmektedir. Sitemizde sizlere uygun ödeme seçeneklerini (Kredi Kartı- Havale- Eft- Mobil Ödeme) kontrol edip bakiye yükleyebilirsiniz.

3. Sitemizde Ürün siparişi vermeniz gerekmektedir. Satın alacağınız ürün satış sayfasını ziyaret ederek almak istediğiniz miktarı seçiniz ve "Satın Al" butonuna tıklayınız.

4. Sipariş verdikten sonra kısa sürede E-pin kodlarınız "E-pin Siparişlerim" Bölümüne gelecektir. Siparişleriniz 7/24 hızlı bir şekilde teslim edilir ve istediğiniz hesabınızda bu kodları kullanabilirsiniz.

3000 Zula Altın Nasıl Yüklenir?

Zula Altın yüklemek için öncelikle Kopazar.com'a üye olmanız ve Kopazar'dan Zula E-Pin satın almanız gerekmektedir. Bu aşamaları yaptığınızı varsayarak Zula Altın Yükleme işleminin detaylarına geçiyoruz: 

1) Öncelikle hesap.zulaoyun.com/pin/epin adresine giriyoruz ve hesabımıza giriş yapıyoruz.

2) Hesabımıza giriş yaptıktan sonra, bir sonraki görselde yer alan kısım bizi karşılamaktadır.

3) Buradaki yer alan boşluklara Kopazar.com'dan Altın satın aldıktan sonra elinize geçen E-Pin kodunu yazıyorsunuz. Yazdıktan sonra doğrulama amacıyla sizden tekrardan "Şifre"nizi istiyor. Şifrenizi de yazdıktan sonra "Yükle" butonuna basıyorsunuz ve ZA Yükleme işlemi sona eriyor.

Bu şekilde Zula Epin yükleme işlemini gerçekleştirmiş ve almış olduğunuz Zula Altınlarını hesabınıza tanımlamış bulunuyorsunuz. Artık hesabınıza tanımlanan ZA'larınızı dilediğiniz şekilde harcayabilirsiniz. ZA alış serüveninizde Kopazar.com'u tercih ettiğiniz için teşekkürler!

Ödeme Seçenekleri

Aşağıdaki ödeme yöntemlerini kullanarak üyeliğinize 7/24 bakiye yükleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.



Yorumlar

5.00 / 2

Zula Altın

Sen de yorum yap!

Yorum Yap
Canlı Destek