Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Knight Online Premium Özellikleri Nelerdir ?

İçindekiler

    Knight Online, oldukça fazla kitlenin severek oynadığı bir oyundur. Oyun içerisinde satın alınabilen Knight Online Premium çeşitleri bulunmaktadır. Bu çeşitler kişilerin tercihlerine göre değişkenlik göstermektedir. Premiumlar farklı özelliklerde bulunur. Oyun oynama sürecinize, oyundaki ilerleyişinize göre bir Premium özellik satın alabilirsiniz. Premium özellikler, 30 gün kadar geçerli olmaktadır. Tekrardan satın almak istemeniz durumunda ise 30 gün sonrasında sağlanır.

    Knight Online Hakkında

    Knight Online geçmiş dönemlerde, bir kitlenin sürekli olarak oynadığı oyundur. Günümüzde de halen belirli internet sitelerinden demotarzında oynana bilmektedir. Fakat bulunduğu dönemin, trend oyunları içerisinde yer almaktadır. Knight Online oyun departmanları içerisinde halen yer almaktadır. Fakat gelişen oyun teknolojisi ile birlikte geride kalmış bir oyundur. Oyunu günümüzde de halen konuşuluyor olmasındaki dönüm noktası iki adet ırk oluşumuyla, birçok aktiviteyi oyuncularına sunmasından kaynaklanmaktadır. Oyunda etkinlikler, savaşlar, karakterlerin eşyaları, ırk ve sınıf gibi çeşitli aktivitelerinin bulunması, bulunduğu dönemi popüler oyunları arasında yer almasına sebep göstermektedir.

    Knight Online Premium Nedir?

    Knight Online Premium, oyun içerisinde bulunan kişisel hesabınızı kullanarak market alışverişlerinde istenilen indirimin yapılabilmesi, oyunda para ya da diğer özelliklerin kasılmasında birçok farklı özelliğin kişinin karakterine tanınması ve bunun gibi birçok paketi bulunduran bir sistemdir. Knight Online Premium özellikleri oyuncular tarafından oldukça beğenilmektedir. Burada oyunun girişinde bulunan bekleme süresinin giderilmesi, oyunda bonus olarak verilen özelliklerin direkt kişinin karakterine tanımlanması ve bunun gibi birçok özellik Knight Online Premium sistemi içerisinde bulunmaktadır. Oyundaki karakterinizin birçok levelde daha aktif bir şekilde oynaması, oyunun süresi, giriş kısmı, ilerleyiş ve bunun gibi birçok durumunda Premium sistemde avantajlı olmaktadır.

    Knight Online Premium Nasıl Yüklenir?

    Knight Online popüler oyunundaki Premium sistemi, belirli yöntemlere göre yüklenilmektedir. Bunun için direkt olarak oyunda bir yükleme yapılabilirken, siteden de bir yükleme sağlanmaktadır. 2 yöntemi bulunan oyun için ilk olarak siteden yükleme gerçekleştirilir. Premium sistemi bulunan sitede, ilk olarak bir giriş yapılması gerekmektedir. Bu giriş, kişinin güvenilirliğinin kazanılması için şifre sistemi ile bulunur. Siteye giriş yapıldıktan sonra karşınıza çıkan bölümler arasında Premium sistemini seçerek, yükleme yapmaya başlayabilirsiniz. Bu yöntem ile Premium sistemi kullanamayanlar için diğer bir yöntem yer alır. Bu yöntem de oyun içi Premium yükleme yöntemidir. Oyun sisteminde ki, kullanıcı ve şifreniz ile birlikte giriş yapmanız gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra oyun içerisinde karşınıza çıkan PowerUpStore seçeneğinden, recharge N points  bölümüne tıklamanız gerekir. Burada bir mağaza karşınıza çıkacaktır. Oyunun kendi mağazası olarak bulunur. Tekrar oyuna giriş yaptığınız şekilde, buraya bir giriş yapmanız istenir. Ardından karşınıza çıkan seçeneklerden, premium sistemi yükleyebilirsiniz. 

    Knight Premium Özellikleri Nelerdir?>

    Oyun içerisinde Premium sistemi kullanmak isteyenler için oldukça uygun fiyatlıdır. Bu nedenle fazlasıyla tercih edilir. Oyuna giriş yaptığınız anda sizden 19adet serverlerden bir tanesini seçmeniz istenir. Fakat bu Premium ile birlikte aktif serverleri kullanabilme şansınız bulunmaktadır. Oyuna giriş yaptığınız sırada, belirli bir bekleme süreniz vardır. Knight Online Premium sistem ile de bu bekleme sorununu aşarsınız. Direkt olarak seçtiğiniz server ile birlikte girişinizi yapabilirsiniz. Diğer Premium sistemlerine göre ucuz ve fazlasıyla beğenilen bir özellik olması, kişilerin tercih etmesi için bir sebeptir.

    Knight Online Premium Sisteminin Amacı Nedir?

    Knight Online popüler bir oyundur. Bulunduğu dönem içerisinde dünya çapında birçok oyuncu kitlesini de bulundurmaktadır. Oyunun kendi içerisinde farklı sistem özellikleri bulunur. Bunlar arasında Knight Online Premium da yer almaktadır. Knight Online Premium sisteminde, oyunun belirli özellikleri için normalinin dışında daha farklı özellikler getirilmesidir. Daha net bir şekilde tanımlanması gerekirse oyundaki karakter seçimi, bekleme süreleri, oyun tarafından verilen bonuslar ve bunun gibi birçok özellik premium şeklinde oynanıldığı takdirde daha kalitelidir. Yani kişilerin belirli nitelikleri, daha hızlı bir şekilde geçmelerini sağlanmaktadır. Knight Online Premium farklı Premium seçeneklerini bulundurmaktadır. Farklı Premium seçeneklerinin ise kendi içerisinde farklı özellikleri yer alır. Oyuncuların levelleri, karakterleri ya da bunun gibi farklı özelliklerine göre bu Premiumlardan birisi tercih edilebilir.

    Gold Premium Özellikleri

    Gold Premium sistemi, Knight Online Premium seçenekleri arasında bonus ve hediye açısından tercih edilen bir sistemdir. Burada 83. levele kadar sürekli olarak bonus ve hediye kazanırsınız. Bu durumda da, oyundaki ilerleyişiniz, karakterinizin canavarlarla savaşı ve bunun gibi belirli nitelikler tarafınıza yüklenmiş olur. Oyun ekstra olarak kullanıcılara sonsuz bonusta vermektedir. Bu durumda oldukça tercih edilir. Oyunda canavarlarla savaşırken, kaybettiğiniz sırada ya da öldüğünüzde diğer oyunculara göre daha az puan kaybetmiş olursunuz. Bu da yine sevilen bir Premium özelliktir.

    Platinum  Premium Özellikleri

    Knight Online Premium sistemindeki farklı bir Premium özellik olarak Platinum Premium yer alır. Bu sistemde ise 80. level üzerinde bulunan oyuncuların tercih ettiği bir Premium olmaktadır. Puan artışı, tecrübe kazanılması, karakterin birçok özelliğinin artış gösterilmesi gibi çeşitli etkenler bu Premium özelliği ile sağlanmaktadır. Oyunda öldüğünüzde herhangi bir oyuncuya göre daha az tecrübe ve puan kaybedilmektedir. Ekstra olarak sürekli puan, bonus ve hediye verilmektedir. Bununla birlikte oyunun en önemli özelliği olarak bulunan gold bar para sistemi, bu Premium sistem ile birlikte 2 kat daha fazla artış göstermektedir. Premium sisteminin seçilmesinin sebebi daha çok para kasılmasının sağlamasından dolayı kaynaklanmaktadır. Fakat bu Premium sistemi, herkes seçemeyeceği için yalnızca 80. seviye üzerindeki oyuncular tercih edebilir. Özel ve oldukça donanımlı bir sistemdir.

    Knight Online War  Premium

    Knight Online Premium oyunu içerisinde bulunan bir seçenektir. Oyunda EXP  kasmak isteyenler için tercih edilmektedir. Aynı zamanda karakterinize belirli güçlerin yüklenmesini istediğinizde de, yine işinize yaramaktadır. Bu Premium sistemi canavarlar ile savaşma esnasında karakterinize yüklediğiniz güç ile birlikte fazlasıyla tercih edilmektedir. Ölüm esnasında puan kaybetmezsiniz. Oyun sırasında bekleme ya da sürekli olarak kasma gibi durumlar yaşanılmaz. Bonus, hediye, para gibi her türlü seçenek Premium sistem tarafından yüklenmektedir.

     

    Knight Online Dc  Premium

    Knight oyunu içerisinde, Farm üzerinden para kasmak isteyen oyuncular DC  Premium sistemi ile birlikte daha basit bir şekilde para kazanabilirler. Burada oyun esnasında belirli bir bekleme bulunur.  Bu bekleme oyuncuların en sevmediği durumdur. Bulunan Premium sistem ile birlikte oyunu 7/24 oynadığınız takdirde yine bir bekleme yaşanılmaz. Tecrübe, güç ya da belirli durumlarda sürekli olarak Bonus kazanılması da sağlanır.

    Knight Online Exp  Premium

    Oyunun en başından 80. seviyesine kadar kasmak isteyen her oyuncunun, tercih ettiği bir Knight Online Premium sistemidir. Oyunda bulunan bonuslar, leveller, tecrübeler ya da normal oyunculara göre bulunan bütün itemler tamamen değişkenlik göstermektedir. Oyunun girişinde herhangi bir bekleme yaşanılmaz. Diğer Premium sistemlerde olduğu gibi tecrübe, bonus olarak sürekli kişinin karakterine yansır.  Tecrübe ile birlikte puan artışı sağlanabilmesi için EXP  artış gösterir. Ve bununla birlikte birçok özellik bu Premium sistemiyle kişilerin karakterlerini yüklenmektedir. 

     

    Canlı Destek