Bakiye Bakiyem 0.00 ₺
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Knight Online İtem Steam Alış Satış

İçindekiler

    Knight Online İtem

    MMORPG tarzına sahip olan Knight Online oyunu GB ve itemlerle karakterlern güçlenerek Ork ve Human savaşlarına katılmasını sağlayacak seçenekler sunar. 2002 yılında NNTGame tarafından yayınlanmış oyun aktif bir oyuncu kitlesine sahiptir. Knight Online İtem satın alma ve satma seçenekler serverler üzerinden yapılırken, oyunda keyifli zaman geçirmenizi sağlayacak yeni içerikler de güncellenmektedir.  

    Knight Online Oyun Nedir

    Noah system ve Mgame Corporation yapımcılığında geliştirilmiş, özel oyun seçeneği XP tecrübe puanıyla oyun severlerin hızla seviye atlamasını sağlamaktadır. Savaş oyunu olarak, her karakterin kendine has zırhı, silahı ve becerileri bulunmaktadır. 4 farklı karakterle PK sınıfı üzerinden bölgelere göre eğlenceli savaşlara katılım sağlanır. Oyun kurucular, strateji geliştirici bir oyun olarak hazırlamış, 83 aşamada oyunda galiplerin oluşmasını sağlamıştır.  

    PK sınıfı; Oyunda PK sınıfı üzerinden Ronark land base, Colony Zone / CZ, Ardraem bölgeleri bulunmaktadır. Bu bölgeler üzerinden karakterler savaşa katılır ve savaş sonrası kazandıkları GB ile güçlerini artırmaya devam ederek, eğlenceli oyunda seviyelerini yükseltmeyi başarabilir.  

    Knight Online Karakter Özellikleri 

    Level sistemi üzerinden yönetilmekte olan oyunda Knight Online İtem alarak, karakterlerin güçlenmesine katkı sağlanmaktadır. Dört farklı karaktere sahip olan sınıcı, özellikle üç alan üzerinden savaşa katılanların galibiyetlerini artıracak farklı seçenekler sunar.  

    Oyun karakterleri; Asas, Mage, Priest ve Warrior olarak düzenlenmiştir. Her karakterin silah ve becerileri farklı olarak, sevilen strateji oyunlarında gelişimlerini tamamlamalarına yönelik itemlere ihtiyaç duyulmaktadır. Oyundaki karakterlerin özellikleri, güçleri ve seviyeleri savaşlara katılım, kazanma ve savaş sonrası karakterin güç oranına yansımaktadır.  

    Oyunda Ork ve Human savaşlarında galip gelebilmek için özellikle Knight Online İtem seçeneğinden yararlanarak, level sisteminde üst sıralara taşınılması gerekmektedir. Buna katkı sağlayacak Gold bar özelliğini de kullanarak, oyunda galip gelme seçeneğinizi artırabilirsiniz.  

    Knight Online İtem Server Seçeneği 

    19 farklı server seçeneği üzerinden item satın alma işlemi yaparak, oyunda gücünüzü geliştirebilir, eğlenceli ve stratejik seçeneklerle level atlayabilirsiniz. Rosetta, Desten, Sirius, Ares ve Diez gibi server seçenekleri sayesinde itemlerinizi alabilir, Gold bar seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. Eğlenceli sabaş oyununda aynı zamanda Cypher ve Gordion server özellikleri de sunulmaktadır.  

    Knight Online İtem özel olarak karakterlerin geliştirilmesinde, online oyun alanında rekabetin artmasında kullanılabilmektedir. GB kullanımıyla alabileceğiniz itemler, oyun parası üzerinden alabileceğiniz seçeneklerle sunulurken, serverlar sayesinde gerçek parayla da satın alabileceğiniz geniş oyun imkanları sunar.  

    Knight Online İtem Nedir? 

    İtemlerle güçlenmenizi sağlayacak Knight Online oyun seçeneği, GB satın alarak işlemlerinizin tamamlanmasını ve karakterlerinizin güçlenmesini sağlar. GB bir oyun parası birimi olarak, seviye atlamanız için karakterinizin de güçlenmesine katkı sağlayacak, Knight Online İtem satın alarak hızlı bir şekilde oyunda seviye atlamanıza yardımcı olacaktır.  

    Knight Online oldukça zor seviye atlanabilen aynı zamanda savaşlarda karakteriniz güçlü değilse kazanması da zor olan aşamalara sahiptir. Bu  nedenle item alımlarını item pazarı üzerinden yaparak, karakterinizin güçlenmesini sağlayabilirsiniz. Gelişmiş oyun seçenekleri sunan item pazarları, oyun parası GB ve item alım satımları yapmanızı da sağlayacaktır. Oyuna steam üzerinden de ulaşarak, site üzerinden alım ve satım yapılabilmektedir.  

    Knight Online İtem Steam Alım Satım  

    Gelişmiş oyun seçeneklerini sunan Steam, bilgisayar oyunu piyasasında oyun severlerin buluştuğu en geniş arşive sahiptir. Burada Knight Online İtem alım ve satım işlemleri yaparak, karakterinizi güçlendirecek seçeneklerden yararlanabilirsiniz. GB ve item alım satım yapmanız, karakterinizi güçlendirecek ve aynı zamanda daha fazla savaşa katılmanızı sağlayacaktır.  

    Orklar ve Humanlar arasında yapılan savaşta galip gelebileceğiniz binlerce seçeneği değerlendirebilmeniz sağlanırken, GB ve İtem alım satım işlemleri için Steam üzerinden de size özel seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Oyun parası ve karakter özellikleri almak için kolay bir yöntem olabilir.  

    Knight Online İtem Nasıl Alırım? 

    İtem almak için site sunucularından ve Server alanlarından yararlanabilirsiniz. Bugün dünya üzerinde birçok Knight Online oynayıcısı item alım ve satım pazarlarından yararlanmaktadır. Karakterinizi güçlendirmek için uygun fiyatlara alım ve satım işlemlerinden yararlanarak, karakterinizin güçlenmesine yardımcı olabilirsiniz. Knight Online İtem alım ve satım işlemleri için oyun serverlerinden yararlanarak, Sirus ve desten gibi seçenekleri değerlendirerek, size en uygun seçeneklerden yararlanabilirsiniz.  

    Knight Online Gold bar al; Gold bar satın almak için de server alanlarından yararlanarak, size sunulan Coin ve GB özelliklerini kullanma şansı elde edebilirsiniz. İtem satın alma ve GB satın alma işlemi için güvenli ödeme yöntemleri sunan sitelere başvurmanız oldukça önemlidir. Hesabınız üzerinden karakterlerinizi güçlendirecek item ve gold bar etkileşimi sağlanacaktır.  

    Knight Online İtem Satın Almak İstiyorum 

    Knight Online İtem satın almak istorsanız ekonomik seçenekler sunan item pazarlarından yararlanabilirsiniz. Paket halinde sunulan özel seçenekler, site üzerinden satın alma işlemi yapmanızı sağlayacaktır. GB satın alma ve item satın alma işlemleri için yararlanabileceğiniz onlarca seçenek sunulmaktadır. GB ve İtem oyunlarda gelişmiş karakterlere sahip olmanızı sağlayacaktır.  

    İtem satın alma işlemi için öncellikle siteden yararlanılabilir ya da steam işlemleriyle de Gold bar veya item alınabilir. Oyun serverleri üzerinden alım ve satım yapılarak, güçlü oyun karakterlerine sahip olabilir, oyunlarda kısa zamanda galip gelmenin avantajlarından yararlanabilirsiniz. Çok oyunculu bir oyun olarak, keyifli zaman geçirirken galip gelmenin heyecanını da paylaşmanızı sağlayacaktır.  

    Knight Online Gold Bar İle İtem Alma  

    Knight Online İtem direkt olarak server üzerinden alarak aynı zamanda Gold bar satın alma işlemiyle de karakterinizin itemlerini güçlendirebilirsiniz. GB satın alma işlemi Knight Online oyununda birçok oyun severin yaptığı işlemler arasında yer almaktadır. Steam üzerinden de ulaşabileceğiniz gibi item bölümünden de direkt item alma işlemini yapabilirsiniz. Oyun parası olarak geçen eğlenceli GB savaşında, özellikle karakterinizin ihtiyacı olan bütün seçenekleri tamamlamanız gerekmektedir. Silah, zırh ve becerilerinde gelişme göstermesi savaşlarda galip gelme oranının da artmasına yardımcı olacaktır. Online oyun seçeneğinde sizi güçlü kılacak item ve GB satın alma işlemlerini hemen yapabilirsiniz.  

    Knight Online İtem Fiyatları  

    İtem seçeneklerine göre değişmekte olan Knight Online İtem fiyatları, oyun severlerin keyifli zaman geçirmelerini sağlarken, savaşlardan galip gelmelerine yönelik gelişmiş seçenekler sunmaya devam edecektir. 2002 yılından beri düzenli olarak güncellenmekte olan oyun, item ve gold bar alım satım işlemleriyle oyun severlerin birçok alanda hem para kazanmasını hem de oyunda keyifli zaman geçirmesini sağlamaktadır.  

    Oyun karakterinizi güçlendirecek item seçeneklerini item satan serverlar üzerinden takip ederek, satın alma işleminizi yapabilirsiniz. GB ve item işlemleri için size özel seçenekler sunulacaktır.  

    Knight Online İtem Satmak İstiyorum 

    İtem satma işlemi için Knight Online İtem server sayfalarından yararlanarak, oyuncunuzun özelliklerini paylaşabilirsiniz. GB satın alma ve satma işlemleriyle birlikte karakter özelliklerini ve becerilerini de satma seçenekleri sunulmaktadır. Steam üzerinden ve 19 farklı server sunucusu üzerinden satın alma ve satma işlemleri yaparak, oyunu karlı bir alana çevirerek, oyun parası ve itemlerle gücünüzü birleştirebilirsiniz. Ticari olarak ve keyifli bir macera olarak item satın almanın karakterinize bütük faydası dokunacaktır.  

    Canlı Destek