Bakiye Bakiyem 0.00 ₺
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Knight Online Nedir ? Nasıl Oynanır ?

İçindekiler

    Knight Online, arkadaş grubunuzla oynayabileceğiniz bir oyundur. Fakat evde tek başına oynamak isteyenler için de, belirli sistemi bulundurur. Dünyada milyonlarca oyuncu tarafından oldukça severek oynanmaktadır. Knight Online Cash,  aynı zamanda Türkiye'de de birçok kitleye hitap etmektedir.

    Knight Online Nedir?

    Knight Online, çok oyunculu bir oyundur. Oyunun yapımcılığını, noahsystem geliştirmiştir. Çok oyunculu olmasının yanında aynı zamanda tek oyunculu bir sistemi de bulundurur. Oyun belirli ülkelerde ücretsiz şekilde oynana bilmektedir. Fakat belirli ülkelerde, ücretli olarak oynanır. Ancak dünya çapında bakıldığı takdirde, ücretsiz bir oyundur. Knight Online, belirli sistemleri içerisinde bulunduran bir yapımdır. Oyun yayınlandığı dönemde birçok kitleye hitap ettiği gibi hala adından söz ettirmektedir. Çocuk, genç, yetişkin, herkesin doyasıya oynadığı oyun, günümüzde de hala belirli demo sitelerde yer alıp oynana bilmektedir. Knight Online Cash içerisinde belirli kurallar bulunduğu gibi birçok içerikte yer almaktadır.

    Knight Online Nasıl Oynanmaktadır?

    Oyunda belli başlı ırk, sınıf ve server bulunmaktadır. Oyuna ilk giriş yaptığınız anda bulunduğunuz ırkı seçerek, oyun oynamaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda server denilen 19 farklı seçenek bulunur. Bu seçeneklerden de birisini seçmeniz, oyun için zorunludur. Oyunda bulunan level sistemi herkes için farklı sınıflara ayrılmaktadır. Oyunda toplamda 83 level bulunur.  Bu levellerde belirli sınıflara ayrılmaktadır. 59 levelde ayrı bir sınıf, 69. level de ayrı bir sınıf ve tamamen oyun içerisinde herkesin kullanabileceği ayrı bir sınıf bulunmaktadır. Knight Online Cash,  belirlilevellere göre bulunduğu için herkes o sınıfın bulunduğu levele geldiği takdirde, sınıf atlamış olmaktadır.

    Knight Online Karakterler

    Knight Online oyunu içerisinde 4 adet belirli karakter bulunmaktadır. Bu karakterler yetenek, büyü, güç gibi çeşitli özelliklerde yer alır. Oyuna başladığınız ilk anda karakterinizi seçerek oyunda ilerleyebilirsiniz. Bu sebeple karakterin özelliklerini çok iyi okumak önemlidir. Karakterinize oyun içerisinde farklı eşyalar, güç, yetenek ya da bunun gibi değerler ekleyebilirsiniz. Ancak bunun eklene bilmesi için oyunda belirli bir seviyeye gelmeniz gerekmektedir. Bu sebeple oyunda ilk başta seçtiğiniz karakter ilerleyen süreçte oyunun daha eğlenceli hale gelmesi için önemlidir. Karakterler ile büyü yapabilirsiniz. Knight Online Cash ile güçlü bir hale gelebilirsiniz. Aynı zamanda büyük bir ekip toplayarak, bütün canavarları yenebilirsiniz.

    Asas Mage Karakteri

    Asas ve Mage karakteri, Knight Online içerisinde tercih edilebilecek  karakterler olarak yer alırlar. Bunların farklı özellikleri bulunur. Burada ilk olarak Asas  karakteri, oyun içerisinde güçsüz olarak bilinmektedir. Ancak oldukça ünlü bir şampiyon olarak da tanınmaktadır. Kendi içerisinde canavarlarla savaşırken belirli bir gücü bulunmaz. Fakat arkadaşları ile belirli bir noktadan bir noktaya gidileceği sırada hızlandırma, takip edebilme ve bunun gibi belirli özellikleri taşımaktadır. Mage karakteri ise büyücü bir karakterdir.  Herhangi bir şehirden farklı bir şehireışınlanılması gerektiğinde, direkt olarak karakteri ışınlar. Bunu da büyü kullanarak yapmaktadır. Bu durumda da çoğu alanda kurtarıcı bir karakter olarak yer alır.

    Warrior Ve Priest Karakteri

    Warrior karakteri, oyun da tank olarak bilinen bir karakterdir. Canavarlarla savaşıldığı sırada tercih edilen bir karakter olarak yer alır. Bunun sebebi ise birçok canı bulunmaktadır. Yani arkadaşlarını koruya bildiği gibi rakiplerle mücadele sırasında da önde gelen bir karakterdir. Canavarlarla savaşırken birçok özel yeteneği de bulunmaktadır. Priest karakteri ise Knight Online karakterleri arasında sevilen bir karakterdir. Büyü yapabilme özelliği bulunmaktadır. Mage karakteri ile aynı özellikleri taşır. Oyunda bu karakter ile ilerlemek biraz zordur. Fakat sürekli olarak partilere, etkinliklere ya da belirli durumlara katılarak karakterinizi güçlendirebilirsiniz. Priest karakteri, birçok konu ile ilgili büyü yapabilme yeteneği bulunan bir karakterdir. Bu sebeple çoğu alanda işinize yarayabilir. 

    Knight Online Cash 

    2004 yılında Dünya çapında oldukça önemli kitleyi toplayan Knight Online oldukça kaliteli bir oyundur. Tasarımı, oyundaki belirli içerikleri ve bunun gibi birçok detayı ile çoğu oyuncunun beğenisini kazanmıştır. Dünya çapında olmak ile birlikte Türkiye'de de milyonlarca kitleye hitap etmektedir. Knight Online Cash  içerisinde bulunan belli başlı ırklar vardır. Bu ırklar üzerinden oyunda ilerleme sağlanır. Oyuna ilk başladığınız anda, amacın direkt olarak leveli bitirmek değil, oyunda karakteri güçlendirerek birçok etkinliğe katılabilme olduğu anlaşılmaktadır. Oyunda farklı özellikler bulunduğu gibi mağaza üzerinden de birçok özellik satın alınır. PowerUpStore özelliği, oyundaki karakterinizin güçlendirilmesi, yeteneğinin arttırılması ya da birçok eşyaya sahip olabilmesi için bulunan bir mağazadır. Mağaza içerisinde bulunan cash  ya da diğer bilinen ismi ile n-point  bir para birimidir.

    Knight Online Cash Nedir?

    Knight Online oyununda bulunan PowerUpStore mağazasından, belirli özellikler satın alınmaktadır. Bu özellikler içerisinde bulunan Knight Online Cash  ise  bir para birimidir. Bu para birimi ile birlikte birçok Knight Premium özelliğini, kendi oyununuz içerisinde satın alabilirsiniz. Aynı zamanda birbirinden farklı avantajlar bulunduran premium özellikler cash  ile birlikte daha uygun bir fiyata denk gelmektedir. Bu sebeple çoğu oyuncunun tercih ettiği bu özellik, aynı zamanda sevilen bir özelliktir. Güçlü bir para birimi olması oyundaki Knight Premium özelliklerine rahatça erişilebilirliği sağlamaktadır. Böylelikle de karakteriniz açısından birçok özellikte artırılır.

    Knight Online Cash  Amacı Nedir?

    Knight Online Cash  bilinen diğer ismi ile N-point  anlamına gelmektedir. Oyun içerisinde birçok para birimi bulunmaktadır. Bu para birimleri içerisinde Cash de yer alır. Karakterinizin oyundaki ilerleyişinde ki birçok detay için Knight Online Cash  para birimini kullanmanız sizin avantajınız olmaktadır. Knight Premium belirli avantajları bulunduran bir özelliktir. Bu özellikleri, farklı paketler üzerinden satın alabilirsiniz. Ancak bunun için belirli bir para birimine ihtiyacınız vardır. Bu durumda da yine Knight Online oyununun bir özelliği olarak bulunan Cash, ihtiyacınız olan para birimidir.

    Knight Online Cash  İle Neler Yapılır?

    Knight Online Cash  içerisinde birçok özelliği bulundurmaktadır. Bunlar arasında ilk olarak oyunun ilk başında seçtiğiniz karakterinizin canavarlar ile savaştığı sırada, 2000 can artışı yapılmaktadır. Bu durumda da canavarlarla savaşma sırasında ya da karakterinizin öldüğü sırada bu can ile birlikte geçici bir süreliğine oyunda halen devam edebilir. Bununla birlikte yine karakterinizin hızında, gücünde, yeteneğinde, ve zırhında birçok özellik artmaktadır. Bu özelliklerle birlikte oyundan alacağınız keyif iki kat daha fazla artar. Oyunda bulunan belirli etkinlikler, belirli eşyalar seviyelere göre karakterinize yansıtılmaktadır Fakat Knight Online Cash  birimi ile daha kısa bir sürede satın alabilirsiniz. En büyük avantajı ise, Knight Premium özelliğini daha uygun bir fiyata satın alınmaktadır. Bu durumda çoğu oyuncunun en sevdiği özellik arasında yer alır. 

    Knight Online Nasıl Kurulmaktadır?

    Dünya çapında birçok kitleye hitap etmiş Knight Online oyunu, belirli siteler üzerinden kurulmaktadır. Bu sitelerde verilen linklere tıkladığınız takdirde oyun kendi bilgisayarınıza yüklenir. Ancak mobil cihazlar için ya da bilgisayar üzerinde yer alması için farklı yüklemeler gerçekleşmektedir. Bunun için mobil cihaza oyunu, oyun mağazasından yükleyebilirsiniz. Ancak bilgisayarınıza yüklemek istiyorsanız bu durumda da linkler üzerinden bir yükleme gerçekleşmektedir. Çoğu site demo oyun indirmesi yapmaktadır. Buna da dikkat etmekte fayda var.

     

     

    Canlı Destek