Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Oyun Oynayarak Para Kazanma Rehberi

İçindekiler

    Evden Oyun Oynayarak Para Kazanma

    Evden çalışmak ve internet üzerinden para kazanmak herkesin hayali bir de bu parayı sevdiğiniz, eğlendiğiniz, vakit ayırdığınız oyunları oynayarak kazanmak süper değil mi? Profesyonel Counter-Strike: CSGO, PUBG Mobile, League of Legends  oyuncularının  her yıl milyonlarca dolar kazandığını duymuşsunuzdur. Fakat öncelikli konumuz oyun oynayarak profesyonel olmadan nasıl para kazanılır ? Oyun oynayarak bir çok oyunda para kazanabilirsiniz ancak burada önemli olan sürekliliktir. Para kazanmak için başladığınız oyun kısa sürede popülerliğini yitirip kapanabilir böylece emekleriniz hatta masraflarınız boşa gidecektir. Bu nedenle nasıl bir  oyun seçeceğiniz çok önemlidir. Bu konuda 2002 den bu yana sürekliliğini, heyecanını yitirmeyen tek oyun Knight Online’dir. Knight Online oynarken keyif alıp aynı zamanda maddi kazanç elde etmeyi neden denemiyorsunuz ? 


    Knight Online oynarken nasıl para kazanılır ?

    Knight Online GB Kasarak Para Kazanma

    Online oyunlarda genel olarak en kolay yol oyunun parasını biriktirip toplu olarak satmaktır. Knight Online oyun parası gb’dir Knight online GB kasmak da kullanıcıların hesaplarının değerini yükseltecek ve kar elde etmelerini sağlayacak bir yöntemdir. GB kasmanın oyun içerisinde birden çok yöntemi bulunur. Coins veya çöp item düşürerek GB kasılabileceği gibi,Item basarak, Pazar yaparak da GB kasmak mümkün olacaktır.

    Ayrıca achievement görevleri ile elde edilen monsterstoneları kullanar da GB kasmak mümkündür. Bunun haricinde oyuncular monster stoneları farklı yaratıklar keserek elde edebilir ve bu yöntemle de GB kasabilir. Bir diğer şeçenek olan şans oyunu dediğimiz yani oyuncuların hedef gem bularak kendi taktiklerini geliştirmesiyle de GB kasmak mümkündür veya Scroll düşürerek de GB kasılabilir. Bu noktada kullanıcılar hangi yöntemi seçeceği konusunda özgürdür.

    Knight Online Item Basarak Para Kazanma

    Evden oyun oynayarak para kazanmak isteyen kullanıcılara bu fırsatı sunan oyunların başında Knight Online gelir. Uzun zamandır video oyun sektöründe büyük bir popülariteye sahip olan oyun, oyunculara pek çok şekilde maddi kazanç elde etmenin kapılarını açar. Bu yöntemlerden biri, Knight Online item basarak para kazanmadır. Knight Online item basmaya dair pek çok efsane dolaşıyor olsa da, oyun içerisinde belirli bir zaman geçirmiş olan herkesin item basma yöntemi farklı olabilecektir.

    Knight Online oynarken item basarak para kazanmak için izlenebilecek birkaç yol bulunur. Öncelikle item basma oranlarını iyi analiz etmek ve buna göre hareket etmek gerekir. Oyuncuların bir çoğu, item basmak için öncesinde yakmalık item basar. Bir diğer yöntem ise, Knight Online anvil üzerinden yürüme taktiği uygulamaktır. Bazı kullanıcılar ise, itemlerin düştüğü andan itibaren sahip olunan alt kod ile birlikte artı kaça kadar yükseleceğinin anlaşılacağını savunur. Tabi bu yöntemler sadece varsayımdır ve dolayısıyla geçerlilikleri hakkında kesin bir gerçeklik öne sürülememektedir.

    Knight Online oyununda item basarken, bu işlemin şans ile ilgili olduğunu unutmamak gerekir. Bunun dışında oyun içerisinde bazı bilgilere hakim olmak, örneğin son kurşun olarak basılan itemlerin büyük bir çoğunluğunun yanacağını bilmek gerekir. Bu noktada, mesela +10 seviyesinde item basılacaksa, önden +8 seviyesinde bir item basmak gereklidir. Bu yöntemin yanı sıra, kimi kullanıcılar da maliyeti düşük olan yakmalık itemleri kullanır.

    Knight Online Pazar Yaparak Para Kazanma

    Knight Online’da para kazanma noktasında en büyük artılardan biri Pazar kurabilmektir. Oyun içerisinde satış pazarı kurulabileceği gibi, alış pazarı kurmak da mümkündür. Oyun içerisinde bulunan her türlü görev itemi, takı, item gibi eşyalar alış pazarındaki ekrana girilerek item alınabilir. Belirlenen seviye ve fiyatta satış yapmak isteyen diğer oyuncular da size bu ekran üzerinden satış yapabilecektir.

     

     

    Bir ürün, alınan fiyattan daha ucuza ya da daha pahalıya bu pazarlar aracılığıyla satılabilecektir. Oyunun da temelde en büyük karları getiren uygulaması budur. Bu işlemi sistematik bir hale getirip sürekli al-sat işlemi gerçekleştirerek kar elde etmek, oyun içi kazanılan paraları gerçek paraya dönüştürmek de bu sayede mümkün olacaktır.

    Knight Online üzerinden kazanan paralar ise, Kopazar üzerinden nakit paraya çevrilebilir. Bu siteler üzerinde bulunan GB Al- GB sat seçeneklerini kullanarak oyuncular oyun içi paralarını nakit paraya çevirebilir ve daha sonra banka hesaplarına geçişini sağlayabilir.  Güncel gb fiyatları için tıklayın

     

    Canlı Destek