Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Knight Online Yaz Etkinlikleri Geliyor

İçindekiler.
İçindekiler

    Knight Online’a Yaz Etkinlikleri Geliyor!

       Ülkemizde yayın hayatının 18. yılını kutlayan, yayıncılığını NTT Game’in üstlendiği efsane MMORPG Knight Online’da müthiş Yaz Etkinlikleri duyuruldu. Hazırlanan etkinlikler ile hem uzun süre hesaplarına giriş yapmayan kullanıcılar, hem de oyunu aktif olarak oynayan kullanıcılar birbirinden güzel ödüller kazanacaklar. 


    16 Haziran 2022 tarihinde oyunda aktif edilmesi planlanan etkinlikler;

    Logos’un Çağrısı

       Oyuna 15 Mayıs ile 16 Haziran tarihleri arasında giriş yapmamış oyuncular ve yeni oyuncuların hızlıca geri dönüş veya bir başlangıç yapabileceği, karakterlerini güçlendirebileceği hediye paketinin sahibi olacaklar. 

    Logos’un Takdiri

     Savaşa ara vermeyen şövalyeler de unutulmuyor. Diğer tüm oyuncular da farklı bir hediye paketi ile hiç ara vermeden ve daha güçlü bir şekilde savaşlarına devam edebilecekler.

    1+2 Seviye Atlama Etkinliği

       Etkinlik süresi boyunca karakterinizin atladığı her bir seviye için ekstra iki seviye daha atlayacaksınız. 

    Krowaz İstilası 

     Ronark Land haritasında beklenmedik bir istila ile karşı karşıyayız. Görünüşe göre Cuff ve Giga’dan sonra Krowaz’ın istila sırası geldi. Bu istilaya karşı yardımınıza ihtiyacımız var, haritanın tam ortasında ortaya çıkacak olan Krowaz’ı öldürmek için yardım eden şövalyelere Mavi Hazine Sandığı saçacak.

    Zombi Etkinliği

    Geçmişe gidip eski Moradon haritasında zombilere yem olmadan Rift'i yok ederek müthiş ödüller kazanabileceksiniz.

    +80 BDW Etkinliği

       Uzun zamandır 80 seviye üzerindeki oyuncularımızın giriş yapmak istediği Border Defense War etkinliği 4 hafta boyunca kendilerine açılıyor.
        
    Müthiş hediyeler kazanabileceğiniz etkinliklerin yanı sıra kullanıcıların beklediği önemli güncellemeler de 16 Haziran 2022 tarihinde oyuna eklenecek. 

    Rebirth Seviye Güncellemesi

    83 seviye sonrası atladığınız her bir Rebirth seviyesi için 2 Stat puanı kazandığınız Rebirth seviyelerine güncelleme geliyor.



       Müthiş hediyeler kazanabileceğiniz etkinliklerin yanı sıra kullanıcıların beklediği önemli güncellemeler de 16 Haziran 2022 tarihinde oyuna eklenecek. 
    Rebirth Seviye Güncellemesi

       83 seviye sonrası atladığınız her bir Rebirth seviyesi için 2 Stat puanı kazandığınız Rebirth seviyelerine güncelleme geliyor.

-Ares, Diez, Gordion, Rosetta, Olympia ve Destan sunucuları için Rebirth seviye sınırı 10'dan 15'e çıkarılıyor.

-Altar, Vega ve Sirius sunucuları için Rebirth seviye sınırı 5'den 10'a çıkarılıyor.

    Yenilenmiş Çarkıfelek

       Yenilenmiş çarkıfelek tekrar geri dönüyor! İster her gün oyunda iki saat kalarak günde bir defa Manes’in merhameti bölümünde, isterseniz 9 milyon Noah karşılığında Ares’in onayı bölümünde dilediğiniz kadar çarkı çevirebilir ve karşılığında hediyelerinizi alabilirsiniz.

        Knight Online’ın yayıncılığını üstlenen NTT Game’den bu etkinliklerin ve içerik güncellemelerinin yaz boyunca devam edeceği bilgisi de paylaşıldı. Bu ve benzeri içerikler ile birlikte Knight Online hakkındaki haberlere buradan takip edebilirsiniz.
        

    Canlı Destek