Bakiye Bakiyem 0.00 ₺
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Psikolojik Korku Oyunu 'Visage' 30 Ekim'de Çıkıyor!

İçindekiler.
İçindekiler

    Bağımsız oyun geliştiricisi SadSquare Studio, yakında yayınlanacak olan psikolojik korku oyunu Visage'a erken erişimin bitmek üzere olduğunu duyurdu.

    Duyuruya göre first-person psikolojik korku oyunu olan Visage'ın 30 Ekim'de erken erişime kapatılacağını ve tam sürüm olarak PC için Steam üzerinden yayınlanacağını duyurdu. Ayrıca Playstation 4 ve Xbox One için de aynı tarihte yayınlanmış olacak. Oyunun Steam üzerinde şu an  için Türkiye fiyatı 40TL, yurtdışı fiyatı 24,99 $. Erken erişim bittikten sonra Türkiye fiyatı kesin olarak bilinmese de yurtdışı fiyatının 34,99 $ olacağı duyuruldu. 

    Eğer Erken Erişim versiyonunu aldıysanız, tam sürüm çıktığında ücretsiz sahip olabileceksiniz. Erken erişim versiyonu oyunculara tahmini 8 saat süren 2 bölüm sunuyor. Tam sürümün 4 bölüm olacağı ve tahmini oyun süresinin 15 saat civarı olacağı belirtiliyor.

    Gelin oyunun fragmanına bir göz atalım:

    Nedir bu Visage?

    Visage bir first-person (birinci şahıs) psikolojik korku oyunudur.

    Hem esrarengiz bir şekilde rahatlatıcı hem de korkunç derecede gerçekçi ortamları bir araya getiren, yavaş tempolu, atmosferik bir dünyada gizemli, sürekli değişen bir evi keşfedin ve gerçekten dehşet verici bir deneyimin tadını çıkarın.

    Mekan

    Oyun, korkunç şeylerin yaşandığı büyük bir evin içinde geçiyor. Kasvetli koridorlarda dolaşacak, her ölü odayı keşfedecek ve sonsuz labirentlerde kaybolacaksınız, beyniniz bir zamanlar bu evde yaşamış ölü ailelerin anılarıyla dolacak. Sizinki dışında herhangi bir hayatın olmadığı bu çarpık ortam sizi hayal bile edemeyeceğiniz yerlere götürecek.

    Hikaye

    Bu ev korkunç bir geçmişle lekelenmiş. Aileler kendi aile üyeleri tarafından acımasızca öldürülmüş, insanlar çıldırmış, çoğu intihar etmiş ve diğer korkunç olaylar meydana gelmiş. Her odanın hikayesi görünmez bir tuval üzerine boyanmıştır. Bir oyuncu olarak, bu karanlık geçmişin bazı kısımlarını yeniden yaşayacaksınız ve her bir parçası sizi huzursuz edecek ve dehşet içinde bırakacak. Yakında ölülerin saflarına katılabilmeyi dileyeceksin ancak ölüm burayı terk etmene yardım etmeyecek. Ondan kaçacak mısın yoksa gölgelerin ardındaki gerçeği ortaya çıkarmaya mı çalışacaksın?

    Karanlık Varlıklar

    Bu evde ölmüş aileler sizi rahatsız ve huzursuz edecek. Her hareketinizi takip edecekler, sizi her köşeden izleyecekler, zihninizle oyunlar oynayacaklar ve size saldırmaya çalışacaklar. Neden seni rahatsız ediyorlar? Ne yaptın? Bunu sen, kendi başına öğrenmek zorundasın.

    Oynanış

    Visage'da tamamen savunmasızsınız! Sizi köşelerden, kapılardan veya karanlıklardan gizlice takip eden korkunç varlıklardan kurtulmanıza hiçbir silah yardım edemez. Temel eşyaları toplayabilecek, çevre ile etkileşime girebilecek ve bu kabustan kaçmanıza yardım edebilecek veya sizi daha derine çekmesine neden olacak şeyleri arayabileceksiniz.

    Ölmek bu oyunun bir parçası. Ne pahasına olursa olsun korkuyu kendinden uzak tutmak zorundasın,; çünkü karanlık varlıklar korkuyla beslenip korkuyla nefes alıyorlar. Zihninizi olabildiğince sakin tutmak ve aklınızı başınızda tutmak sizi ölülerin saflarına katılmaktan koruyabilir. Bunu yapmak kolay olmayacak ve delirmekten kaçınmak için karanlıktan kaçıp ışık bulmak gibi yollar bulmanız gerekecek.

     

    Canlı Destek