Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Kimya Ejderi Kaldırıldı : League of Legends

İçindekiler

    Kimya Ejderi Devre Dışı

    League of Legends'in 12. Sezonunda Kimya ejderi ve Hextech ejderi oyunculara yeni bir oyun deneyimi sunmak için sihirdar vadisine katılmıştı. Fakat Kimya Ejderi 25 Ocak 2022 tarihinde oyundan kaldırıldı. 

    Sihirdar vadisine katılan iki ejder, oyunculara yeni özellikler sağlıyordu. Örneğin, Kimya ejderini ele geçiren takım, öldükten hemen sonra dirilebiliyor ve bir süre daha karşı takıma hasar vermeye devam edebiliyorlardı.

    Kimya Ejderi Neden Kaldırıldı?

    Riot Games'ten gelen açıklama şu şekilde:

    "Sezon Öncesi Dönem'de Kimya Ejderi, Kimya Ruhu ve ilgili yüzey şekillerini tanıttığımızda onların oyunlarda ilk dört element ejderinden daha etkili olmasını amaçladığımızı belirtmiştik. Ancak geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden ve anketler yoluyla bize gönderdiğiniz geribildirimlerde Kimya Ejderi eklendikten sonra özellikle de kaybeden takımdayken oyunların çok can sıkıcı bir hal aldığını belirttiniz.

    Bugünden itibaren Kimya Ejderi, Kimya Ruhu ve yüzey şekillerini devre dışı bırakıyoruz. "

    Böylelikle bir sonraki habere kadar Kimya Ejderi Sihirdar Vadisinden kaldırıldı. Kimya ejderi ile alakalı sistemlerin hepsi tamamen devre dışı bırakıldı. Riot Games çalışmalarına devam edeceğini ve düzenlemeler yapacağını açıkladı. Sorunların üzerinde çalışması ve tasarım değişikliklerinin yapılmasının beklenmekte.

    Riot Games sitesinde ilgili makele için Tıklayınız..

    Canlı Destek