Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

LoL Urf Ne Zaman Gelecek 2023

İçindekiler

    League of Legends'in en çok sevilen modlarından biri olan URF birçok oyuncu tarafından sabırsızlıkla beklenmekte. Peki URF Nedir? LoL URF ne zaman gelecek? LoL 2023 URF ne zaman geliyor? gibi sorular, heyecanla bekleyen oyuncular tarafından her zaman merak edilmekte. LoL URF çıkış tarihi hakkında kesin bir bilgi verilmemekte. Riot Games LoL yamalarından önce URF etkinliğini sosyal medyalarında duyurmaktadır.

    URF Nedir?

    URF, "Ultra Rapid Fire" kısaltmasıdır ve normal LoL oyunundan oldukça farklı bir oyun modudur. Bu modda, şampiyonların bekleme süreleri ve mana maliyetleri ortadan kalkar, böylece oyuncular saldırıları, yetenekleri ve özellikleri sürekli olarak kullanabilirler. Ayrıca, oyuncuların hareket hızı, saldırı hızı ve hasar çıktıları da artar. Bu modda şampiyonlar, normal oyun moduna kıyasla çok daha hızlı bir şekilde hareket edebilirler. Hareket hızları normalde olduğundan çok daha yüksek olduğu için, haritada bir noktadan diğerine çok hızlı bir şekilde ulaşabilirler. Bu da, URF modunda çok daha hareketli ve heyecanlı bir oyun tarzı yaratır.

    Bir diğer önemli farklılık ise, şampiyonların yetenekleri ve saldırıları arasındaki bekleme sürelerinin ortadan kalkmasıdır. Bu da, şampiyonların istedikleri zaman istedikleri saldırı veya yeteneği kullanmalarına izin verir. Oyuncular, yeteneklerini diledikleri gibi kullanabildikleri için, normal oyun moduna göre çok daha etkili bir şekilde savaşabilirler.

    URF modunda oyuncuların daha da eğlenmelerini sağlamak için, şampiyonların saldırı hızları ve hasar çıktıları da artar. Bu da oyuncuların, normal oyun modundan çok daha hızlı bir şekilde hasar vermelerini ve öldürmelerini sağlar. Bu da, oyuncuların normalde yapamayacakları türden hareketler yapmalarına izin verir.

    2023 URF Ne Zaman Gelecek?

    2023 URF'un ne zaman geleceğine dair henüz kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Gelecek yamalarda Riot Games duyurularında URF hakkında bilgi verecektir. URF her yıl toplamda 2 veya 3 defa oyuna eklenmekte. Bir önceki URF'dan uzun zaman geçtiği için, yakın zamanda oyunlar URF'u beklemektedir.

    Canlı Destek