Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

League of Legends: Yeni Şampiyon Renata Glasc

İçindekiler

    12.2 ile Sihirdar Vadisine yeni Şampiyon Zeri giriş yaptı! 12.4 Yaması için Riot Games'ten müjdeli bir haber daha geldi. Support(Destek) rolü ile alt koridora bir şampıyon daha geliyor, Renata Glasc!

    Riot Games Renata'nın şirketi için ayrıca bir web sitesi açarak şampiyon tanıtımını yaptı. Sihirdarlar, yetenekler ve oyun içi görüntülerle bilgilendirildi. Karşınızda Zaun'un en zengin kimya Baronu Renata!

    "Düşman olmamıza gerek yok. Önce bir teklifimi dinle."

    -Renata Glasc

    Renata Glasc Yetenekleri:

     Pasif Yeteneği (Nüfuz):

    Renata Glasc'ın normal saldırıları rakipleri işaretler ve ilave hasar verir. Renata'nın takım arkadaşlarının verdiği hasar işareti tüketerek fazladan hasar verir.

     Q Yeteneği (Tokalaşma):

    Renata Glasc robot kolundan bir atış yaparak isabet alan ilk rakibi sabitler. Yeteneği yeniden kullanıp rakibi hedef yöne savurarak isabet alan rakiplere hasar verir ve savrulan hedef şampiyonsa onları sersemletir.

     W Yeteneği (Kurtarma Paketi):

    Renata Glasc bir takım arkadaşına veya kendisine zamanla artan saldırı hızı ve rakiplere doğru ilerlerken hareket hızı kazandırır. Takım arkadaşı bir rakip şampiyonu alt ederse güçlendirme süresi sıfırlanır. Takım arkadaşı Kurtarma Paketi etkinken katledilirse canı tamamen dolar ama 3 saniye içinde yeniden tükenecek şekilde yanmaya başlar. Takım arkadaşı canı tükenmeden önce bir şampiyonu alt ederek yanma etkisini durdurabilir.

     E Yeteneği (Avantaj Programı):

    Renata Glasc üstünden geçtiği takım arkadaşlarına kalkan kazandıran, rakiplere hasar veren ve onları yavaşlatan kimyasal roketler gönderir. Ayrıca roketler etkilerini kullanım halinde Renata'nın etrafına ve azami menzile ulaşıp patladıklarında kendi çevrelerine de uygular.

     R Yeteneği (Usulsüz Devralma):

    Renata Glasc rakiplerin delirerek saldırı hızı kazanmalarına ve etraflarındaki tüm hedeflere normal saldırı yapmalarına yol açan kimyasal bulutları gönderir. Delirtme etkisi altındaki rakipler sırayla kendi takım arkadaşlarına, tarafsız birimlere, Renata Glasc'ın takımına ve son olarak Renata Glasc'a saldırmaya öncelik verir.

    Renata Glasc Hikayesi:

    Glasc Indestries, Zaun'da kurulmuş bir şirkettir. Hedefleri hayat koşullarını iyileştirmek ve toplumun güvenini kazanmaktır. Şirket, Zaun ve Piltover'ı güvenli hale getirmek ve halkın hayatını iyileştirecek icatlar geliştirmektedir. Kurucusu ise Renata Glasc! 

    "Renata daha iyi bir gelecek isteyen herkerse kucak açıyor."

    Renata Glasc'ın  Hikayesi için Tıklayınız..

    Riot Games ayrıca Glasc Şirketi için özel bir web sitesi yayınladı. Şirketin hedefleri, projeleri ve ürünleri hakkında bilgi verildi.

    Glasc Sanayicilik resmi web sitesi için Tıklayınız..

    Renata Glasc Tanıtım Videosu:

     

    Canlı Destek