Bakiye Bakiyem 0.00 ₺
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Point Blank İndir

İçindekiler.
İçindekiler

    Başarılı olarak nitelendirebileceğimiz online oyun olan Point Blank ile MMOFPS dünyasına katılın. Nfinitygames tarafından geliştirilen Point Blank, yüzde yüz Türkçe olması sebebiyle ülkemizde çok fazla tercih ediliyor.

    Uzun zaman önce çıkmasına rağmen grafikleri üst düzeyde. Geliştirilmiş karakter ve silah detayı oyunun başarısını kanıtlıyor. Oynanabilirlik konusunda en gerçekçi deneyimi yaşayacağınız Point Blank’te ses kalitesi ise vasatı aşamamış. Sadece ses konusundaki problemleri giderememişler. Genel anlamda Point Blank, MMOFPS türündeki oyunlar içerisinde zirveye oynayan bir oyun.

    İçerisinde barındırdığı modlar, haritalar, silahlar ve karakterleri ile dikkat çeken Point Blank, farklı oyun modları ile büyük başarılar yakaladı. Son dönemdeki organize edilen turnuvalar ile Türkiye ve dünya şampiyonaları yapılması oyunun tercih edilme sebebini kanıtlıyor. Oyundaki amacımız sadece savaşmak değil, önce Türkiye sonra da dünya şampiyonu olmak.

    Uygun fiyatlarla TG almak için >>> Point Blank TG

    Klan sistemi ile ittifaklar kurarak savaşabilirsiniz. Çok gelişmiş klan sistemine sahip olan Point Blank, klan savaşı turnuvalarını kazanmak için iyi bir takım kurmanız gerekebilir.

    Oyunda bulunan modlar sıradan klasik modlardır. Ölüm oyunu, bomba imha gibi her oyunda bulunan modlar. Bu modlara ek dinozor modu bulunuyor. Bu modu oynayarak daha fazla zevk alabilirsiniz. En çok puan exp kazandıran mod olması ise kullanıcıları bir ödül.

    Dino Modu: Dinozor ve insanların karşı karşıya geldiği bu modda amaç dinozorlar tarafından korunan güvenli bölgeye ulaşmak. Güvenli bölgelerin önünde bulunan büyük dinozor, insanları engellemeye çalışacak. Hareketi kısıtlı olan bu büyük dinozorun özel yetenekleri de mevcut. Birde küçük dinozorlar var. 3 farklı özellikte olan bu dinozorlar, istedikleri gibi hareket edebiliyorlar. Patlayan dinozor, güçlü dinozor ve zehir sıkan dinozor.

    Point Blank Client İndir

     

    Canlı Destek