Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

PUBG yeni para birimi G-Coin nedir?

İçindekiler.
İçindekiler

    PUBG G-COIN

    23 Mart 2017 tarihinde Bluehole şirketi tarafından yayınlanan PlayerUnknown's Battleground, ya da daha çok bilinen adıyla PUBG, o dönemde yeni yeni yayılmaya başlayan Battle Royale oyunları arasında bir anda en üst sıralara çıktı. Yayınlandıktan henüz 3 ay sonra 4 milyondan fazla kopya satmayı başarmıştı bile. Ülkemizde de dünyanın geri kalanıyla aynı zamanlarda yaygınlaşmaya başlayan PUBG 2018'de mobil versiyonunun da çıkmasıyla, akşamları evlerimizde anamızın babamızın dilinde bile dolaşmaya başladı. Öyle sevdik, öyle kanıksadık biz bu oyunu! İlk yayınlanmasının ardından binlerce güncelleme, yüzlerce mod, yeni silahlar, araçlar, haritalar geldi oyuna ve bu güncellemeler hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde geliştiriciler yeni bir sistem daha eklediler oyuna. Ancak bu kez oyun için değişiklik veya yazılımsal sorun düzeltilmesi değildi bu. Yepyeni bir güncelleme; oyunda alışveriş yapmamızı çok daha kolay hale getirecek yeni bir sistem, daha doğrusu yeni bir para birimi; G-Coin.

    G-Coin Nedir?

    Peki nedir bu G-Coin? Faydaları nelerdir? Nasıl kullanılır? İnceleyelim;

    Bildiğiniz gibi önceleri oyun içi mağazadan ya da PUBG Dükkandan bir şey almak istediğimizde her seferindede ayrı ayrı nakit satın alma işlemi yapmak zorunda kalıyorduk. Geliştiriciler de çektiğimiz eziyeti görmüş olacaklar ki bu sorunu el atmışlar ve G-Coin sistemini getirmişler. G-Coin sayesinde, oyun içi cüzdanımıza para eklemek için tek bir satın alma işlemi yapabilmemiz artık mümkün. Böylece istediğimiz skinleri veya eşyaları çok daha kolay şekilde satın alabileceğiz ve onaylama işlemleri arasında uzun süreler harcamak zorunda kalmayacağız.

    G-Coin'i dükkana yeni eklenen G-Coin sekmesinden satın alabiliyoruz. Satın almak için yine Steam Cüzdan paramızı kullanıyoruz ancak buradan yapılan PUBG oyun içi satın almalarında tutar G-Coin bakiyemizden düşecek.

    100den başlayıp 10.000e kadar ulaşan farklı G-Coin paket seçenekleri var. Ayrıca seçtiğimiz paketlere göre değişen bonuslar da kazanabiliyoruz. Bu bonus G-Coinlerin karşılığı 12$ 'a kadar çıkabiliyor, bu yüzden bunları tek seferde bitirmek yerine bir süre saklamak daha mantıklı gibi görünüyor.

    Lobinin sağ alt tarafından da istediğimiz zaman G-Coin bakiyemizi görebiliyoruz.

        -Bonus G-Coin, uygun bir G-Coin paketi satın alındığında ödül olarak verilir.

        -9.1 Güncellemesinden itibaren PUBG dükkanından eşya satın almanın tek yolu artık G-Coin olmuş durumda.

     

    G-Coin Ne İşe Yarar?

    Her şey iyi, hoş, güzel ama peki bu G-Coin ne işe yarar? Faydaları nelerdir?

    Geliştiricilerin söylediğine göre G-Coin ödüllerle ilgili çok daha fazla esneklik kazandıracak. Aynı anda hem satın almalar için bonus G-Coin sunulacak hem de bunu doğrudan oyunculara verilen ödül olarak kullanabilecekler.Örneğin oyuncular Sezon 9’daki survivor passte seviye atladıkça ödül olarak G-Coin kazanma şansı yakalayacaklar. Ayrıca G-Coin sistemini daha gelişmiş ve oyuncuların işini çok daha fazla kolaylaştırabilecek yeni güncellemeler için açılan bir kapı olarak gördüklerini belirtiyorlar.

    Ayrıca G-Coin Test Sunucularına da büyük bir katkı sağlayacak! Daha önce yalnızca oynanış denemesi yapıp çıkan oyuncular, G-Coin sayesinde artık dükkan ve alışveriş sistemindeki yenilikleri de test edebilecekler. Artık bütün oyuncular test sunucusuna giriş yaptığı anda hesaplarına ücretsiz olarak eklenmiş 10.000 G-Coin'i görebilecek ve bunu diledikleri şekilde kullanabilecekler.

    İşin doğrusu, bir kaç eşya alabilmek için gereksiz vakit kaybetmemize neden olan bir sistemde böyle bir yeniliğe gerçekten ihtiyaç vardı ve bu nedenle bizi biraz heyecanlandırdı. Umarız bu güncelleme ile hepimiz oyundan aldığımız tadı daha da artırabiliriz.

    O zaman hepimize iyi oyunlar!

    Canlı Destek