Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

PUBG Mobile M12 Royale Pass Başladı! Ödüller ve Detaylar...

İçindekiler

    PUBG Mobile oyuncuları tarafınan heyecanla beklenen M12 Royale Pass sonunda çıktı! Kopazar olarak sizlerle yeni sezonun detaylarını paylaştığımız bu içeriğimizde M12 ile alakalı neredeyse bütün detaylara erişebileceksiniz!

    Dünya'da herhalde ne çok oynanan mobil Battle Royale oyunu olan PUBG Mobile, sürekli olarak yeni güncellemeler ve etkinlikler ile oyuncularına oyundan aldıkları heyecanı hiç azaltmadan, yeni etkinlikler, sezonlar ile oyuncuları oyunda sıkılmalarını önleyici hamleler yapmaktadırlar.  M11'in sona ermesi ile birlikte başlayan M12 Royale Pass, oyunculara ödüller sunmaktadır ve görevler sunmaktadır. Görevleri tamamlayınca da ödüller kazanan oyuncular, oyunu daha zevkli ve heyecanlı hale getirmek için Royale Pass alımı yapmaktadırlar. Dilerseniz 18 Haziran 2022 tarihinde başlayan M12 Royale Pass'in detaylarına geçelim...

    Uygun fiyatlarla UC almak için >>> PUBG Mobile UC

    PUBG Mobile M12 Royale Pass Ödülleri

    PUBG Mobile, gelecek yeni sezon olan M12 ile yine benzersiz ödülleri oyuncular ile buluşturuyor. M12 Royale Pass ile hangi ödüllerin geldiğini aşağıda görebilirsiniz. Hangi ödüller için hangi RP seviyelerinde olmanız gerektiğini de yanına not olarak ekledik. Ayrıca belirtmek isteriz ki M12 royale Pass Elite ödüllerini içeriğimizde paylaşmaktayız ve bu ödüllere erişmek için bildiğiniz gibi Elite Pass ve Elite Pass Plus olmak üzere  iki seçenek bulunmaktadır. Elite Pass 360 UC iken Elite Pass Plus'da 960 UC'ye satın alınabilmektedir. Tabi ki arasındaki fiyat farkı, sunmuş oldukları avantajlara bağlı olarak değişmektedir. Avantajları hakkında detaylara PUBG Mobile'ın içerisinden ulaşabilirsiniz. Gelelim M12 Royale Pass ödüllerine:

    • Kızıl Alev - Mosin-Nagant (RP 1)
    • Kaptan Mutlu Seti (RP 1)
    • Kaptan Mutlu Kaskı (RP 5)
    • Yıldız Hissi Sırt Çantası (RP 10)
    • Uzay İşi Flaş Bombası (RP 15)
    • Uzay İşi Süsleme (RP 20)
    • Korku Diyarı Kaplaması (RP 30)
    • Mutlu Zamanlar - AUG (RP 40)
    • Yüce Elf Şapkası (RP 45)
    • Yüce Elf Seti (RP 50)

    Görmüş olduğunuz üzere M12'de Elite Pass'te verilen ödüller bu şekildeydi. Tabi ki ücretsiz Royale Pass'in de ödülleri bulunuyor ancak oyuncular Elite Pass'in ödüllerini merak ettiği için içeriğimizde M12'nin Elite Pass ödüllerine yer verdik.

    Evet, M12 Royale Pass sezonunda ödüller bu şekildeydi. Unutmayın! Royale Pass'de ücretsiz olarak alabileceğiniz ödüller bulunurken, Elite Pass üyeliği ile de ekstra başka ödülleri görevleri yaptıktan sonra kazanabilirsiniz. Hemen uygun fiyatlarla Kopazar'dan UC al ve bu sezonu boş geçme, görevleri tamamla ve Elite Pass ödüllerini kap!

    Canlı Destek