Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

PUBG Mobile M15 Royale Pass Başladı! M15 Ödülleri ve Detaylar

İçindekiler

    PUBG Mobile’da oyuncuların en merakla beklediği etkinliklerden birisi olan Royale Pass’in yenilenme dönemi geldi ve M15 artık başladı! Oyuncuların çok merak ettiği M15 ödülleri ve Royale Pass M15’in detaylarına dilerseniz hemen göz atalım…

    PUBG Mobile üzerinde bildiğiniz üzere her ay yeni etkinlikler olmaktadır. Bazıları da Royale Pass gibi geçmişten gelen ancak her ay yenilenen etkinliklerdir. Biz bugün Royale Pass'in yeni sezonu olan M15'i ele alacağız. M15'e baktığımızda Razzle Dazzle temasıyla karşımıza geldiğini görüyoruz. M14'ün sona ermesi ile birlikte başlayan M15 tabi ki de beraberinde yeni bir tema ve harika ödüller de getirdi. Oyuncuların zaten en çok merak ettiği kısım bu RP'de hangi ödüllerin yer aldığı olacaktır. Gelen skinler, kostümler ve RP'nin en önemli unsuru olan 50. Seviye'de hangi ödülün olduğu konusu oldukça merak ediliyor.

    Bildiğiniz üzere PUBG Mobile Royale Pass'te 2 tür oyuncu ödülleri bulunmaktadır. Birisi Elite Pass satın alan oyuncualara özel olan hediyeler, birisi de herhangi bir üyeliğe sahip olmayan normal oyunculara dağıtılan ödüller. Elite Pass alan oyuncular her iki tarafın da ödüllerine erişebilmektedirler, bunu atlamayalım. Royale Pass'te çeşitli seviyeler bulunmaktadır ve her seviyeye ulaşabilmek için de oyunu oynayarak bazı başarımları elde etmek gerekmektedir. Her seviyede de ayrı ayrı ödüller bulunmaktadır. Sizler de uygun fiyatlarla PUBG Mobile UC satın alıp, Elite Pass almak istiyorsanız Kopazar.com üzerinden PUBG Mobile UC satış sayfamızdan alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hadi gelin dilerseniz M15: Razzle Dazzle'ın ödüllerine detaylı bir şekilde  bakalım...

    PUBG Mobile M15 Royale Pass Ödülleri

    Yeni Royale Pass olan M15: Razzle Dazzle'daki öne çıkan hem ücretsiz hem de Elite Pass ödülleri bu şekildeydi. Royale Pass'in Elite Pass ödülleri dikkatini çektiyse ve satın almak istiyorsan UC'ni Kopazar'dan almayı unutma! Çünkü Kopazar'dan yaptığın her UC alımında bir sonraki alımların için bonus kazanabilir, bütçene katkıda bulunabilirsin!

    Sen de PUBG Mobile ve diğer oyunlar hakkında gelişmelerden ve bu tarz etkinliklerden haberdar olmak istiyorsan Kopazar Blog'unu takip edebilirsin!

    Canlı Destek