Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

PUBG Mobile Oyuncu NO (Player ID) Nasıl Bulunur?

İçindekiler

    PUBG Mobile, çıktığı günden beri en çok oynanan mobil oyunlar arasında yer alıyor ve bu başarısını da korumayı başarabiliyor. Tabi ki PUBG Mobile’ı bu kadar oyuncunun oynaması ile birlikte oyuncuların, oyun hakkında araştırmaları da artmaktadır. Bu içeriğimizde sizlere PUBG Mobile’da oyuncu numaranızı ya da İngilizce olarak Player ID’nizi nasıl bulabileceğinizden bahsedeceğiz…

    Uygun fiyatlarla PUBG UC almak için >>> PUBG Mobile UC Satın Al

    PUBG Mobile Oyuncu Numarası Bulma

    PUBG Mobile oyuncu numarasına yani ID’ye birçok konuda ihtiyacınız olabilmektedir. Arkadaşlarınızın hesabını arkadaş olarak ekleme amacıyla ya da Kopazar.com'dan almış olduğunuz UC kodunu hesabınıza tanımlayabilmek amacıyla PUBG Mobile Oyuncu ID'sine ihtiyaç duyabilirsiniz.  Peki herkes için eşsiz bir şekilde oluşturulan bu PUBG oyuncu numarasını nasıl bulabiliriz?

    1. Öncelikle tabi ki PUBG Mobile'ı açıyoruz ve giriş yapmadıysak hesabımıza giriş yapıyoruz.
    2. Oyuna giriş yaptıktan sonra alttaki görselde de görmüş olduğunuz üzere sol üst tarafta yer alan avatarımıza yani resmimize tıklıyoruz.
    3. Tıkladıktan sonra profilimiz ile alakalı bilgilerin yer aldığı sayfaya yönlendiriliyoruz ve burada Player ID'miz yani oyuncu numaramız yer almaktadır. Aşağıdaki ekran görüntüsünde de göreceğiniz üzere işaretli yerde ID'nizi bulabilirsiniz. Yanındaki butona tıklayarak da direkt olarak oyuncu numaranızı kolayca kopyalayabilirsiniz.

    Yukarıda yer alan görselli rehberimizden de anlayabileceğiniz üzere oldukça kolay bir şekilde PUBG Mobile oyuncu numaranızı bulabiliyorsunuz. Oyuncu numaranızı aldıktan sonra artık istediğiniz şeyi yapabilirsiniz. İsterseniz arkadaşlarınıza iletin sizi arkadaş olarak eklesin, isterseniz de PUBG Mobile UC kodunuzu aktifleştirmek için kullanabilirsiniz. Dediğimiz gibi çeşitli nedenlerle PUBG Mobile oyuncu ID'nize ihtiyaç duyabiliyorsunuz ve nasıl bulabileceğinizi bilmiyor olabilirsiniz. Kopazar olarak sizlere hazırladığımız bu rehber ile artık kolay bir şekilde oyuncu numaranızı tespit edebileceksiniz.

    Canlı Destek