Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

PUBG Mobile M17 Royale Pass (Yeni Sezon) Ne Zaman Gelecek?

İçindekiler

    PUBG Mobile'ın en çok takip edilen ve en fazla etkileşime girilen etkinliklerinden birisi olan Royale Pass'te mevcut sezonun sonuna neredeyse geldik. Artık bundan sonra yeni M17 Royale Pass ile karşılaşacağız... Yeni sezon, yeni heyecanlar diyoruz ve merakla M17'yi bekleyen siz değerli PUBG Mobile oyuncuları için M17 Royale Pass'in ne zaman geleceğini değerlendirdiğimiz makalemize göz atalım...

    Mobil oyun sektörüne baktığımı zaman çıktığı günden itibaren oldukça büyük bir oyuncu kitlesi tarafından anlık oynanma değerlerine ulaşan PUBG Mobile, sektörde yerini korumaya devam ediyor. Oyuncuların bu kadar çok oyunda kalması ve oynamaya devam etmesinin ardında PUBG Mobile'ın sürekli güncellenen bir oyun olması ve oyuncuları düzenlemiş olduğu etkinlikler ile cezbetmesinden kaynaklanmaktadır. Royale Pass etkinliği de sürekli olarak güncellenerek oyuncuları oyunda tutmayı hedeflemektedir. Her Royale Pass sezonuna baktığımız zaman yepyeni temalar, konseptler ve ödüller ile karşılaşıyoruz. Durum bu şekilde olunca oyuncular her yeni gelen güzel hediyelerden edinmek ve Royale Pass'in heyecanını yaşamak için oyunda kalmaktadırlar.

    Royale Pass etkinliğine baktığımız zaman yaklaşık 30 gün süren bir etkinlikten bahsediyoruz. Her 30 gün sonunda yeni sezona geçilmekte ve yepyeni bir tema ile yeni hediyeler Royale Pass'e dahil olmaktadır. Bu makalemizde de M17'nin ne zaman geleceği hakkında ve Royale Pass hakkında konuşmaktayız. Royale Pass, 2 ayaklı olarak çalışmaktadır. Birinci adımına baktığımız zaman ücretsiz bir şekilde görevleri tamamlayarak kazanabileceğiniz ödüller bulunurken, bir tarafta Elite Pass üyeliğini satın alarak(UC kullanarak) görevleri tamamladığınızda FREE ödüllerinin yanında bir de Elite Pass'in özel ödüllerini de kazanabilirsiniz. Genel olarak dengeye uyması için baktığımız zaman Elite Pass'in ödüllerinin daha iyi ve güzel olduğunu tahmin ediyorsunuzdur. M17'nin büyük ve temasının asıl olayı olan ödüle de erişebilmek için Elite Pass almanız gerekmektedir.

    Kopazar üzerinden uygun fiyatlarla UC satın alabilirsiniz! PUBG Mobile UC satış sayfasını ziyaret ederek Kopazar'ın PUBG Mobile UC seçeneklerini değerlendirebilir, size en uygun olan paketi satın alabilirsiniz. Almış olduğunuz UC'leri de hesabınıza tanımlayarak hemen Elite Pass üyesi olabilir, arzu ettiğiniz ödüllere görevlerini tamamlayarak sahip olabilirsiniz! PUBG Mobile UC satın almak için:

    pubg mobile uc al

    PUBG Mobile M17 Royale Pass Ne Zaman Gelecek?

    Çoğu PUBG Mobile oyuncusunun bildiği üzere Royale Pass etkinlikleri 30 gün sürmekte ve etkinlik başladıktan yaklaşık 30 gün sonra mevcut Royale Pass sezonu sona ermekte. Sona ermesinin ardından 24 saat içerisinde de yeni sezon başlamaktadır. Buna göre baktığımız zaman M16'nın 20 Ekim'de başladığını düşünürsek ve oyunda baktığımız zaman 19 Kasım'da mecvut etkinliğin sona ereceğini ve bitmesinin ardından M17 Royale Pass'in başlayacağını söyleyebiliriz. Sizler de PUBG Mobile'ın Royale Pass etkinliğindeki Elite Pass ödüllerine sahip olmak ve uygun fiyatlarla bonus kazanarak UC almak istiyorsanız Kopazar'ın UC satış sayfasını(kopazar.com/pubg-mobile-uc) ziyaret edebilirsiniz.

    PUBG Mobile ve diğer oyunlar hakkında gelişmelerden haberdar olmak için Kopazar Blog'unu sık sık takip etmeyi unutmayın!

    Canlı Destek