Bakiye Bakiyem 0.00 ₺
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Riot Cash Nedir?

İçindekiler.
İçindekiler

    Riot Cash nedir sorusu son zamanlarda sıklıkla sorulmaya başlandı. Bunun nedeni Riot Cash tabirinin henüz tam olarak anlaşılmamasından kaynaklanmaktadır. Özellikle eski League of Legends oyuncuları ve Riot Games’in diğer oyunlarına bir süredir ara vermiş olan oyuncular bu terime henüz alışamamış gibi görünüyor. Peki Riot Cash’in bu kadar kafa karıştırmasının nedeni nedir?

    Bildiğiniz gibi yıllardır Riot oyunlarında özellikle de League of Legends’da para birimi olarak Riot Points yani RP kullanılıyordu. Oyuncular oyun içi alışveriş yapabilmek için öncelikle RP satın alıyorlar ve aldıkları kodları yükleyerek oyun içerisinde bu Riot Point’leri kullanabiliyorlardı. Aslında isim harici değişen pek bir şey olmadı; tek değişen artık Riot Point yani RP değil, Riot Cash yani RC alıyoruz.

    Not: Valorant ve League of Legends oyunları içerisinde para birimleri halen daha Valorant Points ve Riot Points olarak adlandırılmaktadır. Bundan dolayı Riot Cash'in oyun taraflarında devreye girmediklerini belirtmemiz gerekiyor.

    Nasıl Riot Cash Satın Alabilirim?

    Eğer Riot Cash nasıl satın alabilirim sorusunun cevabını arıyorsanız bu bölüm size yardımcı olacaktır. Eğer daha önceden Riot Points ya da RP satın almışsanız yine aynı şekilde sitemiz üzerinden Riot Cash yani RC satın alma işleminizi tamamlayabilirsiniz. Eğer bu işlemleri nasıl yapacağınız hakkında bilginiz yoksa League of Legends RC(https://www.kopazar.com/league-of-legends-riot-point)  sayfasındaki basit yönergeleri takip ederek Riot Cash satın alma işlemlerinizi kolayca sitemiz üzerinden tamamlayabilirsiniz.

    Riot Cash Nasıl Yüklenir?

    Riot Cash yükleme işlemi yapmak oldukça basit bir süreçtir. Öncelikle satın almış olduğunuz Riot Cash kodunu buluyorsunuz. Ardından bu SAYFAnın((https://www.kopazar.com/league-of-legends-riot-point)  alt tarafında bulunan League of Legends RC Nasıl Yüklenir bölümündeki adımları takip ederek kolay şekilde kodunuzu yükleyip oyun içerisinde kullanmaya başlayabilirsiniz.

    Riot Point ve Riot Cash Farkı Nedir?

    Yukarıda bahsettiğimiz karışıklığı nedeniyle, özellikle henüz Riot Cash’e alışamayan oyuncular, Riot Points ve Riot Cash farkı nedir sorusunu sıklıkla soruyorlar. Bu sorunun cevabı aslında oldukça basit. Riot Point ve Riot Cash aslında aynı şeyler. Tek farkı eski adı Riot Point yani RP, iken yeni adı Riot Cash yani RC oldu.

    Riot Point Neden Kaldırıldı?

    Aslında Riot Point yani RP kaldırıldı demek çok doğru olmaz, çünkü Riot Point sistemi aynı şekilde oyuncular tarafından kullanılmaya devam ediyor. Değişen tek şey Riot Points ismi olmuş oldu. Sistem aynı şekilde devam etmesine rağmen artık Riot oyunlarındaki oyun içi para birimi Riot Cash yani RC olarak adlandırılıyor.

    Riot Point’in Adı Neden Riot Cash Oldu?

    Bildiğiniz gibi Riot Games’in en çok bilinen ve Riot’u bu günlerine getiren efsane oyunu League of Legends yani LoL’dür. Riot Games uzun yıllar bu oyuna odaklandıktan sonra, son yıllarda Team Fight Tactics, Runeterra ve Valorant gibi birçok yeni oyunu piyasaya sürdü. Oyun sayısının artması nedeniyle Riot Games, oyun içi para sistemeni güncelleme getirmeye karar verdi ve bu kararların neticesi olarak da Riot Points tabiri yerine Riot Cash tabiri getirildi.

    Önceden Aldığım Riot Point (RP) Kodlarım İptal Mi Oldu? Eski Kodları Kullanmaya Devam Edebilir Miyim?

    Riot Point sistemi değişim Riot Cash olarak adlandırılmaya başlanmasına rağmen, eskiden aldığınız Riot Point kodlarınız ya da LoL RP kodlarınız hala geçerliliğini koruyor. Yani elinizde önceden aldığınız ama henüz kullanmadığınız RP kodları varsa bunları kullanabilirsiniz. Ancak fazla gecikmeden kullanmanızı tavsiye ederiz çünkü Riot Games’in bu konuda değişiklik yapma ihtimali bulunuyor bu nedenle sıkıntı yaşamamak için fazla gecikmeden elinizde bulunan RP kodlarınızı kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

    Canlı Destek