Bakiye Bakiyem 0.00 ₺
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman? - Steam 2022 Yaz İndirimi Tarihi!

İçindekiler.
İçindekiler

    Dünyada ve Türkiye’de milyonlarca oyuncu Steam’in yaz indirimlerinin ne zaman geleceğini merak ediyor! Steam yılın belli dönemlerinde oldukça iyi indirimler yapmaktadır ve oyuncular genellikle oyun almak istedikleri zaman bu dönemlere denk getirmeye çaba göstermektedir. 2022 yılı için de oyuncular Haziran ayının gelmesi ile birlikte Steam yaz indirimlerinin ne zaman olacağı ile alakalı araştırma yapmaya başladılar… Peki Steam yaz indirimleri 2022 ne zaman?

    Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman Başlıyor?

    SteamDB üzerinden edindiğimiz bilgilere göre Steam Yaz İndirimleri 23 Haziran 2022 tarihinde başlayacak ve 7 Temmuz 2022 tarihinde ise sona erecek. Evet, yani Steam yaz indirimleri 23 Haziran 2022’de başlıyor! Ona göre artık cüzdanlarınızı düzenleyebilirsiniz :)

    Steam Cüzdan Kodu Kopazar’dan Alınır!

    Steam yaz indirimlerini bekliyorsunuz ve bir sürü oyun almayı mı planlıyorsunuz? O zaman Steam cüzdanınızı doldurmanız gerekmektedir! Kopazar üzerinden Steam cüzdan kodlarınızı çok rahat bir şekilde satın alabilirsiniz. Yüzlerce hatta binlerce oyunun aynı anda büyük oranlarla indirime gireceği Steam Yaz İndirimlerini kaçırma! İndirime girmesini beklediğin oyunları Steam Cüzdan Kodu ile bakiyeni yükle ve satın al!

    Steam Yaz İndirimi Ne Zaman Bitiş Tarihi?

    Bazı oyuncuların bütçeleri yaz indirimlerine yetişmiyor olabilir ve bu yüzden Steam yaz indirimlerinin ne zaman sona erdiğini merak eden oyuncular da olabiliyor. Steam yaz indirimleri 23 Haziran’da başlıyor ve 7 Temmuz tarihinde sona eriyor. Yani alacağınız oyun veya oyunlar var ise 7 Temmuz 2022 tarihine kadar almanız gerekmektedir.

    Hangi Oyunlar İndirime Girecek?

    Steam yaz indirimlerinin olduğu dönemlerde neredeyse indirime girmeyen hiçbir oyun kalmıyor. Bundan yola çıkarak sevilen ve favori olan oyunların hepsinin indirime gireceğini tahmin edebiliriz. Birkaç örnek vermek gerekirse; GTA 5, ETS 2, PUBG, CS GO, RDR 2, Rainbow Siege gibi oyunların indirime girebileceğini tahmin ediyoruz. Bunlar haricinde %90 ihtimalle, indirime girmesini beklediğiniz diğer oyunlar da Steam 2022 Yaz İndirimlerinde indirime girecektir. Sen de Steam bakiyeni kopazar.com/steam-cuzdan-kodu adresinden Steam Cüzdan Kodu alarak doldur ve indirimlere hazır ol!

    Canlı Destek