Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Valorant Yeni Ajan Neon!

İçindekiler

    Valorant'ın Yeni Ajanı: Neon

    Valorant 5 Ocak 2022 tarihinde resmi twitter hesabında yeni ajanını tanıttı. Neon valorant sahalarına Manila'dan katılıyor. Henüz oynanış ve yetenekleri hakkında resmi olarak bilgi vermemiş olsa da, tanıtım videosunda kendisi çevik ve becerileri oldukça çeşitli. İsminden de anlaşılacağı gibi kendisi oldukça ışıltılı ve hızlı bir karakter. Rolünün ise Düellocu olması bekleniyor.

    valorant vp

    Valorant Neon Ne Zaman Gelecek?

    Henüz resmi bir tarih verilmemekle birlikte 4. Bölümün başında Neon'un Valorant'a gelmesi beklenmekte. 4. Bölümün başlagıcı ise : 12 Ocak 2022

    Valorant Neon Oynanış

    Şu an için resmi olarak sadece tanıtım videosu yayınlanan Neon'un becerilerinin özellikleri tam olarak bilinmemektedir. Fakat olası becerileri şu şekildedir:

    1. Beceri:

    Neon hızlı şekilde kayarak anlık görüş sahibi olabiliyor. Bu durum ajanın mobilite yeteneğinin yüksek olduğunun bir göstergesi. Köşelerden kayarak çıkıp, rakip ajanlara karşı avantaj sağlayabiliyor.

    2. Beceri:

    Neon bir ışık topu gönderiyor. Gönderdiği alanda top patlayarak karşı takıma hasar veriyor ya da görüş sağlıyor. Neon'un Düellocu bir rolü olduğu için, hasar odaklı bir beceri olması muhtemel.

    3. Beceri: 

    Neon ileri doğru perde açıyor ve bir koridor oluşturuyor. Bu perdeler diğer bir düellocu Phoenix'in C "Ateşten Duvar" yeteneğine benzemekte.

    4. Beceri (ULTI):

    Neon ulti formuna geçerek (muhtemelen bu aşamada hasar almamakta) hızlı koşuyor ve doğrusal bir ışın çıkararak rakiplerine hasar veriyor.

    Valorant Neon Ajan Tanıtımı :

    Canlı Destek