Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

World of Warcraft : Türk Lirası ile Ödeme Seçeneği Geliyor!

İçindekiler

    World Of Warcraft birçok mmorpg oyuncunun bir zamanlar oynadığı, büyük bir kitleye ve uzun bir geçmişe sahip bir mmorpg oyundur. Uzun süredir Türkiye pazarına giriş yapmayan Blizzard birçok Türk oyuncusunu kaybetti. Bu kayıplar döviz kurundan dolayı artarak katlandı. Microsoft'un Blizzard'ı satın almasıyla birlikte, Türkiye'ye özel fiyat politikası beklenmekteydi. Ve beklenen an sonunda geldi! Blizzard, satın alımlarda Türk Lirasını kabul ederek yerel fiyatlandırmanın önünü açtı. Blizzard'a bağlı battle.net hesapları, 4 Mayıs 2022 tarihinden itibaren Türk Lirası ile alışverişe açılacak.

    Haber, Türk oyunculara mail üzerinden duyuruldu.

    -Battle.net, platformda desteklediğimiz para birimlerini sürekli olarak inceliyor. Yapılan son değerlendirmenin ardından, platforma yeni para birimleri eklemeyi planlıyoruz.

    Bu yeni para birimleri şu şekilde:

    • Gürcü Larisi
    • Türk Lirası
    • Kazakistan Tengesi
    • Ukrayna Grivnası

     

    World of Warcraft Yerel Fiyatlandırma

    Türk oyuncuları sadece World of Warcraft değil, birçok battle.net oyununu Türk Lirası ile satın alabilecek. WoW sevenler için geriye tek bir soru kalmakta. World of Warcraft'ın ücreti ne kadar olacak? WoW yerel fiyatlandırma olacak mı?

    Ayrıntılar ve yeni haberlerle Kopazar'ı takipte kalın! En ucuz e-pin ürünleri, Game-Time ve WoW Paketleri Kopazar'da. 7/24 ucuz ve güvenilir alışverişin keyfini çıkarın!

    Canlı Destek