Bakiye Bakiyem 0.00 ₺
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Zula Hesap Silme – Hesap Kapatma Nasıl Yapılır?

İçindekiler

    Mobil cihaz üzerinden oynanan Zula oyunu, birçok ülkede sıklıkla oynanan bir oyundur. Oyunun 30 milyon oyuncusu bulunmaktadır ve oyundaki oyuncu sayısı her geçen yıl artış göstermektedir. Fakat bazı durumlar sebebiyle oyundaki hesaplar, kullanıcı tarafından kapatılmak istenebilir. Bunun içinde belli başlı yöntemler bulunmaktadır. Peki, Zula hesap silme – hesap kapatma nasıl yapılır?

    Zula Hesabı Nedir?

    Zula bir internet oyunudur. Bu oyunun kullanıcılar tarafından oynanabilmesi için giriş yapılması gerekir. Bu giriş kullanıcının oyun içerisindeki önemli bir kilididir. Bu kilit sayesinde oyuna giriş yapılıp, kullanıcılar kaldıkları yerden rahat bir şekilde devam edilebilir. Zula hesabı her oyuncu için farklı şekilde oluşturulmaktadır. Aynı zamanda Zula hesap silme de yine farklı sistemlerle yapılır.

    Uygun fiyatlarla Zula Altın sahibi olmak için >> Zula Altın

    Zula Hesabı Nasıl Silinir?

    Zula oldukça popüler olan bir oyundur. Oyunu oynamak istemeyenler ya da oyunda belirli bir seviyeye yükselemeyenler Zula hesap silme yöntemleri kullanılır. Aynı zamanda tekrardan farklı bir hesap ile oyun açılmak istenebilir. Bu durumda da Zula hesabı tamamen silme ya da aktifliği kaybetme gibi yöntemler bulunur. Zula hesabı için hesabı pasif hale getirmek ya da destek hattı üzerinden bir bildirim oluşturularak hesap silinebilir. Türkiye'de de oldukça aktif bir şekilde yer edinen oyun, birçok stratejiyi içerisinde bulundurmaktadır. Hesabın tekrardan farklı bir hesap ile açılması için önceki hesabın oyundan kaldırılması gerekir.

    Zula Hesabı Nasıl Pasif Hale Getirilir ?

    Zula oyunu  için hesabın kaldırılmış olması oyundan kullanıcının silinmesini gösterir. Burada hesabın tamamen kaldırılması yerine, pasif bir duruma gelmesi için oyuncunun kullanıcı girişini yapmaması gerekir. Belirli bir süreden sonra oyuna giriş yapmayan oyuncu hesapları, oyun içerisinde pasif bir hesap olarak görünmeye başlar. Böylelikle de oyun üzerinden tarafınıza herhangi bir bildirim gelmez. Bu yöntem çoğunluğun yaptığı bir yöntemdir. Aksi takdirde oyuna kullanıcı girişinden giriş yapıldığı takdirde, hesap yeniden aktifleşir. Bu durumda oyundan size bildirim gelmesi devam eder. Zula hesap silme böylelikle kullanıcı için gerçekleşir.

    Destek Bildirimi İle Hesap Nasıl Kapatılır?

    Oyun içerisinde tamamen Zula hesabı silme, hesabı dondurma gibi durumlar bulunmamaktadır. Burada kullanıcılar alternatif olarak belirli yöntemler aramaktadırlar. Bu yöntemlerden ilki pasif olarak hesabın  aktifliğini kaybetmek diğer bir yöntem ise destek bildiriminde hesabın kapatılmasını sağlamaktır. Destek bildirimi ile hesabın kapatılması için belirli adımlar bulunmaktadır. Bunun için ilk olarak oyunun destek adresine link üzerinden ulaşılmalıdır. Burada karşınıza giriş bölümü çıkar. Giriş bilgilerinizi girerek, destek bölümüne gidilebilir. Buradan bildirim alanında kişisel bilgilerinizi silerek, hesabınızı silmiş olursunuz. Zula oyunu direkt olarak hesabı tamamen silemeyeceği için destek talebi ile silmeniz için bir sebep oluşturulur. Böylece oluşturulan bildirimden sonra yaklaşık 15 gün içerisinde hesabınızın silindiğine dair dönüş sağlanır.

    Zula Şifresi Unutulunca Hesap Silinir Mi?

    Zula oyununda şifre unutulduktan sonra belirli bir süre giriş yapılamaz. Burada şifrenin hatırlanması ya da tekrardan farklı bir şifre girişiminde bulunulması gerekir. Belirli bir süre oyuna girilmediği takdirde oyunda pasif duruma düşülür ve hesabınızda pasifleştirilir. Bu sebeple oyuna devam etmek istiyorsanız, oyundan tekrardan bir şifre talebinde bulunmalısınız. Bunun için oyunun internet adresine giderek buradan şifremi unuttum butonu ile tekrardan doğru ve eksiksiz bilgiler ile tarafınızda şifre rahat bir şekilde gelebilir. Yeni şifre ile aktif bir şekilde oyun oynamaya başlayabilirsiniz. Ancak şifrenizi unuttuktan sonra tekrardan giriş yapmadığınız takdirde oyundan hesabınız tamamen kaldırılmaz ancak silinir. Zula hesap silme yöntemleri arasında bu durumu da tercih edebilirsiniz.

    Canlı Destek