Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Zula Hızlı Gelişim Taktikleri Nelerdir

İçindekiler

    Zula Hızlı Gelişim Taktikleri Nelerdir

    Bildiğiniz üzere ilk Türk yapımı MMOFPS oyunu olan Zula günümüzde birçok oyuncu tarafından aktif bir şekilde oynanmaya devam etmektedir. Bunun sonucu olarak da internette birçok yanlış bilgi dolaşmakta ve bilmeyen kişilerin uydurması sonucu sosyal medyada bu oyun hakkında yalan haberler dolaşmaktadır. Burada sizlere en doğru bilgileri vermeye çalışacağız.

    Zula oyununda günümüzdeki birçok oyunda olan seviye sistemi mevcuttur. Bu seviyeleri atlayarak oyun içerisinde bizlerin kullanabilmemiz için ödüller verilmektedir. Ne kadar fazla seviye olursak ödüllerimizin değeri ve kalitesi o kadar artacaktır. Şu anda oyun içerisinde 90 seviyeye kadar seviye ödülleri bulunmaktadır. Hızlı bir şekilde oyun içerisinde gelişmek için seviyemizi ve silahlarımızı yükseltmeliyiz. Bunun yerine oyuna para yatırarak da hızlı bir şekilde gelişmemize katkı sağlamış oluruz. Öncelikle hızlı seviye atlamak için leş sayımızı her zaman yüksek tutmaya özen göstermeliyiz. Oyun içerisinde rakibin nereden geleceği hakkında ses kasarak da rakibimizin arkamızdan vurmasını önleriz. Kendi ölüm sayımızı da minimum şekilde tutmak hızlı seviye atlamamıza yardımcı olacaktır. Silahlarımızı materyal buldukça yükseltip o silaha özel imkanlar sunabiliriz. Silahımızı yükselterek şarjör değiştirme hızımızı arttırabilir, şarjör içindeki mermi sayımızı arttırabilir ve merminin isabet oranını arttırabiliriz. Bu şekilde silahlarımızı yükseltmen bizlere rakiplerimiz karşısında büyük bir avantaj sağlayacaktır. Silah yükseltirken bir diğer önemli hususta hangi silahı yükselttiğimizdir. Kullanmadığımız bir silahı yükseltmek bizim için gereksiz bir şey olur. Onun için materyallerimizi kullanacağımız silahı yükseltirken doğru silahı ve kullandığımız silahları yükseltmeye dikkate etmeliyiz. Silah yükseltimi kadar önemli olan bir diğer hususta silaha taktığımız eklentilerdir. Örneğin keskin nişancı silahına susturucu takmamız bizi rakiplerimizin duymasını zorlaştıracaktır. Otomatik bir silaha da susturucu taktığımız zaman mermiler daha fazla sekecektir. Her eklenti her silahta avantaj vermemektedir. Bazı silahlara belirli eklentiler takıldığı taktirde silah daha dezavantajlı bir duruma dönüşebilir. Eğer oyunu fazla oynamak istemiyorum ama gelişmiş bir hesabım olsun diyorsanız da oyuna Kopazar üzerinden ZA satın alarak, bunlarla materyal gibi şeyler satın alabilirsiniz. Silahınızı yükseltirken şans arttırıcı gibi ögeleri de kullanmayı kesinlikle unutmayınız. Bu şekilde oyun içerisinde zor kasılan materyallerimizin boşuna gitmesinin önüne geçebiliriz.

    Uygun fiyatlarla Zula Altın sahibi olmak için >> Zula Altın

    Zula Unvanları Nelerdir?

    Seviyeleri birbirinden ayırıp karmaşıklığı önlemek için belirli seviye aralıklarına belirli unvanlar koyulmuştur. Bu unvanlardan 21 tane bulunması nedeni ile hepsini bu yazımızda ele alamayacağız bunun yerine en çok hangi unvana sahip kullanıcılar varsa onlardan 8 tanesini sizlere aktaracağız.

    Delikanlı: Delikanlı unvanına sahip olmak için 9 ile 12 seviyeleri arasında olmalısınız. Eğer bu unvana sahipseniz karşı tarafa ben daha yeniyim ve yeni yeni alışmaya başladım fikrini yansıtıyorsunuzdur. Bu unvana sahip olan kişiler yüksek unvana sahip olanlara karşı etkisiz eleman gibidirler.

    Fedai: Bu unvana sahip olabilmek için 17 ile 20 seviyeleri arasında olmalısınız. Bu oyuncular oyuna çok fazla alıştıklarını düşünürler ve bunun için devamlı olarak adamlara saldırırlar. Bunun sonucunda da çoğunlukla ölen taraf olmaktadırlar. Fedai unvanına sahip kişilerin Leş/Ölüm oranları genellikle 1 civarlarındadır.

    Dayı: Dayı unvanı sizlere oyuna kısa bir süre önce başladığını ve oyun içerisinde diğer oyunculara göre acemi olduğunuzu belirten bir unvandır. Bu unvan 25 ile 28 seviye arasındaki kişilere verilmektedir. Bu unvana sahipseniz hızlı bir şekilde seviyenizi yükselterek unvanınızı da yükseltebilirsiniz.

    Başkan: Başkan unvanı 33 ile 36 seviye arasında ki oyunculara verilen bir unvandır. Oyuna biraz alıştığınızı ve daha çok fazla oyunu oynamadığınızı gösterir. Bu unvana sahip olan kişiler seviye atlamakta bu zamana kadar hızlı seviye atladıkları için zorlanabilirler.

    Usta: Usta unvanı 45 ile 48 seviyeleri arasında ki oyunculara verilen bir unvandır. Bu unvana sahip kişiler genellikle oyuna ara sıra giriş yapıp ama girdiğinde de çok fazla oynayan kişilerdir. Bu unvana sahip kişiler oyunun her yerini bilirler. Bunun için strateji onlar için çok önemlidir.

    Deli: Bu unvana sahip olmak için 49 ile 52 seviye arasında olmanız gerekmektedir. Bu unvana sahip kişiler de oyunu oynamayı seven ve devamlı olarak oyunu oynamaya devam eden kişilerdir. Bu unvana sahip olmak yani bu seviyelere gelmek oyun içerisinde zordur. Bundan sonraki her unvanda da daha zor bir şekilde seviye atlamaya başlarsınız.

    Kabadayı: Bu unvana sahip olan oyuncular 53 ile 56 seviyeleri arasındaki oyunculardır. Bunlar oyunu devamlı olarak oynar ve bunu süreklilik içerisinde devam ettirdikleri için seviyeleri yüksektir. Bu oyuncular için ses kasmak çok önemlidir.

    Ustura: Bu unvana sahip kişiler 81 ile 85 seviyeleri arasında ki kişilerdir. Bu oyuncular oyunu ezberlemişler ve adamın nereden çıkacağını bilirler. Oyun içerisinde ki tüm taktikleri bilmeleri rakiplerine karşı her zaman avantajlı olmalarını sağlamıştır. Oyunda bu unvana sahip kişiler çoğunlukla oyunun E Spor turnuvalarına da katılma eğilimindedirler.

    Yukarıda belirttiğimiz 8 tane unvan oyundaki oyuncu kitlesinin en çok olduğu unvanlardır. Bu unvanlar hakkında daha detaylı özellikleri vs. oyunun resmi web sitesinden kolayca öğrenebilirsiniz.

    Zula E Spor Turnuvaları Hakkında

    Zula Türkiye de oynanan sayılı E Spor oyunlarından bir tanesidir. Oyunda birçok turnuva düzenlenmekte ve bunun sonucunda ise katılımcılardan belirtilen sıralamalara giren oyunculara ödüller verilmektedir. Bu ödüller nakit para olabileceği gibi oyun içerisinde kullanılmak için ZA da olabilmektedir. Türkiye genelinde Zula E Sporları için birçok takım oluşturulmuştur. Zulanın resmi internet sitesine girdiğimiz zaman E Spor kategorisi altında 4 adet başlık açılmaktadır. Zula diğer birçok E Spor oyununda olmayan kadınlara özel ligleri de kadın oyunculara sunarak kadınlarında bu sektörde gelişmesini desteklemiştir.E Spor turnuvaları çok detaylı oldukları için en doğru ve en güncel bilgiyi Zula internet sitesi veya Zulanın sosyal ağlarından takip edebilirsiniz.

    Zula Parası (ZP) Nedir?

    Zula Parası adı altında oyunda farklı bir para birimi daha bulunmaktadır. Bununla oyun içerisinde market bölümünden silah veya başka ögeleri satın alabilirsiniz. Zula Paralarını kazanmak ise aslında çok kolay ve bunun birkaç yöntemi bulunmaktadır. Sizlere en bilinen birkaç tanesini aktaracağız.

    Oyunda Fazla Kişiyi Alt Etmek: Oyun içerisinde ne kadar fazla kişiyi alt ederseniz oyunun sonunda sizlere o kadar fazla ZP verilecektir. Rakiplerinizi alt ettikten sonra ölmemeye de gayret gösterir ve Leş/Ölüm oranını yüksek tutmanız gerekmektedir.

    ZP Kasası Açmak: Oyun içerisinde hesabınızda ZA bulunuyorsa ve sizlerde bu ZA ile kasa açarak ZP kazanabilirsiniz. Oyun içerisinde sizlere ZP kazandıracak birçok sandık bulunmaktadır. Genellikle bu sandıklar değişkenlik gösterebilmektedir. Hayalet kasası ve kehribar kasası ise en bilindik ZP veren kasalar olarak karşımıza çıkmaktadır.

    Battle Royale Modunda ZP Kazanmak: Battle Royale modunu oynayarak ve oyun içerisinde ZP kazandıracak taktikleri uygulayarak Battle Royale modunda fazladan ZP kazanabilirsiniz. Battle Royale de oyundaki durumunuza göre sizlere bazen sistem sandık verebilmektedir. Bu gibi sandıkları toplayıp açarak sizlerde ZP kazanabilirsiniz.

    Kendinize Uygun Harita ve Modları Bulun: Kendinizi en çok hangi harita ve modda yetenekli buluyorsanız çoğunlukla oralarda oynayın. Bunun sonucu olarak aynı yerleri oynayarak rakiplerinizi daha kolay alt edebilirsiniz. Rakipleri öldürdükçe de ZP kazanırsınız. Dolaylı yoldan olsa dahi sizlere ZP kazandırabilecek güzel bir taktiktir.

    Materyal Kazan ve Silahlarını Yükselt: Oyun içerisinde daha fazla materyal kazandıktan sonra kullandığınız silahları yükseltmek sizlere o silahı daha kolay kullanmanız şansını tanıyacaktır. Bu sayede oyun içerisinde rakiplerinizi daha kolay alt edebilir ve daha çok ZP kazanabilirsiniz. Çoğunlukla bir maç sonunda ilk 3’e giren oyunculara daha fazla ZP verildiği için ilk 3’e girmeniz de sizin için daha fazla ZP demektir.

    Zula Daha Büyük Kitlelere Ulaşmak İçin Ne Yapıyor

    MadByte Games ve Lokum Games tarafından Zula daha büyük bir kitleye yayılmak için büyük uğraşlar vermiştir. Bu uğraşları sonucunda oyunda E Spor turnuvalarının düzenlenmesini sağlanmış. Bu E Spor turnuvaları içerisinde de Kadınlara özel bir lig oluşturmuşlardır. Bu taraftan bakıldığında kadın oyuncuların da E Spor tarafında değerli olduğunu benimsediklerini görmekteyiz. Turnuvalarda vs. kendisine büyük sponsorlar bulabildikleri için de adlarını daha büyük bir kitleye duyurmaya çalışmaktadırlar. Hem verdikleri reklamlar olsun hem de kadınlara verdikleri değerler olsun daha büyük bir kitleye ulaşması için gerçekten çok büyük adımlardır. Bu gelişmeler sonucunda kadınların E Spor sektörüne adım atması ile izleyici olan kadın kitle de oluşmuştur. Bu şekilde hem izleyicilerini hem de oyuncu sayılarını kısa sürede turnuvalar aracılığı ile arttırmayı başarmışlardır. Oyunun şu anda izlediği finansal politika ise oyunun yararına ilerlemektedir.

    Zula Hakkında Yorumlar:

    Yorumlar öznel yargılar olsa da bazıları oyuncuların geneli tarafından kabul edilmektedir. Oyun içerisine kayıp ettikleri kullanıcıları geri çekmeleri için bir kampanya, etkinlik veya büyük yenilikler getirecek güncellemeler gibi şeyler artık oyuncuların birçoğunun dikkatini çekmemeye başlamıştır. Bunun asıl nedeni olarak rakiplerinin oyunculara daha rahat bir ortam sunduğunu düşündürmesidir.

    Zula yakın zamanda oyuna büyük yenilikler getirmeyi ve oyuncuların istedikleri şeyleri oyun içerisine getirmedikleri için oyuncu kaybetmiştir. Eskisi kadar geri bildirimlerin yetkililer ve geliştirici ekip tarafından dikkate alınmadığı ise oyuncular tarafından kabul edilen bir düşüncedir. Oyun içerisinde son zamanlarda bug sayısının ve hile kullanan oyuncuların artması ile oyuncular oyunu oynamaktan sıkıldıklarını dile getirmektedirler. Eskiden oyundaki hataları vs. hemen giderirken şimdi bu sürenin kullanıcı sayısı nedeni ile uzamasından dolayı oyuncular sitem etmektedir.siz yinede zula altın alarak oyunu keyfli hale getirebilirsiniz zula altın almak için >> Zula Altın Satın Al

     

    Canlı Destek