Bakiye Bakiyem 0.00 ₺
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı
League of Legends 9200 Riot Points

League of Legends'ın en çok tercih edilen RP seçeneklerinden birisi olan 9200 RP, Kopazar'da indirimli fiyatlarıyla sizi bekliyor! Hemen sitemize üye ol ve ucuz 9200 RP almanın keyfini yaşa! Üstelik anında teslimat avantajıyla saniyeler içerisinde RP kodun elinde ve oyunda hesabına tanımlayabiliriniz. Satın almış olduğun 9200 RP kodunu hesabına tanımlayarak hemen harcamaya başlayabilirsin. Kopazar'dan alacağın RP'lerde kazandığın bonusları bir sonraki alışverişlerinde kullanmayı da unutma!

League of Legends RP Nasıl Alınır?

Kopazar olarak sizlerin uygun fiyatlarla RP almanız sağlıyoruz. League of Legends'da kostümlere ve diğer özel içeriklere ulaşabilmeniz için RP'e ihtiyacınız var. Kopazar üzerinden 9200 RP Satın Al ve maceraya katıl. Bunlar için öncelikle bir Kopazar üyeliğiniz olması gerekmektedir. Bu işlemleri şu şekilde tamamlayabilirsiniz:

1. RP almak için öncelikle web sitemiz üzerinden Kayıt Olmanız gerekmektedir. Kopazar'a üye olmak çok basit ve ücretsizdir.
2. Üye olduğunuz hesabınıza, alışveriş yapacağınız tutar kadar ödeme yapmanız gerekmektedir. Sitemizde sizlere uygun ödeme seçeneklerini (Kredi Kartı- Havale- Eft- Mobil Ödeme) kontrol edip bakiye yükleyebilirsiniz.
3. Sitemizde Riot Points siparişi vermeniz gerekmektedir. LoL RP satış sayfasını ziyaret ederek almak istediğiniz miktarı seçiniz ve "Satın Al" butonuna tıklayınız.
4. Sipariş verdikten sonra kısa sürede E-pin kodlarınız "E-pin Siparişlerim" Bölümüne gelecektir. Siparişleriniz 7/24 hızlı bir şekilde teslim edilir ve istediğiniz hesabınızda bu kodları kullanabilirsiniz.

League of Legends RP Nasıl Yüklenir?

Sitemizden almış olduğunuz RP'leri "E-pin Siparişlerim" kısmından kontrol edebilirsiniz. Buradan kodunuzu kopyalarak işlemlere başlayınız.

1. Kod'unuz hazır. League of Legends'e giriş yapınız. Yüklemek istediğiniz hesaba giriş yaptıktan sonra mağazaya geçiniz.
2. Mağazada "RP SATIN AL" kısmında tıklayınız.
3. RP Yükleme seçenekleri arasından "Riot Pin ve Kodlar" kısmına tıklayarak işlemlere devam ediniz.
4. Kopazar'dan almış olduğunuz kodu buraya yapıştırınız. (Kopyala yapıştır kullanmanızı tavsiye ederiz.)
5. Kodu yapıştırdıktan sonra "Gönder" tuşuna basınız.

Riot Points hesabınıza yüklenmiş olacaktır. RP işlemleri burada bitiyor. İyi günlerde kullanmanızı dileriz! Olası bir problemde her zaman Kopazar Canlı Destek hattına bağlanarak gerekli yardımları alabilirsiniz.

Ödeme Seçenekleri

Aşağıdaki ödeme yöntemlerini kullanarak üyeliğinize 7/24 bakiye yükleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.



Yorumlar

5.00 / 25

League of Legends Rp

Sen de yorum yap!

Yorum Yap
Canlı Destek