Bakiye Bakiyem 0.00 ₺
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı
Valorant 3400 VP

Kopazar'ın 15 yıllık tecrübesi ile 3400 VP satın al ve hemen Valorant'ta dilediğin gibi harcamaya başla! İndirimli olarak Kopazar'dan alacağınız 3400 VP kodu anında teslim edilir ve anında hesabınıza eklenebilir. 3400 VP almak için yukarıda bulunan "satın al" butonuna tıkla, aşamaları takip et ve kodunu al. Kodunu aldıktan sonra oyuna girip, Valorant VP yükleme bölümünde yer alan "Riot Pin" kısmından kolayca etkinleştirebilirsiniz.

3400 Valorant Points Nasıl Yüklenir?

Sitemizden almış olduğunuz 3400 VP kodunu "E-pin Siparişlerim" kısmından kontrol edebilirsiniz. Buradan kodunuzu kopyalarak işlemlere başlayınız.
Kopazar'dan almış olduğunuz Valorant Points'i aşağıdaki rehberi takip ederek kolayca hesabınıza tanımlayabilirsiniz.

  • 1. Öncelikle Kopazar'dan 3400 VP Satın alınız. Satın aldıktan sonra "E-pin Siparişlerim" kısmına Valorant kodunuz teslim edilecektir. Bunu aktif etmek için Valorant oyununu açınız.
  • 2. Valorant'ı açtıktan sonra aşağıdaki görselde de işaretli olan sağ üst kısımda bulunan VP simgesine tıklayınız.

valorant vp

  • 3. Tıkladıktan sonra burada 3400 VP almak için birçok seçenek bulunuyor. Kopazar'dan VP aldığınız için sizin kod girmeniz gerekmektedir. Bu yüzden Sağ tarafta bulunan "Riot ve Kodlar" bölümüne tıklayınız.
  • 4. Açılacak sayfada kod girme alanı bulunacaktır. Buradan "E-pin Siparişlerim" kısmından aldığınız kodu yazarak "Gönder" Butonuna tıklayınız.

Valorant 3400 VP Kaç TL?

Valorant 3400 VP güncel fiyatı Kopazar.com'da 366 TL'dir.

Ödeme Seçenekleri

Aşağıdaki ödeme yöntemlerini kullanarak üyeliğinize 7/24 bakiye yükleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.



Yorumlar

5.00 / 38

Valorant Vp

Sen de yorum yap!

Yorum Yap
Canlı Destek