Bakiye Bakiyem 0.00 ₺
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı
Valorant 5550 Vp

Kopazar'ın 15 yıllık tecrübesi ile 5550  VP satın al ve hemen Valorant'ta dilediğin gibi harcamaya başla! İndirimli olarak Kopazar'dan alacağınız 5550 VP kodu anında teslim edilir ve anında hesabınıza eklenebilir. 5550 VP almak için yukarıda bulunan "satın al" butonuna tıkla, aşamaları takip et ve kodunu al. Kodunu aldıktan sonra oyuna girip, VP yükleme bölümünde yer alan "Riot Pin" kısmından kolayca etkinleştirebilirsiniz.

5550 VP Nasıl Alınır?

Kopazar olarak sizlerin uygun fiyatlarla Valorant VP almanızı sağlıyoruz. Valorant’ta Silah Skinlerine ve diğer özel içeriklere ulaşabilmeniz için VP'ye ihtiyacınız vardır. Kopazar üzerinden VP Satın Al ve maceraya katıl. Bunlar için öncelikle bir Kopazar üyeliğiniz olması gerekmektedir. Bu işlemleri şu şekilde tamamlayabilirsiniz:

  • 1. VP almak için öncelikle web sitemiz üzerinden Kayıt Olmanız gerekmektedir. Kopazar'a üye olmak çok basit ve ücretsizdir.
  • 2. Üye olduğunuz hesabınıza, alışveriş yapacağınız tutar kadar ödeme yapmanız gerekmektedir. Sitemizde sizlere uygun ödeme seçeneklerini (Kredi Kartı- Havale- Eft- Mobil Ödeme) kontrol edip bakiye yükleyebilirsiniz.
  • 3. Sitemizde Valorant Points siparişi vermeniz gerekmektedir. Valorant VP satış sayfasını ziyaret ederek almak istediğiniz miktarı seçiniz ve "Satın Al" butonuna tıklayınız.
  • 4. Sipariş verdikten sonra kısa sürede E-pin kodlarınız "E-pin Siparişlerim" Bölümüne gelecektir. Siparişleriniz 7/24 hızlı bir şekilde teslim edilir ve istediğiniz hesabınızda bu kodları kullanabilirsiniz.

5550 Valorant Points Nasıl Yüklenir?

Sitemizden almış olduğunuz 5550 VP kodunu "E-pin Siparişlerim" kısmından kontrol edebilirsiniz. Buradan kodunuzu kopyalarak işlemlere başlayınız.
Kopazar'dan almış olduğunuz Valorant Points'i aşağıdaki rehberi takip ederek kolayca hesabınıza tanımlayabilirsiniz.

  • 1. Öncelikle Kopazar'dan 5550 VP Satın alınız. Satın aldıktan sonra "E-pin Siparişlerim" kısmına Valorant kodunuz teslim edilecektir. Bunu aktif etmek için Valorant oyununu açınız.
  • 2. Valorant'ı açtıktan sonra aşağıdaki görselde de işaretli olan sağ üst kısımda bulunan VP simgesine tıklayınız.

valorant vp

  • 3. Tıkladıktan sonra burada 5550 VP almak için birçok seçenek bulunuyor. Kopazar'dan VP aldığınız için sizin kod girmeniz gerekmektedir. Bu yüzden Sağ tarafta bulunan "Riot ve Kodlar" bölümüne tıklayınız.
  • 4. Açılacak sayfada kod girme alanı bulunacaktır. Buradan "E-pin Siparişlerim" kısmından aldığınız kodu yazarak "Gönder" Butonuna tıklayınız.

Valorant 5550 VP Kaç TL?

Valorant 5550 VP güncel fiyatı Kopazar.com'da 568 TL'dir.

Ödeme Seçenekleri

Aşağıdaki ödeme yöntemlerini kullanarak üyeliğinize 7/24 bakiye yükleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.



Yorumlar

5.00 / 38

Valorant Vp

Sen de yorum yap!

Yorum Yap
Canlı Destek