Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

LoL Kostüm ve Şampiyon İndirimleri (21 Kasım - 28 Kasım 2022)

İçindekiler

    Herkese merhabalar, League of Legends'da sezon öncesi dönemdeyiz yan iki sezonun arasındayız şu anda ve oyun tabi ki beklemiyor devam ediyor. Bu süreçte de LoL'ün klasikleşmiş olan haftalık indirimleri de ara vermeden devam etmektedir. Durum bu şekilde olunca yeni haftada sizlere Kopazar olarak güncelleme yapmak istedik. Hadi gelin 21 Kasım - 28 Kasım 2022 tarihleri arasında hangi şampiyonlar ve kostümler indirime girmiş bir bakalım...

    League of Legends'da haftalık olarak birçok şampiyon ve kostüm indirime giriyor. Bu indirimler de gerçekten oldukça büyük oluyor, %50 oranlarına varan hatta bazen daha fazla oranlarda indirimler görmek mümkün. Tabi bu durum da skin almak isteyip, indirime girmesini bekleyen oyuncular için oldukça avantajlı bir durum haline gelmektedir. Tabi burada bir durum daha var, şampiyonlar da indirime giriyor ancak yalnızca RP fiyatlarında indirim görmekteyiz. Yani almak istediğiniz şampiyonu eğer mavi öz ile almayı planlıyorsanız, haftalık indirimlerde indirime giren şampiyonların mavi öz fiyatlarında indirim gerçekleşmediğini belirtmeke fayda var. Zaten çoğu oyuncu mavi öz ile alıyor ancak tabi RP ile almak isteyen oyuncular için de %55'lere varan indirimlerle şampiyonunuzu alabilirsiniz.

    Eğer bu indirimlerden faydalanmayı düşünüyorsanız ve RP satın alacaksanız durun! Çünkü Kopazar'dan çok daha uygun fiyatlarla LoL RP satın alabilirsiniz! Evet! Kopazar üzerinde büyük indirim oranları ile uygun fiyatlara Riot Points satın alabilir ve almayı planladığınız indirime giren oyun içi içeriğe çok daha az maliyetle sahip olabilirsiniz! Kopazar üzerinden LoL RP almak için hemen alttaki görsele tıklayabilirsiniz:

    lol rp al

    Dilerseniz artık 21 Kasım - 28 Kasım 2022 tarihleri arasında indirime giren şampiyon ve kostümlere göz atalım...

    İndirime Giren Şampiyonlar (21 Kasım - 28 Kasım 2022)

    21 Kasım - 28 Kasım 2022 tarihlerinde League of Legends'da indirime giren şampiyonlar:

    • Viego
    • Tahm Kench
    • Lucian
    • Thresh
    • Cho'Gath

    İndirime Giren Kostümler (21 Kasım - 28 Kasım 2022)

    21 Kasım - 28 Kasım 2022 tarihlerinde League of Legends'da indirime giren kostümler:

    League of Legends'da 21 Kasım - 28 Kasım arasında indirime giren şampiyonlar ve kostümler bu şekildeydi. Sizlerin de görsellerden görebildiği üzere ciddi oranlarda içeriklerde indirim bulunmaktadır. Bu fırsatı kaçırmamak istiyorsanız hemen Kopazar üzerinden LoL RP satın alarak, siz de istediğiniz içeriği uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Unutmadan söyleyelim; Kopazar üzerinden alacağınız RP'ler ile bonus kazanmaktasınız ve bu bonusları bir sonraki alışverişlerinizde ek indirim olarak kullanabilirsiniz. Kopazar'ın bu avantajı ve LoL'ün haftalık indirimleri birleşince ortaya harika bir fırsat çıkıyor! Hemen RP al, bu fırsatı kaçırma!

    League of Legends ve diğer oyunlar hakkında son gelişmelerden, fırsatlardan haberdar olmak için sık sık Kopazar Blog'unu ziyaret etmeyi unutma!

    Canlı Destek