Bakiye Bakiyem 0.00 ₺
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Telefonlar İçin En İyi FPS Oyunları

İçindekiler.
İçindekiler

    Birinci Şahıs Nişancı (FPS) türü hayranları, savaş oyunlarını nerede ve ne zaman olursa olsun akıllı telefonlarında oynayabildikleri için çok heyecanlılar. Oyun geliştiricileri, Android ve iOS için onlarca futuristik savaş oyunu yayınladılar ve yeni bir FPS hayranı neslinin mobil devrime katılmasını teşvik ettiler. Kopazar olarak bu oyunların son yıllarda artışını yakından takip etmekteyiz. Sizler için telefonda oynayabileceğiniz Mobil FPS oyunlarını derledik. Hazırsanız Telefonda nişancı oyunları listemize başlayalım,

    1- Shadowgun Legends: Online FPS

    Shadowgun Legends: Online FPS, insanların mobil cihazlarına yükleyebilecekleri en iyi mobil FPS oyunlarından biridir. Nişancı oyunu, Mart 2018'deki piyasaya sürülmesinden bu yana Android cihazlarda 10.000.000'den fazla indirilmiştir. İnsanlar Shadowgun Legends dünyasına saldıran uzaylıları vurarak efsane olabilirler. Oyuncular kendi loncalarını oluşturabilir veya diğer çevrimiçi loncalara katılarak takım halinde uzaylı saldırganları yok etmek için savaşabilirler. Ayrıca, insanların aksiyon ve macera için 3 farklı gezegende keşfetmelerine izin veren kapsamlı bir Hikaye Kampanyası modu da bulunmaktadır.

    2- Combat Master Mobile FPS

    Combat Master Mobile FPS, uluslararası çok oyunculu bir nişancı oyunudur. Android için yapılan en hızlı FPS oyunlarından biridir. İnsanlar Combat Master Mobile FPS'i akıllı telefonlarını ısındırmadan veya cihazlarının bataryasını boşaltmadan birkaç saat boyunca oynayabilirler.

    Atma bıçakları ve silahlar gibi Combat Master Mobile FPS'de sunulan çeşitli silahlar ekran üzerinde harika görünüyor. Oyuncular, oyunu oynamadan önce akıllı telefonları için ayarları optimize ederek oyunda birçok hareket yapabilirler. Combat Master Mobile FPS, uzun menzilde savaşma becerilerini pratik yapmak için insanlara yardımcı olacak bir çevrimdışı modu da içeriyor.

    3- FPS Online Strike: PVP Shooter

    FPS Online Strike: PVP Shooter, gerçekçi grafikleriyle desteklenen 3D bir oyundur. Mayıs 2021'de piyasaya sürülen aksiyon oyunu, Android cihazlar için en iyi nişancı deneyimini oyuncu topluluğuna sunmayı vaat ediyor. İnsanlar FPS Online Strike: PVP Shooter'da birbirleriyle 10 kişilik savaş maçlarında mücadele ederek öldürdüklerini iddia edebilirler. Mobildeki aksiyon oyununun deneyimini artıran birçok günlük ödül bulunmaktadır. Oyuncular, arkadaşlarıyla FPS Online Strike: PVP Shooter oynarken her gün yeni ödüllerin kilidini açmak için çeşitli günlük görevleri tamamlayabilirler.

    Kopazar'dan Google Play ve Apple Story bakiyesi satın alabileceğinizi biliyor muydunuz? Uygun fiyatlarla App Store Kodu Satın Al ve oyun içi kostümlerle karakterlerini özelleştir.

    4- Dead Trigger 2 FPS Zombie Game

    Dead Trigger 2 FPS Zombie Game, mobil cihazlarda zombileri avlamak için canlı bir atmosfer sunar. Hızlı tempolu aksiyon oyununda zombilere karşı savaşmak için 10 yeni bölgeye kadar kilidi açabilirsiniz.

    İnsanlar, 33 farklı haritada 70'ten fazla farklı silah arasından seçim yaparak zombilere ateş edip öldürebilirler. Bu silahlar arasında Kol Tabancaları, Tüfekler, SMG'ler, Roketatarlar ve Koliler gibi silahlar kolayca öldürmek için kullanılabilir. Dead Trigger 2 FPS Zombie Game, İngiliz Anahtarı, Katana ve diğer Kılıçlar gibi benzersiz yakın dövüş silahları kullanarak düşmanları yok etmenize olanak tanır. Oyuncular, Dead Trigger 2 FPS Zombie Game'de 200 milyon oyuncuyla yarışabilmektedir.

    5- Critical Strike CS: Online FPS

    Critical Strike CS: Online FPS, 2023 yılında Android'de oynanabilecek en iyi shooter oyunlarından biri olarak kabul ediliyor. İnsanlar, oyunda 8 farklı haritada düşmanları hedefleyebilir ve rakiplerini yok edebilirler. Oyuncular, Critical Strike CS: Online FPS'te 40'tan fazla silah deneyebilirler. Bu silahlar arasında keskin nişancı tüfekleri, saldırı tüfekleri ve el bombaları bulunur. Oyuncular, Critical Strike CS: Online FPS'te açılabilen 250'den fazla benzersiz skin ile silahlarının görünümünü özelleştirebilirler.

    Kopazar'dan Google Play ve Apple Story bakiyesi satın alabileceğinizi biliyor muydunuz? Uygun fiyatlarla Google Play kodu Satın Al ve oyun içi kostümlerle karakterlerini özelleştir.

    6- World War Heroes

    World War Heroes, II. Dünya Savaşı sırasında gerçekleşen çevrimiçi bir savaş oyunudur. Oyunda mevcut olan modlar

    • Takım Ölüm Maçı
    • Nokta Yakalama
    • HQ Savunması
    • Takım Savaşı
    • Özel modlar 

    World War Heroes, mücadele edilen yerlerdeki kirli detaylı dokular ve savaş bölgeleri ile savaşmak için heyecan vericidir. İnsanlar World War Heroes'ta kendileri için veya bir takımla savaşarak rauntları kazanabilirler. Tabancalar, tüfekler, av tüfekleri ve el bombalarını içeren 50'den fazla benzersiz silahla düşmanlarını sabote edebilirler. Azur Games tarafından yayınlanan World War Heroes, Android ve iOS'ta oynanabilen bir FPS oyunudur.

    7- Call of Duty: Mobile

    Call of Duty: Mobile, ücretsiz bir FPS oyunudur. Oyunun görselleri epik savaş sistemiyle oyuncuları içine çekerek büyük bir gösteri sunar. Unity motoruyla oluşturulmuş olan oyun, Android ve iOS için en iyi görünümlü oyunlardan biri olarak 500 milyondan fazla indirilmiştir. Oyun içi satın alımları 1 milyar dolarlık bir hasılat elde etmiştir. Oyuncular Battle Royale'de 100 kişiye karşı savaşabilir veya geleneksel 5'e 5 çok oyunculu oyun modunda arkadaşlarıyla oynayabilirler.

    • Crash
    • Nuketown 2
    • Hijacked
    • Firing Range
    • Killhouse

     Call of Duty: Mobile'da bulunan birkaç harita arasındadır.

    8- Infinity Ops

    Infinity Ops, bir cyberpunk gelecekte geçen FPS çok oyunculu bir oyundur. Oyuncular, Çaylak, Sabotajcı, Tank ve Saldırı gibi diğer sınıflar arasından seçim yapabilirler. Bu FPS oyunu, saldırı tüfekleri, plazma tüfekleri, lazer makineli tüfekler ve bombaatarlar gibi çeşitli keskin silahlar sunar.

    Oyuncular, Takım Ölüm Maçı, Ölüm Maçı, Sert Çekirdek ve Özel Oyun dahil olmak üzere dört farklı oyun modu ile oynayabilirler. Infinity Ops, oyunculara her gün hediyeler ve görevler gibi birçok ücretsiz ödül sunarak oyunu daha fazla insanın oynamasını teşvik etmekte. Eğer Cyberpunk temasını seviyorsanız denemenizi tavsiye ederiz.

    Canlı Destek