Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Netflix Yeni Assassin's Creed Dizisini Duyurdu

İçindekiler.
İçindekiler

    Netflix, bir Assassin’s Creed dizisinin yapımcılığını üstleneceklerini duyurdu.

    Serinin hangi oyun veya döneme dayalı olacağı gibi detaylar henüz net değil. Yeni serinin Kurzel'in Assassin's Creed film uyarlamasından sonrasını mı yoksa oyun serisinin başlangıcına kadar mı takip edeceği belli değil. Şu an için Jason Altman ve Danielle Kreinik'in (sırasıyla Ubisoft Film ve Televizyon Geliştirme Başkanı ve Direktörü) Yönetici Yapımcı olarak görev yapacaklarını biliyoruz. 

    Oyunun konusu tarih boyunca Assassinler (Haşhaşiler) ve Tapınak Şövalyeleri arasında devam eden çatışmayı takip ediyor. Assassin özgürlüğü savunurken, Tapınak Şövalyeleri, insanları özgür iradelerinden alıkoyabilecek parçalar olan Cennet Parçaları aracılığıyla düzen aramaktadırlar.

    Abstergo Industries isimli şirket, modern çağda, Cennet Parçalarını bulmaya yardımcı olmak için Animus adlı bir cihaz kullanıyor. Cihaz, bir bireyin atalarının anılarını yeniden yaşamasına yardımcı olmaktadır. Serinin ilk oyunları, birkaç Assassin'in soyundan gelen ve kendisini bir anda eski çatışmanın içinde bulan Desmond Miles'a odaklanmıştı.

    Aslına bakarsanız; Netflix'in, Castlevania ve The Witcher dizilerinin yakaladığı büyük başarılardan sonra video oyunu uyarlamalarına daha çok yönelmesi çok beklenmedik bir şey değildi. Kısa süre önce CG animasyonlu Dragon's Dogma da 17 Eylül'de gösterime gireceği duyurulmuştu.

     

    Canlı Destek