Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Türkiye'nin İlk Kadın Valorant Turnuvası Kopazar Sponsorluğunda Başlıyor!

İçindekiler.
İçindekiler

    Türkiye’nin İlk Kadın VALORANT Turnuvası ESA Open Fire Rebels Duyuruldu!

    Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan Kopazar.com sponsorluğundaki kadın VALORANT turnuvası ESA Open Fire Rebels Duyuruldu.

    ESA Esports, daha önce yaptığı turnuvalarla adından oldukça söz ettirmişti. Özellikle 125,000 TL ödül havuzlu ESA Open Fire All Stars VALORANT turnuvasıyla hem izleyicilerin hem oyuncuların gönlünü kazanmıştı. ESA ekibi şimdi de kadın oyuncularımıza özel olan ESA Open Fire Rebels turnuvasını Kopazar.com işbirliğiyle duyurdu. Türkiye’nin ilk kadın VALORANT turnuvası olma özelliği taşıyan Kopazar.com sponsorluğundaki ESA Open Fire Rebels, 7.500 TL ödül havuzuna sahip olacak.

    Toplamda 8 takımın birbiriyle kıyasıya mücadele edeceği turnuva 2 aşamadan oluşacak. Birinci aşama A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşacak. Grup içerisindeki takımlar birbiriyle mücadele ettikten sonra ilk 2 takım gruplardan çıkarak adını finallere yazdıracak. Toplamda 4 takım finallere yükselecek ve yarı final aşamasından başlayacak. Turnuva tek aşamalı eleme şeklinde oynanacak yani kaybedenler grubu olmayacak, finallerde 1 defa mağlup olan takım turnuvaya veda edecek.

    Kopazar.com sponsorluğundaki ESA Open Fire Rebels, 1-3 Kasım tarihleri arasında oynanacak. 1 Kasım’da Grup Aşaması, 2-3 Kasım tarihinde ise Finaller oynanacak. Grup Aşaması’nı izleyemeyecek olsak da 2-3 Kasım tarihlerinde oynanacak olan finaller twitch.tv/ESAEsportsTV kanalında izleyiciyle buluşacak. 2 Kasım 2021 tarihindeki yarı final karşılaşmaları Bo3 üzerinden 18.30’da başlayacak. 3 Kasım 2021 tarihindeki final karşılaşması ise Bo5 üzerinden 19.00’da başlayacak.

     

     

    ESA Open Fire Rebels’ta Mücadele Edecek Takımlar:

    FASTPAY ISTANBUL WILDCATS

    OXYGEN ESPORTS

    BESIKTAS ESPORTS

    TEAM ZERO ZONE

    OTHERSIDE ESPORTS

    VALSTARS

    SUPERMASSIVE BLAZE

    FIRE FLUX FEMALE

    TURNUVA'NIN SPONSORU KOPAZAR KİMDİR?

    2005 yılından bu yana oyun sektöründeki gelişmeleri yakından takip eden ve kullanıcı geri dönütlerini değerlendirerek sürekli olarak kendini yenileyen, hizmet verdiği oyun kategorisine her gün bir yenisini eklemeye devam etmektedir. KOPAZAR 2021 yılı itibariyle 500 ü aşkın oyun için 1 milyonun üzerinde oyuncuya hizmet vermektedir. Daha fazla bilgi ve alışveriş yapmak için: https://www.kopazar.com/Valorant-points

     

    Canlı Destek