Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Valorant Gece Pazarı Ne Zaman Gelecek? (Aralık 2022)

İçindekiler

    Valorant'ın oyuncuları tarafından heyecanla beklenen ve her geldiğinde de oyuncuların istedikleri skinleri uygun fiyatlarla, büyük indirimlerle almasını sağlayan Valorant Gece Pazarı etkinliğine yaklaşıyoruz. Peki Valorant Gece Pazarı 2022 yılının Aralık ayında gelecek ancak ne zaman gelecek? Sizi daha da meraklandırmayalım ve Valorant gece pazarı ne zaman gelecek sorusuna yanıt arayalım...

    Valorant Gece Pazarı Nedir?

    Valorant'ın en önemli etkinliklerinden birisi olan Gece Pazarı etkinliği çok yakın zamanda oyunda olacak ve oyuncuların favori silahlarında kullanacakları skinler onlara özel olacak şekilde indirime girecek. Valorant Gece Pazarı'na genel olarak baktığımız zaman etkinliğin belli bir dönem içerisinde, belli skinlerde indirim sağladığını görmekteyiz. Gece Pazarı'nda her oyuncuya özel olarak skinlerin indirime girdiğini görmekteyiz. Bu da oyunun algoritmasına bağlı olarak karşımıza çıkmaktadır, oyunu oynuyorsanız oyunda en çok hangi silahları kullanıyorsanız veya oynamıyorsanız da rastgele bir şekilde oyunun algoritmasına bağlı olarak bazı silahların bazı skinlerini yüksek indirim oranlarıyla gece pazarınızda görebilirsiniz. Kısacası belli bir süre içerisinde bazı silah görünüşlerinin indirime girdiği bir etkinlikten bahsediyoruz. Bu avantajdan faydalanmak için gece pazarını bekleyin!

    Valorant Gece Pazarı Ne Zaman Gelecek Aralık 22?

    Valorant oyuncularının beklediği Valorant Gece Pazarı'nın ne zaman başlayacağı belli oldu! Kopazar olarak Valorant ve diğer oyunlardaki gelişmeleri paylaştığımız gibi Valorant Gece Pazarı'nın ne zaman geleceği hakkında da bilgilendirme yapıyoruz. Valorant'ın resmi hesabından yapılan paylaşıma göre Valorant Gece Pazarı pasifik saati baz alınarak 7 Aralık 2022 tarihinde başlayacak, 4 Ocak 2023'te sona erecek. 7 Aralık'ta cüzdanlarınızı hazır haline getirin, beklediğiniz skinler indirime girecek!

    Valorant Gece Pazarı'ndan Kopazar ile Ekstra İndirimli Alışveriş Yap!

    Kopazar üzerinde uygun fiyatlarla Valorant VP satın alabilirsiniz! Böylece Valorant üzerinden VP ile yapacağınız alışverişi Kopazar'dan VP satın alarak zaten var olan indirime ek olarak ekstra indirimlerle bütçenize destek olarak indirimini beklediğiniz skinleri satın alabilirsiniz. Kopazar'dan Valorant Points satın alarak Kopazar'da yapacağınız sonraki alışverişlerinizde kullanabileceğiniz bonuslar kazanarak, ekstra olarak indirim kazanabilirsiniz. Kısacası Valorant Gece Pazarı'nın indirimlerine ek olarak Kopazar'ın avantajlarından da faydalanarak ekstra indirim kazanabilirsiniz!

    valorant vp satın al

    Valorant Gece Pazarı Kaç Gün Sürecek?

    Valorant Gece Pazarı çoğu Valorant oyuncusunun beklediği bir etkinlik ve bu etkinlik geldi mi hemen geri gitmiyor. Belli bir süre oyunda kalıyor, kısacası ilk günlerinde bütçeniz yok ise bütçe toplamak için vaktiniz oluyor :) . Valorant Gece Pazarı Aralık, 7 Aralık'ta başlayacak ve 4 Ocak'ta sona erecek. Buna bakarak Valorant Gece Pazarı'nın 28 gün süreceğini söylemek mümkün oluyor.

    Valorant Gece Pazarı'nın ve Kopazar'ın avantajlarından faydalanarak skin almak için bu fırsatı kaçırma! Uygun fiyatlarla VP almak için: kopazar.com/Valorant-points

    Valorant ve diğer oyunlar hakkında gelişmelerden haberdar olmak için Kopazar Blog'unu sık sık takip etmeyi unutmayın!

    Canlı Destek