Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Valorant Yeni Skin Koleksiyonu : Yüksek İrtifa

İçindekiler

    Valorant Oni 2.0 Skin Paketinden sonra yeni skin paketini duyurdu. Altitude (Yüksek İrtifa) koleksiyonu resmi olarak yayınlandı. Valorant yeni skin koleksiyonu Oni 2.0'dan sonra oyuna eklenecek. Valorant yeni skin paketi hakkında birçok merak edilen soru var. Bunlardan bir kaçı, Valorant Yüksek İrtifa ne zaman gelecek? Valorant yeni skin paketi çıkış tarihi, Valorant yeni Skin paketi kaç VP gibi sorulardır. Makalemizde bütün merak edilen soruları cevapladık. Hazırsanız Yüksek İrtifa paketine yakından bakalım,

    VALORANT YÜKSEK İRTİFA

    Yüksek irtifa paketi ile bulutların arasında uçmaya hazır mısınız? Riot Games tarafından açıklanan yeni skin paketi Yüksek İrtifa, tema olarak bulutları ve uçakları barındırmakta. Riot Games'in resmi olarak yayınladığı görselde, bazı ajanların silahların kokpitinde oturduğunu görebilirsiniz. Bu özellik yeni paket için özellikle ilgi çekici gözükmekte. Yüksek İrtifa paketi yakın zamanda oyuna eklenecek ve oyuncuların beğenilerine sunulacak. Siz de Yüksek İrtifa paketi ile uçuşa geçin!

    Valorant Yüksek İrtifa Ne Zaman Gelecek?

    Valorant Yüksek İrtifa çıkış tarihi 29 Mart 2023 olarak belirlenmekte. Valorant 6.06 Yamasıyla birlikte mağazaya eklenmesi beklenmekte.

    Yüksek İrtifa Skin Paketinde Hangi Silahlar Var?

    Altitude Vandal

    Altitude Odin

    Altitude Sheriff

    Altitude Bucky

    Altitude Melee | Yüksek İrtifa Bıçağı

     

    Ayrıca bakmak isterseniz Valorant Points seçenekleri:

    Canlı Destek