Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Counter Strike 2 Geliyor! CS GO 2 Çıkış Tarihi ve Detaylar

İçindekiler.
İçindekiler

    Oyuncuların uzun süre beklediği oyun Counter Strike 2 Geliyor! CS GO 2 çıkış tarihi, CS GO 2 ne zaman çıkacak ? CS GO 2 Sistem gereksinimleri gibi birçok sorunun yanıtlandığı bu makalede, sizlerle Counter Strike 2 hakkında detaylı bilgiler paylaşacağız.

    Açıklanan resmi bilgiler şu şekilde, hazırsanız başlayalim!

    COUNTER-STRIKE'TA YENİ BİR DÖNEM BU YAZ BAŞLIYOR
    Counter-Strike 2, Counter-Strike tarihindeki en büyük teknik sıçramayı içeriyor. Bu sayede gelecek yıllarda çıkacak yeni özellik ve güncellemeler için bir zemin sağlanmış oluyor.

    Bu yaz resmî olarak çıktığında, oyundaki tüm yeni özellikleri açıklayacağız ancak Counter-Strike 2'ye giden yol bazı CS:GO oyuncularının katılabileceği Counter-Strike 2 sınırlı testiyle başlıyor. Bu test süresince, Counter-Strike 2 herkese sunulmadan önce oyunun bazı özelliklerindeki hata ve sorunlar tespit edilip düzeltilecek.

    Counter-Strike 2, CS:GO oyununa ücretsiz bir güncelleme olarak bu yaz sunulacak. O zaman; ekipmanlarınızı toplayın, pratik yapın ve kendinizi Counter-Strike'ın bir sonraki hâline hazırlayın.

    Counter-Strike 2 sınırlı testindeki bazı özelliklere dair daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin.


    Her Şey Değişiyor

    Sis bombaları artık çevresiyle etkileşime geçen; ışığa, silah atışlarına ve patlamalara tepki gösteren dinamik hacimsel nesnelere dönüştürüldü.

    Oynanış

    Sis artık oyun içindeki diğer olaylarla etkileşime geçebiliyor ve bu da yeni fırsatlara zemin hazırlıyor. Mermiler ve patlayıcı el bombalarıyla sisi kısa süreliğine yararak bir görüş alanı oluşturabilir ya da sisin kapladığı alanı farklı bir yöne doğru ittirebilirsiniz.

    Boşlukları Doğal Olarak Dolduracak Şekilde Genişler

    Sis artık açık kapı aralıklarından ve kırık pencerelerden sızacak, merdivenlerde yukarı aşağı hareket edecek, ayrıca uzun koridorlarda genişleyecek ve diğer sislerle birleşecek.


    Ne Görüyorsanız O!

    Tick rate artık hareket etmek, ateş etmek veya bomba atmak için önemli değildir.
    Alt frekans güncellemeleri (sub-tick) Counter-Strike 2'deki en önemli değişikliktir. Önceden, sunucu dünyayı yalnızca ayrık zaman aralıklarında (tick'ler) değerlendiriyordu. Counter-Strike 2'nin güncellenen alt frekans mimarisi sayesinde sunucular artık bir hareketin başladığı, ateş edildiği veya el bombasının atıldığı ânı tam olarak bilmektedir.

    Sonuç olarak tick rate ne olursa olsun, hareketleriniz ve atışlarınız aynı hızda tepki verecek ve el bombalarınız her zaman aynı şekilde yere düşecektir.


    Daha Temiz, Daha Parlak, Daha İyi!
    Haritalar güncellenerek veya yeniden tasarlanarak; daha net, parlak ve iyi haritalar oluşturuldu.

    Tamamen Değiştirilen Haritalar
    Yeniden tasarlanan haritalar, Source 2 araçlarından ve görüntü işleme özelliklerinden tam anlamıyla faydalanacak şekilde sıfırdan oluşturuldu.

    Güncellenen Haritalar
    Bu haritalar daha gerçekçi materyal, ışıklandırma ve yansıma üreten fizik tabanlı görüntü işleme sistemi de dâhil olmak üzere yeni Source 2 ışıklandırmasını kullanır.

    Klasik Haritalar
    Oyuncuların CS:GO ile Counter-Strike 2 arasındaki oynanış değişikliklerini değerlendirmek için kullanabilecekleri sağlam temellere sahip klasik haritalar. Bu haritalar daha iyi aydınlatma ve oyuncu görünürlüğü ile güncellendi, ancak temelde aynı kaldı.

    İtemleriniz Artık Daha Güzel!
    Tüm CS:GO envanteriniz, Counter-Strike 2'de de sizinle olacak. Önceden toplamış olduğunuz öğeleri tutmanın yanı sıra bu öğeler Source 2'nin ışıklandırma ve materyal geliştirmeleriyle çok daha güzel görünecek.

    Eski modelleri ve kaplamaları desteklemeye ek olarak tüm stok silahlar yüksek çözünürlüklü modellerle güncellendi, ayrıca bazı silah kaplamaları da bu yeni modellerden olumlu yönde etkilendi.

    Canlı Destek