Bakiye Bakiyem 0.00 ₺
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Valorant Yeni Ajanı Gekko Çıkıyor

İçindekiler

    Valorant'ın yeni ajanı Gekko, resmi olarak tanıtıldı. Valorant yeni Ajan, Brezilya'da Riot'un Valorant Şampiyonlar Turu Lock//In Turnuvası'nın finalinde ilk kez tanıtımı yapıldı. Ayrıca Gekko'nun görünümünü ve yeteneklerini gösteren bir fragman da yayınlandı. Bu yeteneklerinin çoğu, maçlar sırasında ona yardımcı olan sevimli arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştirilmekte. Gekko, Öncü bir Ajan'dır, yani savaş alanlarına girmesine ve takımına avantaj sağlamasına yardımcı olan yeteneklere sahiptir. Bu yetenekler arasında bir kör etme ve bir düşman tespit yeteneği bulunur, her ikisi de ona bilgi ve koruma sağlar. Ayrıca, bomba yerleştirme veya imha etme yeteneği, bir yaratık arkadaşını göndererek uzaktan yapabilmesini sağlar.

    Tüm bunlar, Gekko'nun şimdiye kadar Valorant'ta en benzersiz yeteneklerden birine sahip olmasını sağlayacak, ancak yeteneklerinin tam bir fikir edinmek için aşağıdaki açıklamaları okuyabilirsiniz:

    Yeni Ajan Gekko Yetenekleri

    Q- Wingman:

    Gekko, sevimli ancak garip hayvan dostlarını düz bir hat üzerinde kontrol edebilme yeteneği olan Q yeteneğine sahiptir. Bu yetenek, düşmanlarla karşılaşıldığında onları sersemleterek savunma sağlar. Ancak Gekko'nun tek mahareti bu değildir; Gekko bu Q yeteneği ile gelene sevimli canavarı kullanarak Spike kurdurabiliyor. Hatta Spike çözmesini bile sağlıyor!

    C- Mosh Pit:

    Gekko C yeteneği ile zehirli bir alan oluşturuyor. Bu özellik rakibe alan içerisinde kaldığı süre boyunca hasar veriyor.

    E- Dizzy:

    Gekko Dizzy'i kuşanarak ateş ediyor. Ateş ettiğinde, bir plazma oluşuyor ve maruz kalan rakipler kör oluyor.

    X- Trash

    Thrash, zihni ile kontrol edilebilen ve düşman bölgesinde yönlendirilebilen bir yeteneğe sahiptir. Bu yetenek AKTİFLEŞTİRİLDİĞİNDE ileri atılıp patlar ve yakın çevredeki düşmanları etkisiz hale getirir. Thrash öldüğünde ise, devre dışı kalan bir küreye dönüşür. Bu küreyi GERİ ALMAK için ETKİLEŞİM kurarak kısa bir bekleme süresi sonrasında yeniden Thrash kullanılabilir hale gelir. Thrash sadece bir kez geri alınabilir.

    Valorant Gekko Ne Zaman Gelecek?

    Gekko adlı yeni ajan, Valorant'ın 6. Bölüm 2. Kısım güncellemesiyle birlikte 8 Mart 2023'te oyunseverlerle buluşacak.

    Ayrıca bakmak isterseniz Valorant Points seçenekleri:

    Canlı Destek