Bakiye Bakiyem 0.00 ₺
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

League of Legends Yeni Şampiyonu Milio

İçindekiler

    League of Legends hayranları, yeni bir şampiyonla tanışmaya hazır olun. Riot Games, bugün LoL'un en yeni şampiyonu Milio duyuruldu. Milio hakkında bir dizi mektup ve kısa bir biyografi yayınladı. Kurgusal eserlere dayanarak oluşturulan Milio, ruhani ateşlere özel bir ilgi duyan komik bir 12 yaşındaki çocuktur. Milio Kimdir? Milio ne zaman gelecek? LoL Milio yetenekleri hakkında sorularınızı yanıtlamak için bu makaleyi hazırladık!

    League of Legends Yeni Şampiyon Milio Kimdir?

    Milio, esmer tenli ve kıvırcık kahverengi saçlı bir ergen Ixtali çocuktur. Ailesi tarafından yapılan kırmızı Ixtali kıyafetleriyle giyinir ve üzerinde amblemler bulunan omuz koruyucuları vardır. Genellikle sırtında furnasita adı verilen, yeşil taşlarla süslenmiş beyaz koni şeklinde bir sırt çantası taşır. Milio'nun fuemigoları, halka şeklinde gözleri olan küçük, yuvarlak ateş elementalleridir. Furnasitasında daha büyük bir fuemigo taşır ve bu fuemigonun alnında bir amblemi, bir ağzı ve gözlerinde parlaklığı vardır.

    LoL Yeni Şampiyon Milio Yetenekleri

    Magicborn: Milio, doğuştan gelen büyülü yetenekleri olan Ixtali kökenli birisi. Küçük yaşta büyü kontrolünü büyük ölçüde ele geçirmiş ve sonradan kendisi yeni büyüsel yetenekler öğrenmiştir.

    Ateş Aksiyomu: Milio, büyükannesi ateşi öğretmekten kaçınırken bile kendi kendine ateş manipülasyonu yeteneği geliştirmeyi başardı. Ateş elementini ustalıkla kullanmayı öğrendi.

    Fuemigo Çağırma: Milio, fuemigo adlı küçük ateş elementallerini yaratma yeteneğine sahip. Bu elementaller, Milio'nun iyileştirdiği kişilerin yaralarını iyileştirirken aynı zamanda acılarını da dindirebiliyorlar. Milio ise iyileştirdiği kişilerin "iç ateşini" hissedebiliyor.

    Milio'nun Hikayesi

    Milio'nun doğumu öncesinde, büyükannesi Lupé ve teyzesi Luné seçkin bir gruba katılmayı hedefliyorlardı, ancak Luné ihanet suçundan dolayı hapsedildi. Lupé, ailesiyle birlikte, Milio da dahil olmak üzere sürgüne gönderildi.

    Lupé, Milio'ya elementel büyü öğretti ancak sonrasında vazgeçti. Yine de Milio gizlice çalışmaya devam etti ve Lupé'nin öğretmeyi kaçındığı ateş büyüsünde ustalaştı. Bir gece, Milio ateş büyüsünü kullanarak yaralı bir avcıyı iyileştirdi. "Rahatlatıcı Alevler'i" keşfetti ve "Fuemigos" adlı ateş elementalleri yarattı.

    Lupé, Milio'nun yeteneğinden etkilendi. Ailesinin onurunu geri kazandırmak için Ixaocan'a seyahat etmesi için onu hazırladı. Milio ailesine olan sevgisiyle motive oldu ancak aynı zamanda endişeliydi. Yolculuk içi Fuemigos'a özel bir sırt çantası ve Milio'ya özel giysiler yapıldı.

    LoL Milio Ne Zaman Gelecek?

    Riot Games, League of Legends yeni şampiyonu Milio'nun çıkış tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı. Ancak, Milio'nun 8 Mart 2023 tarihli PBE yaması ile eklenmesi bekleniyor.

    Oyuncular, heyecanla Milio'nun sunuculara ne zaman geleceğini merak ediyorlar. Tahminlere göre, LoL yeni şampiyon çıkış tarihi 22 Mart 2023 tarihli LoL 13.6 yama notları ile birlikte olacak.

    Canlı Destek