Bakiye Bakiyem 0.00 ₺
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

CS GO Source 2 Ne Zaman Gelecek

İçindekiler

    Counter-Strike 2'nin beta sürümünün en geç 1 Nisan'da çıkması planlanıyor. Oyun geliştirme konusunda bilgisi olan kaynaklar, Valve'nin öncelikli olarak Counter-Strike'ın Source 2 versiyonuna odaklandığını ve bu sürümünün hazır olduğunu söylediler. Kaynaklardan biri "Büyük öncelik, bu oyunu çıkarmak ve ardından CS'den beklenen seviyeye getirmek için cilalamak, hataları düzeltmek" dedi. CS GO Source 2 versiyonu, iddialara göre, lansmanda 128 tick sunuculara sahip olacak ve bu CSGO oyuncularının sıkça istediği bir özellik olacak. Ayrıca, üçüncü taraf maç yapma uygulamalarına (FACEIT ve ESEA gibi) olan ihtiyacı azaltmak için geliştirilmiş bir eşleştirme sistemi planlanıyor.

    Yayınlanan raporlara göre belirsiz kalan şey, yeni sürümün CS:GO'nun rekabetçi en üst seviyesiyle nasıl entegre edileceği ve mevcut skin ekonomisine nasıl etki edebileceğidir. Daha önceki CS denemeleri gibi, yeni oyunun da ayrı bir oyun olarak mı kalacağı yoksa Dota2'nin Source 2 sürümü gibi birleşme mi olacağı bilinmiyor.

    Diğer bir rapora göre, yeni oyunun aslında 'Counter-Strike 2' veya hiçbir şekilde yeniden markalanmayacağını belirtmekte. Çıkacak olan son ürünün, sadece Source 2 motoru üzerinde çalışan CS:GO olacağı ifade edildi.

    CS:GO Source 2 Güncellemesi

    Counter-Strike 2 (Source 2 motoru), yayınlanan raporlara göre beta sürümüyle birlikte Mart 2023'te piyasaya sürülecek. En geç, beta sürümü 1 Nisan'da piyasaya sürülecek.

    6 Mart'ta Dota2 güncellemesi hakkındaki haber Steam'de yayınlandığında, Steam veritabanı takipçisi SteamDB tarafından fark edilen çeşitli CS:GO dizeleri de dahil edildi.

    Twitter'daki bir CS:GO güncelleme takipçisi olan Aquarius, güncellemeyi özetledi ve ne anlama geldiğini doğrulayarak şunları söyledi: "CS:GO Source 2 herhangi bir günde bırakılabilir. Beta testine katılmak isteyen herkes için ücretsiz bir seçenek DLC olarak sunulacak. Bu bir gerçek ve gerçekleşiyor.”

    CS GO 2 Sistem Gereksinimleri

    Henüz CS GO 2 detayları paylaşılmadığı için sistem gereksinimleri hakkında detaylı bir bilgi bulunmamaktadır. Source 2 motoru gelecek aylarda aktif edilecek ve CS GO 2 ‘nin kaderi de o zamanlarda belli olacaktır. Source 2 oyun motorunu ve şu an aktif CS GO sistem gereksinimlerini de göz önünde bulunduracak olursak, CS GO 2’nin aşağı yukarı şu sistem gereksinimleri ile geleceği tahmin edilmekte.

    Minimum Sistem Gereksinimleri:

    • İşletim sistemi: Windows 7/8/10/11 (64-bit)
    • RAM: 4 GB
    • CPU: Intel Core 2 Duo E8400 veya AMD Athlon 200GE
    • GPU: Intel HD 4000 veya AMD Radeon R5 200
    • Depolama: 9 GB
    • DirectX: DirectX 11 ve üzeri

    Önerilen Sistem Gereksinimleri:

    • İşletim sistemi: Windows 7/8/10/11 (64-bit)
    • RAM: 4 GB
    • CPU: Intel i3 4150 veya AMD Ryzen 3 1200
    • GPU: Nvidia Geforce GT 730 veya AMD Radeon R7 240
    • Depolama: 9 GB
    • DirectX: DirectX 11 ve üzeri

    Henüz detaylar belirtilmese de CS GO 2’nin kaderi gelecek günlerde belli olacak. Yapılan resmi bir açıklama bulunmamaktadır, bilgiler sadece “sızıntı” olarak yayılmaktadır ve gelecek günlerde Source 2 motoru için detaylar açıklanacaktır. Source 2 motoru üzerinden çalışan bir CS GO, performans bakımından daha iyi olacaktır ve güncel oyun mekaniklerine, grafiklerine göre optimize edilecektir. CS GO 2’nin çıkması durumunda birçok oyuncu skin ekonomisinden dolayı CS GO’ya veda edebilir. Diğer yandan CS GO 2’nin potansiyel yeni oyuncuları da olabilir. Tüm bu bilgiler gelecek günlerde belli olacak. O zamana kadar Kopazar’ı takip ederek CS GO 2 hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

    Canlı Destek