Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Elden Ring: Yeni DLC Shadow of the Erdtree

İçindekiler.
İçindekiler

    FromSoftware resmi olarak Elden Ring için yaklaşan bir DLC genişlemesi olan Shadow of the Erdtree'yi duyurdu. Geliştiriciler, DLC'nin halen geliştirme aşamasında olduğunu doğruladılar, ancak şimdilik bir Shadow of the Erdtree çıkış tarihi açıklanmadı. Haber resmi Elden Ring ve FromSoftware Twitter sayfalarından bir tweet olarak yapıldı ve aynı zamanda genişleme için yeni görseller paylaşıldı.

    Elden Ring DLC'leri genellikle ücretsiz olarak yayınlanmaktadır. Bu genişleme paketinin de ücreti hakkında bilgi verilmemiş olsa da, oyuncular tarafından ücretsiz olarak çıkarılacağı düşünülmektedir.

    Bu haber, Elden Ring'in birinci yıl dönümünden sadece birkaç gün sonra geldi. Elden Ring, 20 milyondan fazla kopya sattı ve DICE, New York Game Awards, The Game Awards gibi benzeri görülmemiş yılın oyunu ödüllerini aldı. Ayrıca IGN'nin en iyi oyunu ödülünü de kazandı.

    IGN ayrıca, başarıların FromSoftware'un sonraki içeriklerini belirlemeyeceğini söyleyen Elden Ring yaratıcısı Miyazaki ile yakın zamanda konuştu.

    Shadow of the Erdtree, Japon stüdyosu FromSoftware'un şu anda üzerinde çalıştığı tek proje gibi görünmüyor. Aynı zamanda, Armored Core 6 da aktif olarak geliştirilmekte.

    Canlı Destek