Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Steam İndirimleri : Ubisoft

İçindekiler.
İçindekiler

    Bugünlerde steam kullanıcıları, ana sayfanın başka bir büyük yayıncı satışıyla kaplandığını fark edebilirler. Ubisoft'un etkileyici açık dünya oyunlarının yanı sıra diğer ilginç oyunlar da indirimde yer almakta. İndirimleri bekleyen oyuncular, Steam'de birçok oyunlarda %85'e varan indirimler bulabilirler.

    Valve'in dijital mağazası (Steam) yükselişe geçtiğinden beri geçen on yıl boyunca, hizmetin PC oyun sektöründe zirveye çıkmasının ana yollarından biri, büyük indirimlerin sürekli yapılmasıdır. Oyuncular, Steam Yaz ve Steam Kış indirimleri gibi bazı satışları yıl boyunca sabırsızlıkla beklemektedirler. Bu satışlar, minigames ve katılımcılara ekstra ödüller sunan çok etkinlikli satışlardır. Haftalık olarak, büyük indirimlerle kısa süreli olarak ortaya çıkan Hafta Ortası Çılgınlığı indirimleri de vardır. İndirimler genellikle, şehir kurma veya roguelike gibi türleri veya belirli yayıncıları ve franchise'ları hedef alır.

    Şu anda devam eden büyük yayıncı indirimi tamamen Ubisoft hakkında ve son yıllarda çıkan neredeyse tüm büyük Ubisoft oyunları cazip düşük fiyatlarla satışta. Oyuncular, düşük bir fiyata sağlam oyunlara sahip olmak için 9 Mart'a kadar zamanları var. En önemli teklifler Ubisoft'un yakın tarihli oyunlarıdır. Assassin's Creed: Valhalla'da %67 indirim, mükemmel strateji oyunu Anno 1800'de %75 indirim ve Watch Dogs: Legion'da %80 indirimler var. Yakın tarihli olmayan bir oyun olmasına rağmen, The Division 2'nin 2023 Steam sürümü bu kategori altında listeleniyor ve normal fiyatın %70 indirimli satılıyor. Ghost Recon: Breakpoint, bu yılın başlarında Steam'e gecikmeli gelişi nedeniyle "yakın tarihli yayınlar" kategorisine giriyor.

    Ubisoft'un açık dünya oyunları, Watch Dogs, Assassin's Creed ve Far Cry gibi çoğunun indirimli fiyatlarla satışta, uygun fiyatlarla Steam'de sergilenmekte. Ancak, Far Cry 6 için Steam'de dikkate değer bir şekilde yok. Açık dünya oyunlarının yanı sıra, oldukça popüler Rainbow Six Siege dahil taktiksel shooter oyun serisi Rainbow Six'te büyük indirimler bulunmakta. Şaşırtıcı derecede iyi olan South Park RPG'leri %75 indirimli olarak mevcut, ayrıca The Crew, Trials serisi ve açık dünya snowboard oyunu Steep gibi Ubisoft'un yarış ve spor oyunlarının indirimleri de Steam'de yer almakta. Ancak şunu unutmamak gerekir, bu oyunların çoğu Steam'den satın alınsa bile, Ubisoft Connect (önceden Uplay olarak bilinen) launcher'ın yüklenmesi gerektireceğini belirtmek gerekir. Bu, oyunu satın aldıkları launcher'ı kullanmayı tercih etmeye birçok Steam kullanıcısı için bir sorun noktası oluşturmaktadır.

    Bu indirimlerden faydalanmak için, hızlı bir şekilde Steam Cüzdan Kodu Satın Al . Kopazar'dan Steam cüzdan kodu almak oldukça kolay ve hızlıdır. Uygun fiyatlarları kaçırma, maceraya hemen katıl!

    Canlı Destek