Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Assassin's Creed Valhalla Serinin En Hızlı Çıkış Yapan Oyunu Oldu

İçindekiler.
İçindekiler

    Assassin's Creed Valhalla seri tarihindeki en hızlı çıkış yapan oyunu oldu ve lansman haftasında serinin önceki diğer tüm oyunlarından daha fazla satış yapmayı başardı.

    Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla'nın Xbox One ve Xbox Series S ve Series X için piyasaya sürülmesinden bir hafta sonra bugün, yalnızca Xbox serilerinde değil, aynı zamanda Ubisoft'un bütün PC oyunları arasında en hızlı çıkış yapan oyun olduğunu duyurdu. Oyun için yapılan onlarca olumlu incelemeyi ve Ubisoft'un bu açıklamalarını düşündüğümüzde, Assassin's Creed Valhalla'nın Ubisoft için gerçek bir hit oyun olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

    Assassin's Creed Valhalla yapımcısı Julien Laferrière bir basın açıklamasında "Oyuncularımızın coşkulu tepkilerinden gerçekten memnunuz ve hayranlarımıza inanılmaz destekleri için teşekkür etmek istiyoruz" dedi. "Bu oyunu küresel bir salgının ortasında sunmak, ekiplerimiz için gerçekten zoru başarmak demekti ve oyuncuların oyundan bu kadar zevk aldığını görmek harika." diyerek sözlerine devam etti.

    Laferrière, ayrıca oyunun piyasaya sürülmesinin Assassin's Creed Valhalla için sadece bir başlangıç olduğunu ve geliştirme ekibinin oyunun geleceği için "oyuncuları uzun süre efsanevi Viking destanlarına dalıp gitmiş halde tutmaya devam edecek" sağlam içerik planlarına sahip olduğunu söyledi.

    Ubisoft, oyunun büyük lansmanıyla ilgili haberlerle birlikte bazı eğlenceli istatistikler de yayınladı. Bu istatistiklere göre oyuncular oyun içerisinde 4 milyon kilometreden fazla yol kat etmişler ve Assassin's Creed Valhalla'nın çıkışından bu yana yerleşim yerlerinde 55 milyon yerleşke inşa etmişler. 3,5 milyondan fazla Orlog oyunu kazanılmış ve 1,8 milyon oyuncu en az bir içme oyunu(drinking game) kazanmış.

    Assassin's Creed Valhalla Hikaye Trailer'ını aşağıda izleyebilirsiniz:

     

    Canlı Destek