Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Civilization VI’ya yeni DLC geldi! Civilization VI: Babylon Paketi’nin özellikleri nelerdir?

İçindekiler.
İçindekiler

    2K ve Firaxis Games, taktiksel 4x strateji ve medeniyet inşa etme oyunu Sid Meier’s Civilization VI için Babylon Pack DLC'sini yayınladı.

    Babylon Paketi, New Frontier Pass'ın bir parçası olarak oyuna eklenen dördüncü DLC parçası olarak karşımıza çıkıyor. Bu yeni DLC, çeşitli benzersiz birimler, teknolojiler ve yeteneklere sahip yeni bir medeniyet olan Babylon'u (Babil) oynanabilir hale getirmiş bulunuyor. Yeni medeniyetimiz Babylon'un lideri olarak Hammurabi'yi görüyoruz.

    DLC ayrıca, oynanabilir durumda olan çeşitli tarihi figürlerin yanı sıra 24 yeni Great People ve 6 City-State içeren isteğe bağlı bir mod olan Heroes and Legends oyun modunu da içeriyor.

    Aşağıda DLC için yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz. Kötü haber; Maalesef fragman yalnızca İngilizce olarak sunulmuş ve şu an için Türkçe altyazı seçeneği yer almıyor.

     

    Sid Meier’s Civilization VI – Babylon Paketi'nin satış fiyatı tek başına alındığında 22 TL olacak şekilde belirlenmiş. Babylon paketi dahil bir çok DLC'yi içeren New Frontier Pass'ı almak istersek de 199 TL karşılığında tamamına sahip olabiliyoruz.

    Bu yeni içerik paketi Hammurabi'yi Babylon'un lideri olarak tanıtıyor. Babil uygarlığı gerçek hayatta olduğu gibi bu pakette de bilimde, yönetimde ve altyapıda üstün olacak şekilde düzenlenmiş.

    Sid Meier’s Civilization VI – Babylon Paketi ile gelen yenilikler ve özellikler

    Paket Hammurabi ile Babil uygarlığını, bu uygarlığın benzersiz birimi olan Sabum Kibittum'u ve benzersiz yapısı olan Palgum'u bize sunuyor.

    • Eşsiz Yeteneği: "Enuma Anu Enlil" yeteneği, Eurekas'ın(oyun içerisinde Bilim teknolojilerinin süresini kısaltan bonuslar) teknolojiler için gerekli olan bütün bilimi(science) sağlamasına izin verir, ancak her seferinde üretilen Bilim miktarını azaltır.
    • Liderin Benzersiz Yeteneği: Hammurabi’nin "Ninu Ilu Sirum" yeteneği, her bir uzmanlık bölgesinde ilk inşa edildiğinde en düşük Üretim(production) maliyetli binayı ücretsiz olarak inşa eder. Yetenek, başka bir bölge ilk kez inşa edildiğinde bonus Elçi(Envoy) de verir. Government Plaza için geçerli değildir.
    • Benzersiz Birim: Babylon, Sabum Kibittum benzersiz birimine sahiptir. Bu Antik Çağ yakın dövüş birimi, Ağır ve Hafif Süvari birimlerine karşı artırılmış Savaş Gücü kazanır ve ek Hareket ve Görüş'e sahiptir.
    • Eşsiz Bina: Palgum Babil Medeniyeti'nde, Su Değirmeni'nin yerini alıyor. Sulama(Irrigation) ile açılır ve ek Üretim ve Barınma(Housing) sağlar. Aynı zamanda tüm Tatlı su karolarının(Tile) ürettiği Yiyecekleri de artırır, ancak inşası için şehrin bir nehire bitişik olmasını gerekir.

    Babylon paketi ayrıca, dünyanın büyük kültürel geleneklerinden efsanevi figürleri içeren isteğe bağlı bir mod olan yeni "Heroes and Legends" oyun modunu da bizlere sunuyor.

    • Efsanevi karakterleri bayrağınıza alın ve refah, yenilikçilik ve askeri gücün yeni zirvelerine ulaşın. Yeni Kahramanlar, Heroic Tales City Projesi veya keşif ve şehir devleti diplomasisi yoluyla keşfedilebilir. Her Kahramanın tarihi ve / veya efsanevi eylemlerine dayanan bir veya daha fazla benzersiz yeteneği vardır.
    • Medeniyetleriniz için yeni anlatılar, zaferler ve efsaneler yaratmak için gerçek ve efsaneyi bir araya getirin.
    • Kahramanların sınırlı bir Ömrü vardır ve belirli sayıda tur sonunda sona erer, ancak amacınıza bir kez daha yardım etmesi için Faith(inanç) kullanılarak geri çağrılabilir.
    • Bir Kahraman ilk kez öldüğünde veya süresi dolduğunda, arkasında iki adet Relic Great Work bırakır: Bir Epic ve bir sembolik nesne. Bu kalıntılar, oyunun geri kalanında medeniyetlerine yardımcı olabilir. Anıtlar(monuments), bu öğeleri iki yeni Heroic Relic slotunda tutabilir ve gösterebilir.

    Ek Yeni İçerikler

    • 24 Yeni Büyük İnsan (Great People) - kültürel antropolog Margaret Mead (Scientist), Mısırlı mimar Imhotep (Engineer) ve bizim için güzel bir sürpriz olarak Mevlana Celaleddin Rumi (Writer) yeniliklere dahil olarak karşımıza çıkıyor.
    • 6 Yeni Şehir Devleti(City State) - her tür şehir devletinden bir adet; Kültürel, Endüstriyel, Militarist, Dini, Bilimsel ve Ticaret.

    Canlı Destek