Bakiye Bakiyem 0.00 TL
Bonus Bonuslarım Kp
Türkiye'nin oyun pazarı

Valorant Oni 2.0 Skin Seti Çıkış Tarihi - Oni 2.0 Set Fiyatı

İçindekiler

    Valorant severlerin heyecanla beklediği yeni bir silah koleksiyonu geliyor! Oni 2.0 adını taşıyan bu koleksiyon, oyuncuların beklediği ve hayran kaldığı Oni Katana'yı da içeriyor. Oyuncular tarafından bir diğer merak edilen sorular ise, Valorant Oni 2.0 Çıkış Tarihi ne zaman? veya Oni 2.0 Skin Fiyatı ne kadar? gibi sorulardır. Bu sorular için henüz kesin bir cevap bulunmamaktadır. Fakat Oni 2.0 ile gelecek Katana'nın fiyatı, eski yakın dövüş silahı olan Claw'dan pahalı olması beklenmekte.

    Oni koleksiyonu, birçok farklı silahı içermekteydi ve hepsi de benzersiz tasarımları ile dikkat çekmekteydi . Farklı renk seçenekleri ve benzersiz desenleriyle, bu koleksiyon tüm oyuncuların tarzına uygun bir silah sunmaktaydı.Bir önceki Oni koleksiyonu içerisinde:

    • -Shorty
    • -Bucky
    • -Guardian
    • -Phantom
    • -Claw (Yakın Dövüş)

    silahları bulunmaktaydı. Ve bu silahlar oyuncular tarafından sevilerek oynandı. Şimdi Valorant resmi twitter hesaplarından yapılan açıklamaya göre Oni 2.0 Koleksiyonu oyuna eklenmek için hazırlanıyor. Bu koleksiyonda bulunacak bazı silahlar şu şekilde.

    Oni Katana Kaç VP?

    Oni Seti ve Oni Set Fiyatları: Birçok Valorant oyuncusunun aklında Oni Set hakkında benzer sorular var. Oni Katana kaç vp ? Oni 2.0 kaç vp gibi merak edilen soruları sizler için cevaplıyoruz.

    Valorant Oni 2.0 katana set içerisinde en çok beğenilen silahlardan biri oldu. Peki bu ilgi gören silah, Oni 2.0 katana kaç vp ?

    Oni Katana Fiyatı: tek başına alındığında 5350 VP'dir.

    Valorant Oni 2.0 Kaç VP sorusunun cevabı ise şu şekildedir: Bütün bir set olarak satılan Oni 2.0 seti daha avantajlı bir satın alım olacaktır. Bütün silahların bulunduğu koleksiyonu almak için 7100 VP'e ihtiyacınız vardır.

    • Oni Vandal
    • -Oni Kanata(Yakın Dövüş)
    • -Oni Sheriff/Ghost
    • -Oni Operator
    • -Oni Spectre

    Ancak, Oni 2.0 koleksiyonunun gerçek yıldızı, hiç şüphesiz Oni Katana. Bu kılıç, oyuncular tarafından büyük bir ilgi ile beklenmekte. Paylaşılan görselle, bu katanaların ayrıntılarını görebilmekteyiz.

    Oni Katana, keskin ve zarif tasarımı ile oyunculara farklı bir deneyim sunmakta.

    Oni 2.0 koleksiyonu, tüm Valorant oyuncuları için harika bir seçenek sunuyor. Farklı silahları ve Oni Katana'yı içeren bu koleksiyon, oyuncuların oyun içindeki görsel zevklerini artıracak. Siz de Oni 2.0 koleksiyonunu keşfedin ve oyunda benzersiz bir tarza sahip olun!

    Oni 2.0 Ne Zaman Gelecek?

    Oni 2.0 kolekisiyonu şu anda aktif olarak Valorant'ta satılmakta. En kısa sürede sizlerde bu güzel koleksiyona ulaşmak için Kopazar araclığı ile VP satın alabilirsiniz.

    Kopazar'dan uygun fiyatlarla VP Satın Al, sen de Oni 2.0 Skin seti ile oyuna efsane bir giriş yap!

    Ayrıca bakmak isterseniz Valorant Points seçenekleri:

    Canlı Destek